Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Bugün uzun aradan sonra işe gitmek durumunda kaldım.
Not: Özellikle şu sıralar mataraları matara kafesinde taşımamakta fayda var sanırım yoldaki tüm pislikler üzerine yapışıyor 😷
221691 dosyayı görüntüle
Uzak şapkasi ,Amarihan NY amblemli beyzbol sapkasi ile takas
20200327_002949.jpg
Bende hava guzelse , keyfim var ise bisletle gidiyorum. Ama çentik atma huyum yok öyle 5de bilmem kac diye . Kusura kalmayin ehehe

Son düzenleme:
Scudo
Günaydın, hayırlı işler çalışan arkadaşlara. Haftayı 3'te 3 olarak bitiriyorum. Çıkış saatine yağış ihtimali görünüyor,umarım yağmaz. :)

Bu haftayı inatmış gibi 5'te 5 değil 6'da 6 ile kapıyorum. (Pazartesi değil pazardan başladık işe gitmeye)
Bisikletle gidiyor olmak bir nebze rahatlatsa da vapur kullanmak zorunda olmak, hafta boyu süren rüzgar ve yağmurda hasta olma ihtimali insanı geriyor.
Kendi ohal'imizi ilan edemediğimiz için hergün eve risk taşımaya devam :mad:

022d03a1-bdf5-4b97-97f4-6de427f83073.png

kinesis_racelight4s.png

bu hafta 5/10 oldu ama bitti mi emin değilim malum şu virüsten dolayı geçen cumartesiden beri her gün ek mesai nedeniyle geceleri de işe geldim. bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor.

Bir müddet aradan sonra bugün tekrar bisikletle geldim işe. 10 km. Araba araba nereye kadar bilemedim. Bu gidişle virus değil hareketsizlik öldürecek beni

Cümleden merhaba ölcelikle herkese sağlık ve keyifli sürüşler Allah'ü Teala dan dilerim.
İçinde bulunduğumuz şu kiritik dönemde bisiklet kullanımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Toplu taşımalardaki özellikle büyük şehirlerdeki yoğunluk büyük sıkıntı o yüzdende kendimden örnek verecek olursam evden işe 8 km 'lik mesafede hiç bir temasla kalmadan açık havada işe varmaktayım bir avamtajımda şu özel güv. işi nedeniyle her zaman tek çalışıyorum. Diğer çalışan arkadaşlarada kolaylıklar dilerim.IMG_20200328_151155.jpg

Spor amaçlı çıktığım sanılmasın diye, bugün işe gelirken bisikleti kot pantolonla sürdüm.

SGK 4A'lı çalışanın kendi OHAL'i böyle...

İşe bisikletle gidebiliyor muyuz hala ben ara verdim cumartesi gününden itibaren? Trainer araştırması yapmaktayım.Ama toplu taşımayı kullanmaktansa bisiklet daha mantıklı değil mi?

İl ve ilçelerdeki sahil bantları, mesire-ören yerleri ile piknik alanlarında piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş gibi faaliyette bulunmaları yasaklanacak. Karar, il ve ilçelerin durumuna göre hafta içinde de uygulanabilecek.

Kararlara uymayanlara yönelik idari para cezası ya da adli işlem uygulanacak. İl ve ilçelerde vali ve kaymakamlar tarafından belediye merkezi sistemleri, camiler ve kolluk birimlerinin kullandığı araçlardan sürekli olarak vatandaşların gerekli olmadığı sürece dışarı çıkmamaları ve evde kalmaları için ikaz ve anons yapılacak.

Kolluk görevlileri, cadde ve sokaklarda sosyal hareketlilik içinde olanları zorunlu olmadıkça evlerinde kalmaları konusunda uyaracak.

Buna göre, bisikleti ulaşım amaçlı kullanmaya dair herhangi bir engel yok. Yine de bir görevli memurun beni sırf bisikletle gördüğü için uyarmasını bile kaldıramam açıkçası. Hastalık kol gezerken ortalıkta gezmeye çok da meraklı değiliz.

bu aralar sürekli yağmur ve rüzgar ikilisi ile sürüyorduk , bugun rüzgar gene aynıydı , hava güzeldi ama dünden kalan yağmur yüzünden yerler ıslaktı :)

Check out my activity on Strava: (link)

Spor amaçlı çıktığım sanılmasın diye, bugün işe gelirken bisikleti kot pantolonla sürdüm.

SGK 4A'lı çalışanın kendi OHAL'i böyle...

Zaten bugüne kadar bize Uzaylı bakışı atıyorlardı. Sineye çekiyorlardı bizleri pek muhterem beyfendiler . Melun illet içlerindeki cerahatı akıtmak için pek çoğuna fırsat verecek. Takım elbise ile işe gitmeye razıyım, bizleri hedefe koyacak Zatı Muhteremlere fırsat vermemek adına.

İşe bisikletle giderken vapura binmem gerekiyor. Vapur yolcusu az fakat yine de toplu taşımaya binmemeli mi diye düşünüyorum. Geçen hafta Home Office çalışmıştım. Bugün mecbur arabayla gelmek zorun da kaldım...
Özledim yav bisikletimi... :(

Sanırım eskilerin atlarını çok sevmelerini bisikletime bakınca anlıyorum. Sevdiğim bir arabam olduğu halde, daha bir kaç aylık olan bisikletimi ondan daha çok seviyorum. :) Havalar ısınsın ve şu virüs tehdidi azalsın sa, işe bisikletle gidip gelmenin keyfini yaşayayım istiyorum. :)

Geri