necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.456
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Çok teşşekkür ederim@BayCicik Geçmiş olsun.. Gözünü yoldan ayırmamak şart ne olursa olsun. Özellikle trafikta zınk diye duran araçlar çok.
@MertZ3535 Özer beyin tavsiye ettiği çanta, 20dk üstü yollarda sırt agrısına ve yaz donemlerinde müthiş rahatsızlık vericek. Bisikletinizin Fotografından görüldüğü kadarıyla, kaliteli bagaj ve yandan askılı su geçirmez heybe almanız. Bazı zamanlarda bu yontemle laptop, iş kıyafetleri taşıyorum. Oldukça rahat oluyor, sırt çantası anca soguk havada ve 10dklık gibi kısa yollarda guzel
@BayCicik Geçmiş olsun.. Gözünü yoldan ayırmamak şart ne olursa olsun. Özellikle trafikta zınk diye duran araçlar çok.
@MertZ3535 Özer beyin tavsiye ettiği çanta, 20dk üstü yollarda sırt agrısına ve yaz donemlerinde müthiş rahatsızlık vericek. Bisikletinizin Fotografından görüldüğü kadarıyla, kaliteli bagaj ve yandan askılı su geçirmez heybe almanız. Bazı zamanlarda bu yontemle laptop, iş kıyafetleri taşıyorum. Oldukça rahat oluyor, sırt çantası anca soguk havada ve 10dklık gibi kısa yollarda guzel
Hmmm o zaman pazarda düzmiyim haklisin@mariokaldato karboncular cay icmez, kahve icer hemide espressodan.. Kafein basicaksin, kalbin cildirmali! (Yalniz karbona kadro cantasi pek onermiyorum, cizik icinde kalicak guzelim Gios'a )