Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Scudo
Vol. 3'ün açıldığını yeni fark edecek kadar ara vermişim maalesef foruma. İş yoğunluğundan arada imkan oldukça bakayım diyorum ama bu aranın bir kaç ay olduğunu şimdi fark ettim. :(
İşe bisikletle giden tüm dostlara selam ediyorum. Her gün binmeye devam ediyorum elhamdülillah. :harika::(

geçen hafta 4/5 ile kapadım. bu hafta da geçen hafa gibi pazartesi hariç bsikletle gidip geldim. yarın da umarım bisikletimle giderim de 4/5 ile kapatırım 2 hafta üstüste.
IMG20200226105444.jpg

@sametmrc teşekkür ederim, gaza basarak şaka yapmak/korkutmak bu topraklara özgü sanırım. Antalya'da dar bir yol var, bi gün orada giderken, karşıdan gelen araç benim sağıma sinyal verdi ve yavaşladı, ben de hızlandım beklediğini düşünerek. Sonra tekrar hızlandı ve dönüşe geçti. Ben bağırıyorum falan ama nafile, asfalttan dışarı taşarak zıplaya hoplaya yırttım. Durdum, indim bisikletten ve ne göreyim? 10 yıldır birlikte çalıştığım, diğer departmandaki arkadaş. "şaka yaptım, geçer miyim hiç, vurur muyum" diyor. Ne diyeceksin ki o dakikadan sonra? Söve söve devam ettim.

Düzenleme: bu arada, ben onu yansımadan ötürü göremedim.

@necmeddin teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@BayCicik Teşşekkür ederim cidden güzel bir canta
@BayCicik Geçmiş olsun.. Gözünü yoldan ayırmamak şart ne olursa olsun. Özellikle trafikta zınk diye duran araçlar çok.
@MertZ3535 Özer beyin tavsiye ettiği çanta, 20dk üstü yollarda sırt agrısına ve yaz donemlerinde müthiş rahatsızlık vericek. Bisikletinizin Fotografından görüldüğü kadarıyla, kaliteli bagaj ve yandan askılı su geçirmez heybe almanız. Bazı zamanlarda bu yontemle laptop, iş kıyafetleri taşıyorum. Oldukça rahat oluyor, sırt çantası anca soguk havada ve 10dklık gibi kısa yollarda guzel
Çok teşşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@BayCicik Geçmiş olsun.. Gözünü yoldan ayırmamak şart ne olursa olsun. Özellikle trafikta zınk diye duran araçlar çok.
@MertZ3535 Özer beyin tavsiye ettiği çanta, 20dk üstü yollarda sırt agrısına ve yaz donemlerinde müthiş rahatsızlık vericek. Bisikletinizin Fotografından görüldüğü kadarıyla, kaliteli bagaj ve yandan askılı su geçirmez heybe almanız. Bazı zamanlarda bu yontemle laptop, iş kıyafetleri taşıyorum. Oldukça rahat oluyor, sırt çantası anca soguk havada ve 10dklık gibi kısa yollarda guzel

Teşekkür ederim.
Çanta konusunda haklısınız tabi, bi süre sonra inanılmaz konforsuz olacak. Ben laptop taşımadığım için rahatım biraz, decathlondaki en küçük sırt çantasından aldım, fazlasıyla yetiyor ki buna rağmen gelecek hafta bagaj taktıracağım. Eve dönerken bi şey almak gerektiğinde sıkıntı oluyor. Zamanında küçük boy bi heybe ayarlamıştım. Sırt çantası kısa mesafe çözüm. Ben her gün tek yön 10km sürüyorum. Ama fazlasında ızdırap resmen.

@MertZ3535 ne kadar mesafe sürüyorsunuz? bu önemli. En konforlusu; (link)
Laptop taşıyan biri olsaydım, kesin bu tarz bir şey kullanırdım. Bisiklet olmadan taşımaya da uygun çünkü. İkinci bir çantaya gerek olmayacak. Kullanan birileri varsa, tecrübelerini paylaşabilir. Buna benzer bir ürün decathlonda da vardı ama bulamadım.

• Beğen
@BayCicik Laptop taşıdğım günler işe giderken oluyor oda gidiş geliş 12 km civarı haftanın 3 günü yani staj günlerime oluyor

• Beğen
20200307_072718.jpg
Günaydın. Yola yolla cikmak gerek, işe pisletlen gitmek :D Manimde tüm sevipte kavuşamayanlara gelsin GSHSHAH

Bisiklet Mağzasında bir garip Kaldato

Mahzada gördüm bir güzel sülün,
Karbon kadro,Bir çift zipp hemide pek zalım.
Aniden tezgahtar sordu; "_Hayırdır nedir zorun?"
Baktım ters ters, hiç çekinmedim

O fizik semeri tutasım geldi,
Çıkarıp kırbacım vurasım geldi.
Binerken direksondan öpesim geldi:
"Güzel benim ol " diyemedim

Dropların bana dönük, gözüm yolda,
Hiç roket gibi gitme isteği yok mu aklında?
Dön bak duman tüten bacak var pedalında;
"Hadi uzaklara kaçalım " deyu diyemedim

Son düzenleme:
@mariokaldato karboncular cay icmez, kahve icer hemide espressodan.. Kafein basicaksin, kalbin cildirmali! (Yalniz karbona kadro cantasi pek onermiyorum, cizik icinde kalicak guzelim Gios'a )

@mariokaldato karboncular cay icmez, kahve icer hemide espressodan.. Kafein basicaksin, kalbin cildirmali! (Yalniz karbona kadro cantasi pek onermiyorum, cizik icinde kalicak guzelim Gios'a )
Hmmm o zaman pazarda düzmiyim haklisin
2020-03-04 17.13.40.png

Günaydın. Biraz geç oldu ama bu haftayı izin sebebiyle 2/2'de kapattım. Bugün de 100 kilometrelik bir tur için yollarda olacağım. Herkese iyi hafta sonları.

(link)
(link)

Geri