Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    694
Scudo
işe git gel kesmiyor beni çünkü mesafem çok kısa.
Benimde çok kısa ev ile iş arası 5 km,hergün katlanırla gidip geliyorum,bazen havayı güzel bulunca bütün sahili tavaf edip öyle eve gidiyorum;)

Sayın üyeler dert yanmayın kısa mesafede çalışıyorum diye. Şu an izinliyim sağlık sorunu yüzünden ama 45 km depoya, 200 km çalışmaya gidiyorum. Ayıptır yahu.😤
🤣🤣🤣

Benimde 4.5 km mesafem var bende sabah kalkışma göre mesafeyi yazın 20 km ye kadar çıkartıyorum şuan 10 km civarı yapıp mesaiye başlıyorum

Selamlar, işe bisikletiyle giden ve benim de çok ozendigim, siz değerli dostlara nacizane bir sorum olacaktı. Az veya çok, düz veya yokuş, işe vardığınızda terli olmuyor musunuz?
İş yeri sahibi degil veya çalıştığınız ofiste imkân yoksa bu iş sıkıntı olmuyor mu acaba? Teşekkürler

Son düzenleme:
Selamlar, işe bisikletiyle giden ve brnim de çok ozendigim, siz değerli dostlara nacizane bir sorum olacaktı. Az veya çok, düz veya yokuş, işe vardığınızda terli olmuyor musunuz?
İş yeri sahibi degil veya çalıştığınız ofiste imkân yoksa bu iş sıkıntı olmuyor mu acaba? Teşekkürler
Ben çok terliyorum yaz kış fark etmiyor. iş yerimde düş alma ve üzerimi değişme imkanım var çok şükür ama ilk başlarda yoktu kağıt havlu ıslak mendil deodorant ile temizliğimi yapıp üstümü değişiyordum

@TafLan 😐 bu pantalon yoktu mağazada benim de böyle bir pantalonun varlığından haberim yoktu. Fiyat farkı çok yokmuş aslında. Neyse benim aldığım da iş görüyor çantada çok yer kaplamıyor. 😬

@Muhammet Ağrı İşini görüyorsa sıkıntı değil. Ben yarın gidip bakıcaam Forum İstanbul'daki dekatlona. İnşallah stok vardır.

Geri