Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    692
Scudo
@bugraakb Ben de ostimde çalışıyorum ve 5 yıldır düzenli olarak bisikletle gidip geliyorum.Bazı zamanlar benim de köpeklerle karşılaştığım oluyor.Ama köpekler sadece havlıyorlar.Evet üstüne doğru geliyorlar seni kovalıyorlar ama asla saldırmıyorlar.Senin yapman gereken,
1-Zihinsel olarak her an köpek çıkması ihtimaline alış.Yani köpek aniden çıkıp havladığı zaman bir anda irkilip o panikle savrulup düşme
2-Köpek havladığı zaman istersen kontrollü gitmek adına yavaşla ve köpeği sakinleştirecek şekilde yani sevmek için çağırırmış gibi seslen ya da hoşt hadi git diyerek biraz yüksek sesle korkut köpeği.

Emin ol köpekten korkmazsan onlar da sana zarar vermezler.

Haftayı yine eksiksiz tamamlayabildim.
Haftaya izinliyim ve bir hafta işe pedallamayacağım ama bunu fire olarak saymıyorum :) Herkese şimdiden iyi bir hafta diliyorum.

DSC_0410.JPG

Gunaydin pedaldaslar. Gecen cmt gunu 7yillik dusmekten bi hal olan emektar farim son kez dustu ve kayboldu.. Hemen yeni far arayisina girdim, hafif kucuk ve uzun sure yanabilen. Sokup takilmasi en pratigi olan moon aerolite aldim. Ozellikle dropbar icin ve baharlik havalarda oldukca is goruyor. Onumu aydinlatsin diyorsaniz yetersiz kalicaktir. Farkedilmek icin uygun :)

Dosyalar

• IMG_20200224_0752276.jpg
    IMG_20200224_0752276.jpg
    1,6 MB · Okunma: 51
  • IMG_20200224_0752193.jpg
    IMG_20200224_0752193.jpg
    1,1 MB · Okunma: 52
Günaydın, Hayırlı işler herkese. Haftayı bisiklet ile açtık. Bugünlük evden çıkış saatim biraz oldu, hava erkenden aydınlanmaya başlamış.

küçük bir çılgınlık yaptım yine bugün :D

ERHhoRJWoAAHso9
Takas :D

Motoru maviliklere sürecegiz
Ama yok ki motorumuz biz garibaniz
İş, emek, yemektir felsefemiz
Pisleti güneşe surecegiz

Şaka şaka profilim hacklenmedi ehehe
20190903_192648.jpg

İşe gidip gelmeye firesiz devam.
Bu arada dünkü Akra Granfondoya katıldım. İlk defa böyle bir organizasyona katılıyorum. Planladığımı sonuca ulaşamadım ama güzel, eğlenceli bir haftasonu oldu benim gibi bir acemi için. İlk defa kapalı trafikte ve bu kadar kalabalık bir grupla sürdüm. Paylaşmak istedim :)

Güzel işe bisiklet ile gidiyorsunuz, ama işyerinizin servisi var ise, işe gidip gelirken başınıza kaza gelirse bu iş kazası olarak geçmiyor. Şayet servis ile kaza geçirirseniz iş kazası diye geçer.

Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.

Geri