Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
Scudo
@Kusvâ Hocam km saatinden memnun musun tavsiye eder misin?
Hocam ben memnunum ama kopmalar yaşanıyo arada bi ara Decathlona uğrayıp sormayı düşünüyorum benim aldığımda bunun kutusu diğer 500 modellerinden farklıydı
Bende bu saati kullanıyorum şu sıralar, bi düşüğüde olabilir belki. Ekran aydınlatma fonksiyonlu olanını alırsanız memnun kalırsınız..
Benim kutu diğer 500lerin kutusundan aydınlatma fonksiyonu var diye mi farklıydı acaba hocam

Dün akşam bisikletle gideceğim diye üstümü değiştirdim, çantamı hazırladım. Sonra şirketin otoparkına indim. Bir de baktım ki benim feneri çalmışlar. Karanlıkta gidemeyeceğim için tekrar yukarı çıktım. Üstümü tekrar değiştirip otobüsle eve döndüm. Bu bahsettiğim şirket otoparkı da güvenlikli, kameralı bir otopark. Kamera orayı görmüyormuş. Çalanlara çok ağır sözlerim var :(

Dün akşam bisikletle gideceğim diye üstümü değiştirdim, çantamı hazırladım. Sonra şirketin otoparkına indim. Bir de baktım ki benim feneri çalmışlar. Karanlıkta gidemeyeceğim için tekrar yukarı çıktım. Üstümü tekrar değiştirip otobüsle eve döndüm. Bu bahsettiğim şirket otoparkı da güvenlikli, kameralı bir otopark. Kamera orayı görmüyormuş. Çalanlara çok ağır sözlerim var :(

Yuh bee!! Çok sinir bozucu bir durum. Fenerin gittiğine mi yanarsın, bisikleti akşam orda bıraktığına mı... Geçmiş olsun.

GEÇMİŞ OLSUN MURAT BEY UYGUN YERİNE MONTE ETSİN ÇALMIŞ KEN.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
30-35 kms'lik rüzgarları ve eksi dereceleri gördüğümüz bir hafta geride kaldı. 5'te 5'le kapanıyor bu hafta...
download.png
evren_kinesis_gidon_commute.png

Bu haftanın sulu kar dışındaki hediyesi Galata köprüsündeki balıkçıların ağları oldu. Bu sene 2. kez oluyor ve temizlemesi gerçekten zahmetli...

ce3bcfc2-33a1-4711-88dc-0822cc0f6322.png

Günaydın, hayırlı işler herkese. Bu haftayı bende 5'te 5 olarak kapatıyorum. Darısı diğer haftalara.
Dün dönüşte hafif yağmura yakalandım. Tayt, ayakkabı kılıfı, yağmurluk ve bisiklet dışında ıslanma olmadı. Islak iken temiz görünse de kuruyunca fena. Yağmur sonrası temizlik işi büyük sıkıntı gerçekten.
DSC_0035.JPG

Geri