Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Scudo
Geçen hafta izinliydim ve bufafta da foruma pek giremedim. Haftanın son gününü sanayiden kadrajda kadro arası bir Uludağ fotoğrafıyla bitiriyorum.

İşe kesintisiz pedallamaya devam.
Herkese esenlikler

DSC_0440.JPG

O değil de sadace işe bisikletle giderek 6 senede yedim forumdan ikinci el aldığım Schwalbe lastikleri. Yeni zırhlı lastik arıyorum. Buranın konusu değil belki ama işe giderken kullandığım için bu konuya değiyor. :)

Not: Maxxis Overdrive Max Protection alacağım gibi. Konforlu olsun diye 700x38 tercih edeceğim.

@Tahir Keskin schwalbe G one 700*38 1500 km kullanılmış var düşünürseniz.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Mümkün olduğu kadar işe bisikletle gidelim arkadaşlar. Virüsün toplu taşımada bulaşma riski ortadan kalkmış olur en azından.
işe bisiklet ile gitmediğimde dolmuşla gidiyorum çok kalabalık olmasa da bisiklet hayatıma girdikten sonra çok itici gelmeye başladı bana hele bu ara binmek zorunda kaldığımda nefesimi tutarak geliyorum.
indikten sonra ohhh be diyorum.

İşe bisikletle gidebilmek için hanıma hb otomatik araç bakan bir ben miyim acaba

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Yavuz hocam yeri değil ama senin moon meteor 1100 mü? Bende 600 ü var ama 1100 mü alsaydım acaba diye aklımda kaldı. Gece performansı pek yeterli gelmedi bana 600 ün.. Memnun musunuz siz?
Evet bendeki 1100 serisi, gece gayet yeterli ama uzun sürüş yapmadım hiç geceleri, genelde gündüz sürüyorum, başka bir konuda yazmıştım çakar modunun seyrekligi biraz yavas ve güçsüz geliyor bana, onun dışında bir eksisini görmedim.

Hayırlı işler arkadaşlar. Sabah bisikletle geldim. Kadıköy Belediyesinin orada bir köpecik saldırdı. Çok uysal durdukları için pek sallamadan aynı hızla yoluma devam ediyordum. Bir tanesi tam yanından geçerken havlayarak hamle yaptı. 20-30 cm yakınıma kadar geldi. Sonra hem ben bağırdım hem de muhtemelen onun korumak istediği alanın dışına çıktık diye geldiği gibi geri dönüp kaldırımın kenarına yattı. Diğer iki köpeğin bakışları komikti. Arkadaşlarına napıyor bu aq şeklinde bakıp hiç kımıldamadılar bile. Onlar da gelseydi sakat durumlar ortaya çıkabilirdi.

Bu haftayı da 5'te 5 yaparak kapıyoruz. Hastalık endişesi ve ısınan havalarla bu alışkanlığı daha fazla insan kazanır diye umuyorum. Ama en azından benim rotam üzerinde bir değişiklik yok gibi. Ben de vapurdan kurtulsam iyi olacak aslında ama İstanbul'da bir yakadan diğerine köprüden geçmek hayal olarak kalacak büyük ihtimalle...

ise_gidis.png

kinesis.png

Günaydın. 1 günlük hava muhalefeti ve yolculuk sebebiyle bu hafta 3/5. Tayin sebebiyle Kütahya'daki son sürüşlerimi yaptım. İlgilenen olur mu bilmiyorum ama Kütahya'da bisikletli yaşam hakkında önümüzdeki günlerde birkaç şey karalamayı planlıyorum. Herkese hayırlı günler.

(link)
(link)
(link)
(link)
ntIoJwNXjtlo083VUZbojmNv_lpN8DD6A4Fk-xrSWZY-1536x2048.jpg

Geri