OmerMuratYıldız
Üye
- Tepki
- 134
- İsim
- Ömer Murat Y.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bende bu saati kullanıyorum şu sıralar, bi düşüğüde olabilir belki. Ekran aydınlatma fonksiyonlu olanını alırsanız memnun kalırsınız..@Kusvâ Hocam km saatinden memnun musun tavsiye eder misin?
Hocam ben memnunum ama kopmalar yaşanıyo arada bi ara Decathlona uğrayıp sormayı düşünüyorum benim aldığımda bunun kutusu diğer 500 modellerinden farklıydı@Kusvâ Hocam km saatinden memnun musun tavsiye eder misin?
Benim kutu diğer 500lerin kutusundan aydınlatma fonksiyonu var diye mi farklıydı acaba hocamBende bu saati kullanıyorum şu sıralar, bi düşüğüde olabilir belki. Ekran aydınlatma fonksiyonlu olanını alırsanız memnun kalırsınız..
Dün akşam bisikletle gideceğim diye üstümü değiştirdim, çantamı hazırladım. Sonra şirketin otoparkına indim. Bir de baktım ki benim feneri çalmışlar. Karanlıkta gidemeyeceğim için tekrar yukarı çıktım. Üstümü tekrar değiştirip otobüsle eve döndüm. Bu bahsettiğim şirket otoparkı da güvenlikli, kameralı bir otopark. Kamera orayı görmüyormuş. Çalanlara çok ağır sözlerim var
GEÇMİŞ OLSUN MURAT BEY UYGUN YERİNE MONTE ETSİN ÇALMIŞ KEN.Dün akşam bisikletle gideceğim diye üstümü değiştirdim, çantamı hazırladım. Sonra şirketin otoparkına indim. Bir de baktım ki benim feneri çalmışlar. Karanlıkta gidemeyeceğim için tekrar yukarı çıktım. Üstümü tekrar değiştirip otobüsle eve döndüm. Bu bahsettiğim şirket otoparkı da güvenlikli, kameralı bir otopark. Kamera orayı görmüyormuş. Çalanlara çok ağır sözlerim var