Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İspanya'dan Cyclocross bisiklet getirmek

Mete, tam ben de böyle yapacaktım. Hatta Cube için almanya ve ispanya ile yazıştım ve aradığmı size crossracer pro modelin elleirnde olduğunu dahi öğrendim.
Ancak sonrasında eşim ve 6 yaşındaki kızım ağırlık için ( ! :) ) muhalefet ettiler.Doğrusu ben de ailece gittiğim turda onları bırakıp uzun uzun bisiklet koşuşturması yapmaktan erindim. (gene gideceğim ama sadece sarf malzemesi, lastik vs alacağım)
Üstelik dönüş yolunda bana zorluk olacaktı.
Türkiyede sadece focus AX 1.0 buldum.Distribitör kişi ile anlaştık fiyatta indirim yaptı ancak bana 2 gün sonra döndü :) Teklifi iyi olsa da ben Cannondale Carbon Rival için anlaşmış ve ön ödeme yapmıştım. (Almanya dan geliyor) Tabii bu ilk bisikletten çok iyi.
Sonuçda işi Türkiyeden çözdüm, ispanya ya keyifli gezmek kaldı :)

Fiyat konusunda da üzülmedim dşyebilirim.

Sevgi ve dostlukla.

Scudo
http://media.cannondale.com/media/catalog/product/cache/3/small_image/725x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/c/_/c_13_3XC4C_wht_6.png

ufuk bey alacağınız bisiklet bu mu ? cannondale ,cyclo cross, carbon rival.tahminimce 46 diş..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/389801_318347291531185_369151751_n.jpg

ufuk bey şöyle bi model var üst boruda çok az bi meyil var trigon ,cyclo cross 50 diş tahminimce...türkiyede olmayan bir adet cyclo

Kanada , Brezilya ve UK .Çok çok güzel Kudret bey, Karbon üretimleri ile övünüyorlar .
Olağanüstü güzel ürünleri var. Bakakaldım desem yeridir:)

Moto Direct Ltd,
Euro House
The Nursery,
1 Wincobank Way,
South Normanton,
Derbyshire, DE55 2FX
ENGLAND

Tel: 01773 864436 /
01773 864445

Fax: (+44/0)1773 864460
ingiltere adresi.
Cyclocross için tek bir frame var. O da çok güzel. Üst boru eğimi karbon bağlantısındaki genişleme ile sağlanmış.
Renkler olağanüstü.

Türkiye de satılan ürünler var, onların kopya olduğunu düşünüyorum( sahibinden com vb)

@Kudret Kurtcebe

Evet, SuperX carbon Rival. 46 / 36 fossamer aynakol var. Ruble 11 26. 36-26 kombinasyonunda tırmanma yapmaya çaılaşacağım:) dağ bisikletlerinde 22-32 bu oran , ama kötü alışkanlık ben bu 3. dişliyi hiç kullanmazdım.
Yüksek kadans çalışmalarına başlayacağım.

En mutlu olduğum dişli sayıları sub 20 de olan 26 36 48 krank ve 11 32 ruble.Bunda büyük olasılıkla bisikletin amortisörsüz olması ve hafif olması da etken.
Scot spark 35 de ise 44. 32. 22. ye 11 32 ruble var. 44azgeliyor 22boşa dönüyor ( kadns artmalı )

Cyclocros 46/36. ve 11/26 ile çok çalışmam gerekecek:)

Cyclooross frame Trigon TXOO1

Sayın laciverti abi ben sub 30 la gelen vites kombinasyonlarını az bulduğumdan 52 diş taktırdım. 9 lu kaset duruyor. Ama düz yolda aynakol büyük çark (52) iken 27-26- vitese şimdiye kadar geçemedim.

• Beğen
Tepkiler: laciverti
Seçiminizden dolayı sizi kutluyorum. Umarım en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: laciverti
@mehmetsunu

Mehmet,
Yokuş aşağı 48 az geliyor bana da , ancak düz yolda yüksek kadansda kullanınca sorun yok.50 ya da 52 olabilirdi , ancak 48 yetti bana. Şimdi 46 'a alışacağım :)))

@laciverti

ufuk bey hayırlısı ile kullanın gerçekten kadro çok güzel ,evet ayna kol iki yaprak, iş çetin olacak, ama o kadro için değer ..

@laciverti
Bir sorum olacak size. Süperx Carbon Ultegra ile Rival'in birbirinden farkları nelerdir ve siz neden Rival'i tercih ettiniz?

İkisi aynı bisiklet, sadece donanımları farklı.
Ultegra, shimano'nun üst serisi
Rival, Sram'ın üst serisi.

Yabancı forumlarda Rival beğeniliyor ve tercih ediliyor.Bazı ülkelerde sram shimano'dan pahalı.Rival, ultegra'dan hafif.

Ama bana göre ultegra rival'den iyi. Bizde fiyat farkı var: ultegra 1000TL fiyat farkı yapıyor.

Ben neden Rival seçtim? Başka şansım yoktu. Ultegra avrupa stoklarda hiç yok ve 10 lu sistemden 11 li ruble sistemine geçiyorlar.Bu yüzden hiç yoktu ellerinde.
Rival almak zorundaydım. Araştırdığımda (yabancı forumlar) çok olumlu yorumlar okudum.Çift tıklama şeklinde bir kullanımı var, seri geçiyor vitesler.

Ama daha iyisi var: Sram RED bundan üstün. (superX carbon serisinde yok bu donanım)
Shimano da buna karşılık gelen ise Dura-ace. (Sıralama : dura-ace , ultegra , 105 , tiagra , sora ,ve 2200)

Umarım açıklayıcı olmuştur.

@mete topçu

Merhabalar.

Siz bisikleti ne zaman getirmiştiniz?

Ben bisikletle bir Kıbrıs turu yapmak istiyorum. Acaba gidiş ve dönüşten ayrı 45'er avro mu alırlar?

En iyisi yarın Pegasus'u aramak.

geri aldığınız 250 euro nedir nasıl oluyor bir anlatır mısınız?

Geri