Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    698
Bugün ilk defa uzun giyinerek geldim işe, sıfır ter sıfır üşüme.
Akşam iş çıkışı yağmur görünüyor diye yağmur kıyafetlerimi de yanıma aldım. Islak bir hafta olacak, hayırlısı.

214597 dosyayı görüntüle

Yukarıdaki şu fotoğraftan ötürü 6'da 3 ile bitti geçen hafta maalesef.
Bu hafta güzel günler göreceğiz, güneşli günler;

1575267542447.png

Bugün biraz esintili diye; içlik-kapşonlu forma ve rüzgarlık ile çıktım, üşüme veya ekstra terleme yoktu :harika:

Scudo
İki gündür ben de bisikletle geliyorum. Yağış olmadıkça devam edeceğim. Sipariş ettiğim bisiklet feneri Çin'den sonunda geldi. Aydınlatması müthiş. Ama bisikletin gidonuna uymadı. Gidon bandının üstüne takmak zorunda kaldım.

1575354999992.png1575354999992.png

Ayni yolu kullanan arkadaslari uyarmak icin yaziyorum. Istanbul, Bagdat caddesi, kadikoy yonunde feneryolu civarinda sag seritte kazdiklari cukura uyari koymadiklari icin ve cukuru duzgun kapatmadiklari icin bu sabah kaza gecirdim. Sag taraf bastan asagi yara bere, on jant catlak, formalar paramparca. Sukur kirik yok diyorum. Sabah gun dogmadan ise gidenler ozellikle dikkat etsinler. Cimere yazdim ama bir sonuc cikacagini dusunmuyorum. Aman dikkat.

Bu aralar görev yaptığım köye bisikletle gidemiyorum.Okulda 8:30 civarı olmam gerekiyor en geç evden 7:30 da çıkmam lazım 25 km ve zorlu bi gidiş yolu var.Hava bile aydınlanmamış oluyor en önemlisi yağış durumuna güvenemiyorum.Okula kan ter içinde varıp duş imkanım yok akşam dönüş cabası günler kısa malum.Yani bu çelişkiler içinde ızdırap çekiyorum.Bi yanım kasma boşver ıslanıp üşüyüp hasta olacan diyor ama öte yandan vicdanen rahatsız durumdayım binemiyorum diye.Bahara kadar böyle olmaz binmeliyim diyorum falan ... :( :kötü: :ckskc:

Ayni yolu kullanan arkadaslari uyarmak icin yaziyorum. Istanbul, Bagdat caddesi, kadikoy yonunde feneryolu
@Fırat İler Geçmiş olsun. Resim var mı elinizde. Belki şikayet için daha etkili olabilir.

İki üç ay oluyor sanırım, Muğla Merkez'de bir abimiz bisiklet yolundaki mazgal nedeniyle takla atıp ciddi yaralanmıştı. Sağolsun belediye başkanı talimat vermiş bisikletlilere uygun şekilde mazgallar düzeltilsin diye.

Geçenlerde iş çıkışı stadyum altı dediğimiz yerde asfaltlama çalışmasına denk geldim bisikletle. Çalışan bir arkadaş koştu kesti önümü. Başkan yarış bisikletlerini de düşünerek seçin mazgalları demiş. Benim bisikletle deneme yaptık yeni mazgal üstünde. Benim ön tekerlek neredeyse maşaya kadar gömülü halde fotoğrafını çektiler. Tamam olmuş bu, kimse takla atmaz tespitinden sonra yola devam ettim:bsmagryr:

Geçen sene de Bim'e gelmişti bu. Kışın en soğuk zamanlarında sürüşlerde bunu kullandım. Hem yağmur hem rüzgar geçirmeyen en ekonomik çözüm açıkçası.
teşekkürler yorum için en azından iyi olduğunu bilmek güzel.
tchiboda da bu tarz bir mont vardı arasında kaldım.
1575456615577.png

A101 kataloğunda bunu gördüm işe yarar mı?
değer mi alan bilen var mı arkadaşlar.
215655 dosyayı görüntüle

Geçen yıllarda Bim'e gelmişti. Birader almıştı benim için. Soğuk havalarda fazlasıyla iş görüyor. Bisiklette de kampta da kullanıyorum hala. Mart ayında 1500 metre yükseklikte eksi derecede içini destekleyerek giydim, sıfır üşüme. Bu paraya kesinlikle tavsiye ediyorum. Nefes alabilirliği zaman zaman yetersiz kalabilir. Decathlon'un herkesin sırtında olan çantası var ya, onun içine bu ve diğer yanımda taşıdıklarım çok rahat sığıyor. Belirsiz havalarda daima yanımda yani. Bim'dekinin fotoğrafı;

1575456632597.png
teşekkürler yorum için en azından iyi olduğunu bilmek güzel.
tchiboda da bu tarz bir mont vardı arasında kaldım.
215667 dosyayı görüntüle

Bunu yakından inceleme fırsatım olmadı hiç ama bence çok güzel duruyor, çok güzel.

Geri