Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Scudo
@Muhammet Ağrı sizi tebrik ediyorum, yağmurda sürmeye bir türlü cesaret edemiyorum nedense. Aslında nedeni belli. Kendimizi bir şekilde temizliyoruz da, bisikleti temizlemek çok zahmetli geliyor bana. Siz bisikletinizi ne sıklıkta ve ne detayda temizliyorsunuz? Islak bırakıyor musunuz mesela? Siz bir de hergün kullaniyorsunuz.
Teşekkür ederim
Bugün eve geldiğimde
Bisikleti bi kaç kez lastikler üstünde zıplatıp içeri aldım
şu haldeydi
IMG_20201104_172433.jpgIMG_20201104_172416.jpgIMG_20201104_172400.jpgIMG_20201104_172344.jpg
Hemen elime bir ıslak bir kuru benzinliklerde satılan mikro fiber araba yıkama bezlerinden aldım ıslak bezi iyice ıslatıp (sabunlu su ile daha güzel olur) aşağı doğru bastırmadan sildim, sonra aynı bezi tekrar yıkayıp çırptıktan sonra daha detaylı sildim
Sonra yağlı aksamın suyunu aldım
Sonra kuru bez ile tüm bisikleti kuruladım mis gibi oldu 😀

Normalde de sürekli silerim bisikletimi 👍

Son düzenleme:
Bugün sabah saat 06:30 da İstanbul da çok güzel yağmur vardı.{Gaziosmanpaşa - Bayrampaşa} Çin malı yağmurluk ve çin malı ayakkabı kılıfı ile ıslanmadım desem yeridir. Ama yağmurda bisiklet kullanmak çok ayrı keyf.

Bu haftayı Çarşamba günkü hava muhalefeti kaynaklı olarak(yağmur) 4/5 ile kapatıyorum. Dahon ile 100. kilometreye ulaştım. Yarış bisikletine göre katlanır bisikletle işe bisikletle gidip gelmek daha kolay geldi bana. Triban da trainer üzerinde kaldı, bu sayede hafta içi iş-hafta sonu soğuğa takılmadan trainer antremanı sistemine geçmiş oldum, çok da güzel oldu. Herkese hayırlı işler.

(link)
(link)
(link)
(link)

IMG_20201105_170427.jpg

Sabah - akşam tüm sağanak geçişlerini yakalayarak haftayı 5'te 5'le kapatıyorum :)
Misal az önce sağanak altında işe geldim ama şuan damla düşmüyor :koptum:
Bu havalarda kamera & ekipman taşımak için aldığım Ortlieb çanta ilk haftasında mükemmel bir sınav vermiş oldu ama. Hem kapasitesi çok geniş hem su alacak diye bir endişeniz yok :harika:
Sadece ışığı maşanın fren vidasına sabitlemem gerekli. Çanta gidonu baya kapatıyor.

kinesis_ortlieb_berk.jpg

Gönül isterdi McLaren hoodiemizle İstanbulparkta bisikletle pist turuna çıkalım fakat biz işe geldik :)

Cumaya özel bu videoyu da bırakayım.

IMG_20201106_091348.jpg

asa.PNG

Ekim ayı boyunca işe antreman yaparak katettiğim yol :) Havaların soğuması ve sertleşmesi nedeniyle aylık yapılan km azalıcak...

@Yenikasiyer 246168 dosyayı görüntüle
Yağmurluk pantolonu iş dönüşü kullandım gayet güzel

Yalnız ayağa da çözüm bulmak gerek!
Bunlarda ayakkabı kılıfı yok
Aynen üstadım. Çok güzel ürünler. Ben 2 senedir rüzgarlık niyetine montunu kullanıyorum çokta memnunum. Tabi tüm kullandığım ürünler için aynısını söyleyemem👍bu arada kask önündeki aydınlatma harika birşey 👍

Teşekkür ederim
Bugün eve geldiğimde
Bisikleti bi kaç kez lastikler üstünde zıplatıp içeri aldım
şu haldeydi
246182 dosyayı görüntüle246183 dosyayı görüntüle246184 dosyayı görüntüle246188 dosyayı görüntüle
Hemen elime bir ıslak bir kuru benzinliklerde satılan mikro fiber araba yıkama bezlerinden aldım ıslak bezi iyice ıslatıp (sabunlu su ile daha güzel olur) aşağı doğru bastırmadan sildim, sonra aynı bezi tekrar yıkayıp çırptıktan sonra daha detaylı sildim
Sonra yağlı aksamın suyunu aldım
Sonra kuru bez ile tüm bisikleti kuruladım mis gibi oldu 😀

Normalde de sürekli silerim bisikletimi 👍
Abi şu pinarellonu her gördüğümde gözüm kalıyor, uzun uzun bakıyorum gözler de genetik sağ olsun mavi aman dikkatli sürüşler :D

@isa7747 Allah sana daha güzelini nasip etsin kardeşim. Bisikletim bir F12 değil onlara gücümüz yetmezdi zaten bunu aldık Türkiye şartlarında memur maaşıyla 😁. Bisikleti toplamak 2 sene sürdü. Ama planlı değil hep bir şey değiştirerek scultura 300 bisikletime. en son kadroyu da çıkarıp pinarello montello yaptım. 2007 tasarım 2013 üretim bir kadro. Triathlon sporcusu eğitimi için kullanıldığı için ara bir kadro ne tam tt bike ne de aero road bike. Ama şuan bike fitini buldum diye bilirim sıkıntı olmuyor uzun tırmanış yapmadım ilk fırsatta sağlam bir tırmanışta deneyeceğim.

Şu nazar muhabbetine gelince ben de inanırım o yüzden bir maşAllah SubhanAllah diyiver 🤣

Geri