SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.639
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Ömer Hayyam . Serdar Bağışlayasın mesajın henüz yeni dipnot olarak Üstadı eklemeyi unutma.Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan sesi dinlet ister çan sesi dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet..
Ömer Hayyam . Serdar Bağışlayasın mesajın henüz yeni dipnot olarak Üstadı eklemeyi unutma.![]()
Darp edilmedim ama edilmeye yakındı. Aracımın arkası için tezgah yaptırmıştım. Bagajı açınca hazır bir sistem oluyordu hiçte seyyar tecrübem yoktu. Atakum sahil'de Körfez bölgesine yakın ara sokak başında durmuştum.Güzel satış yaptım sonra eve dönecekken , sigar içen 2 kişi gelip cama tıkladı " gelme istersen daha buralara" dediler. Neden dediğim de " üzülme kardeşim gelme sen " dediler .
Biraz araştırdım. Kafama göre tezgah olayına giremezmişim. Biraz daha araştırdığımda ise çok sıkıntı yaşayan olmuş. Sanırım esnafların yaptığı bir durum diye üstelemedim. Sonuçta adamlar dükkanlarına çılgın gibi kiraz veriyor ben ise sıfır kira. Olayı resmiyete kavuşturacaktım ilk önce deneyipte baktım olmuyor . Dahada bakmadım.
Allah yardımcın olsun. Umarım her şey yoluna girer.Bir konuyu daha hortlatayım ;
Çalıştığım şirket " home office " sömürgesini benimsediği için Samsun lokasyonunda sanırım küçülmeye gidecek..
Pandemiden bu yana hep evdeydik, işte sürekli evde çalışıyoruz . E şirketin işine geliyor tabi servis,yemek,elektrik,su,iss giderleri yok. Ve karlılık kat ve katta artıyor.
Şimdilerde küçülme kaynaklı işte " sen çok vakit kaybediyorsun hatta " diye dün ansızın 12:00 sonrası ücretsiz olarak izine çıkarıldım. Sabah hatta girmek için kalktım açtım bilgisayarımı .
" Bugünde ücretsiz verelim " dediler.
Bir şekil bezdirme politikası uygulanıyor. Bırakıp gitsin şunlar diye. Benim düşüncelerim ama yanılmadığım konusunda emin gibiyim.
Bir işsiz daha mı kazanıyor memleket diye düşünüyorum.
Zevkle yaptığım koşu,bisiklet gibi can parçalarımı bile hiç elim ayağım gitmiyor.
Yazın yaptırdığım nohut pilav tezgahı ile bir akşam satış yaptık ama ondada biraz tartaklanınca geri durdum.