Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Scudo
İşe giderklen bisiklet yolundan çıkıp yolun karşısına geçtiğim bir nokta var. Bisiklet yolundan çıkınca boş kaldırımda 20 - 30 metre gidip karşı yola geçiyorum.
Bugün bisiklet yolundan kaldırıma çıkında aniden karşıma bir motosiklet çıktı. Adi şerefsiz motosikletle yoldan değil kaldırımdan gidiyordu. Allah korudu, az daha kafa kafaya giriyorduk... :krktm: Sola kırdım yanımdan geçti...

Hepinize hayırlı işler arkadaşlar. Bugün de bisikletle geldim. Yarın da bisikletle geleceğim inşallah. Mümkün olduğunca az otobüse binmek istiyorum. Virüsün yaygınlaşacağı kesinleşti gibi. Allah sonumuzu hayır etsin.

Sabah 6.30 da namaz sonrasi yola cıktım. Hava 1 derece gösteriyordu.
Kamyoncuların "Ninja" sandığı bisikletci olarak geldik işe şükür
( Baba tarafı Tokyo'lu olunca normaldir keih kih kih )
20200318_074214.jpg

Günaydın. Bugün de geldik işimize çok şükür. Başta bisiklet forum ailesi olmak üzere tüm ülkemize ve insanlığa sağlıklı günler diliyorum.
Sabah 6.30 da namaz sonrasi yola cıktım. Hava 1 derece gösteriyordu.
Kamyoncuların "Ninja" sandığı bisikletci olarak geldik işe şükür
221215 dosyayı görüntüle
Maskeni sevdim abi. Motorcu maskesi mi o?

Günaydın, hayırlı işler herkese.Hafta başında İzmir'de hem hava soğudu hemde sert rüzgar vardı.. Bugün biraz yumuşayan havayı fırsat bilip bende bisiklet ile işe geldim. Normal zamanlara göre trafik ve dışarıda ki kişi sayısı azalmış, umarım ilerleyen saatlerde de aynı şekilde olur.

Geri