Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
Geçen haftayı 4/4 ile kapattık bu haftanın da açılışını yaptık bakalım 5/5 yapabilecekmiyiz; Herkese keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
236824 dosyayı görüntüle
Yeni bisiklet aldım bu programmıdır bisiklete takılan bir parça mı bende almak isterim bana yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Yeni bisiklet aldım bu programmıdır bisiklete takılan bir parça mı bende almak isterim bana yardımcı olur musunuz?
@AyPars2626 hayırlı olsun Strava adında bir program. Kullanımı son derece kolay.
Bu aralar çok şükür hep bisikletle işe geçiyorum. Ama artık Martı ve Acemi sürücüler nedeniyle İzmir sahilyolu bisiklet hattı haddinden fazla risk içeriyor. Üstüne tandem Bisimler, sabah çöplerin altını yıkayan belediye derken tamamen sirke döndü bisiklet yolu. Zaten sürekli sulama sistemlerinin ıslattığı yol nedeniyle sürüşlerde istikrar imkansızlaştı.
Sabah önümde giden mtb aniden durdu. Durunca solundan geçmek için manevra yaptım lakin sola doğru yalpalayınca gidonunu dizimde buldum... Özür diledi sağ olsun ki ben olmasam muhtemelen yere düşecekti. Çok dikkatli olma tavsiyesi ile sağlıkla kalın.

@AyPars2626 hayırlı olsun Strava adında bir program. Kullanımı son derece kolay.
Bu aralar çok şükür hep bisikletle işe geçiyorum. Ama artık Martı ve Acemi sürücüler nedeniyle İzmir sahilyolu bisiklet hattı haddinden fazla risk içeriyor. Üstüne tandem Bisimler, sabah çöplerin altını yıkayan belediye derken tamamen sirke döndü bisiklet yolu. Zaten sürekli sulama sistemlerinin ıslattığı yol nedeniyle sürüşlerde istikrar imkansızlaştı.
Sabah önümde giden mtb aniden durdu. Durunca solundan geçmek için manevra yaptım lakin sola doğru yalpalayınca gidonunu dizimde buldum... Özür diledi sağ olsun ki ben olmasam muhtemelen yere düşecekti. Çok dikkatli olma tavsiyesi ile sağlıkla kalın.
ÇOk teşekkürler ayrıca geçmiş olsun. Bu strava programı kullanmak için bisiklete bir parça takmak gerekiyor mu?

@AyPars2626 telefonuna yükleyip kullanım öncesi başlatman yeterli. Ama ileride Garmin, Wahoo, Bryton vb tarzı bir bisiklet yol bilgisayarı veya spor saati (samsung, apple, polar vb) alırsan onlar verileri senin için otomatik olarak yüklüyor erişim izni verdiğin takdirde.

ÇOk teşekkürler ayrıca geçmiş olsun. Bu strava programı kullanmak için bisiklete bir parça takmak gerekiyor mu?
Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Burada bol bol detayı mevcut.
Farklı uygulamalar da var sürüş kaydı için. Hemen hepsinde ya telefonuzdan gps açıp kayıt alıyor ya da gps'li bir yol bilgisayarı kullanıyorsunuz. Yol bilgisayarı telefon pilini harcamama, daha doğru sonuç verme, nabız ve kadans takibi gibi artıların yanında ek bütçe oluşturma gibi önemli bir eksiye sahip.

Kesinlikle katılıyorum.
O yüzden de çok dikkatli olmak lazım.
Hele ki o Martı ve Bisimler çok çok tehlikeli.
Kullanmayı yeni öğrenen mi ararsın bisikleti yolunun ortasında duran mı ararsın.
Dikkat etmek lazım.

Ama artık Martı ve Acemi sürücüler nedeniyle İzmir sahilyolu bisiklet hattı haddinden fazla risk içeriyor. Üstüne tandem Bisimler, sabah çöplerin altını yıkayan belediye derken tamamen sirke döndü bisiklet yolu. Zaten sürekli sulama sistemlerinin ıslattığı yol nedeniyle sürüşlerde istikrar imkansızlaştı.
Kullanmayı yeni öğrenen mi ararsın bisikleti yolunun ortasında duran mı ararsın.
Dikkat etmek lazım.

Bu yüzdendir bisiklet yolunu kullanmıyorum.. 30-35KM hızla seyrediyorum, o hızla bisiklet yolu çok tehlikeli. Sağa sola sallanarak gidenlere fırça atıyorum sallanma! düz git! gibisinden sesli şekilde bağırıyorum afallıyorlar. Heleki altında karbon varken hiç girilmemeli, sallanan bisim sana gümlerse kadroyu kırarsa nasıl hesap verir? Peşini bırakmam onu ! Trafik en güvenlisi, gözü kapalı git kaza yapma şansın yok. Bisiklet yolunda gözünü 4 aç illa kazaya karışırsın. Bilen bilir geçen hafta varyantta ıslak bölgeye denk gelip sürüklenmiştim trafikte ilk kazamdı 20000km içinde.. Ama bisiklet yolunda max 200km yapmışımdır toplam ve 3 kez düştüm, 2 kez çarptım ve gözümün içine baka baka bisiklet yolunda yürüyen ergene omuza sert çarpıp geçtim. Kaç defa sıyırdıgımı hatırlamıyorum.

Ha bide küçücük çocuklara bisiklet eğitimi veriyorlar, hemide bisiklet yolunda.. Görmesem üstünden geçicem, hem ben suçlu, hem o suçlu gelde işin içinden çık..

evden söğütlüçeşme marmaraya gidiyorum. sabah erken 06:00 gibi marmaraya binip yenikapıya geçiyorum. Oradan da metroyla maslak'a kadar gidiyorum.

Dönüşte ise maslaktan metroyla haliç-yenikapı-taksime kadar gidip oradan en yakındaki vapurla kadıköye geçiyorum.

Aslında çok binmiş sayılmam gün içerisinde ama bindiğim zamanlarda güzel oluyor

evden söğütlüçeşme marmaraya gidiyorum. sabah erken 06:00 gibi marmaraya binip yenikapıya geçiyorum. Oradan da metroyla maslak'a kadar gidiyorum.

Dönüşte ise maslaktan metroyla haliç-yenikapı-taksime kadar gidip oradan en yakındaki vapurla kadıköye geçiyorum.

Aslında çok binmiş sayılmam gün içerisinde ama bindiğim zamanlarda güzel oluyor
Giderken yokuş var diycem ama dönüşte neden metro kullanıyorsunuz ?
Bisiklet - Vapurla Beşiktaş - Maslak şeklinde gidip aynı şekilde dönseniz hem daha az metro kullanmış hem spor yapmış olursunuz.

Giderken yokuş var diycem ama dönüşte neden metro kullanıyorsunuz ?
Bisiklet - Vapurla Beşiktaş - Maslak şeklinde gidip aynı şekilde dönseniz hem daha az metro kullanmış hem spor yapmış olursunuz.
Sabah mesaim 7'de başladığı için o şekilde gidiyorum sabahları aslında.

Dönüşte de yokuş aşağı barbaros bana biraz korkutucu geliyor, henüz trafikte yüksek hızlara çıkma konusunda biraz tedirginim :/

bu izleme strava ile oluyor değil mi?

iGSPORT 618 ile kayıt altında :) Kendi sistemine upload edip, ordan ekran altıntısı yapıyorum. Arada bir stravaya yüklüyorum, sırf segment merakına :)

iGSPORT 618 ile kayıt altında :) Kendi sistemine upload edip, ordan ekran altıntısı yapıyorum. Arada bir stravaya yüklüyorum, sırf segment merakına :)
bu ürünü türkiyede bulamam sanırım dün araştırdım ama bulamadım bende almak isterim.

Sabah mesaim 7'de başladığı için o şekilde gidiyorum sabahları aslında.

Dönüşte de yokuş aşağı barbaros bana biraz korkutucu geliyor, henüz trafikte yüksek hızlara çıkma konusunda biraz tedirginim :/

Bisikletiniz katlanır.. Yüksek hıza uygun değil, tedirgin olmanız doğal..
bu ürünü türkiyede bulamam sanırım dün araştırdım ama bulamadım bende almak isterim.

Sahibinden.com'da ikinci el bulunabilir ama aynı fiyata hatta daha düşüğe aliexpresstenb bulabilirsin. Garantili ve daha uygun olucaksa decathlonun 900 serisi gpsli yol bilgisayarı var. Kullanan kitlenin bi kısmı memnun bi kısmı memnun değil. Burda konusu vardı.

• Beğen
Tepkiler: AyPars2626

Sahibinden.com'da ikinci el bulunabilir ama aynı fiyata hatta daha düşüğe aliexpresstenb bulabilirsin. Garantili ve daha uygun olucaksa decathlonun 900 serisi gpsli yol bilgisayarı var. Kullanan kitlenin bi kısmı memnun bi kısmı memnun değil. Burda konusu vardı.
Bana aliexpresten hangisini almam gerektiğini söyler misiniz? Link atabilirseniz bu iyidir diye çok sevinirim.

Selamlar,
Yok katlanırı uzun mesafede kullanmıyorum aslında. BMC Alpenchallenge aldım geçen aylarda. Biraz agresif ama güzel yavaş yavaş ısınacağım hocam umarım önümüzdeki günlerde :)

@yoyobike Km katettikçe, sele üzerinde geçirdiğin her saatte tecrübe kazancaksın :) 4 mevsim kullanmanı öneririm, farklı deneyim kazandırır.
Bana aliexpresten hangisini almam gerektiğini söyler misiniz? Link atabilirseniz bu iyidir diye çok sevinirim.

(link)

Gönderim Çin seçeneği işaretledikten sonra, üstte paket seçimi yaparak sipariş verilebilir. En son çıkan 620 modeli var, hafıza ve bluetooth üzerinden telefondan gelen çağrıi mesajları vs ekranda gösterebiliyor.

(link)

Geri