laciverti
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 581
- Bisiklet
- Cannondale
Mete, tam ben de böyle yapacaktım. Hatta Cube için almanya ve ispanya ile yazıştım ve aradığmı size crossracer pro modelin elleirnde olduğunu dahi öğrendim.
Ancak sonrasında eşim ve 6 yaşındaki kızım ağırlık için ( ! ) muhalefet ettiler.Doğrusu ben de ailece gittiğim turda onları bırakıp uzun uzun bisiklet koşuşturması yapmaktan erindim. (gene gideceğim ama sadece sarf malzemesi, lastik vs alacağım)
Üstelik dönüş yolunda bana zorluk olacaktı.
Türkiyede sadece focus AX 1.0 buldum.Distribitör kişi ile anlaştık fiyatta indirim yaptı ancak bana 2 gün sonra döndü Teklifi iyi olsa da ben Cannondale Carbon Rival için anlaşmış ve ön ödeme yapmıştım. (Almanya dan geliyor) Tabii bu ilk bisikletten çok iyi.
Sonuçda işi Türkiyeden çözdüm, ispanya ya keyifli gezmek kaldı
Fiyat konusunda da üzülmedim dşyebilirim.
Sevgi ve dostlukla.
Ancak sonrasında eşim ve 6 yaşındaki kızım ağırlık için ( ! ) muhalefet ettiler.Doğrusu ben de ailece gittiğim turda onları bırakıp uzun uzun bisiklet koşuşturması yapmaktan erindim. (gene gideceğim ama sadece sarf malzemesi, lastik vs alacağım)
Üstelik dönüş yolunda bana zorluk olacaktı.
Türkiyede sadece focus AX 1.0 buldum.Distribitör kişi ile anlaştık fiyatta indirim yaptı ancak bana 2 gün sonra döndü Teklifi iyi olsa da ben Cannondale Carbon Rival için anlaşmış ve ön ödeme yapmıştım. (Almanya dan geliyor) Tabii bu ilk bisikletten çok iyi.
Sonuçda işi Türkiyeden çözdüm, ispanya ya keyifli gezmek kaldı
Fiyat konusunda da üzülmedim dşyebilirim.
Sevgi ve dostlukla.