Scudo Sports

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

@Kuzey Ege yok yani yer derken veledrom yapılacak yer olarak:) Geçen bizde arkadaş ortamında laflarken Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu civarında bi yerler olabilir dedik mesela. Boşluk araziler var, otoparklar var gene veledroma çevrilebilecek alanlar falan. Fazla insan gelmez, çoluk çocuk yahut insanlar pek olmaz ve gerek araç gerekse metrobüs ulaşımı oldukça rahat olur.

Bu tarz yer var mı kafalarda manasında sormuştum da o toplanma aşamasından sonra netleşir zaten:)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Scudo
Herkese iyi aksamlar arkadaslar.Bugun beni change.org'tan arayip artik Turkiye'deki ofislerini genel change.org yapisindan ayirarak(sanirim dunya uzerindeki bir kurumun Turkiye temsilcisiymis) bagimsiz calisacaklarini soylediler.Bu yuzden de bu kampanyalarin devam etmesi icin bagista bulunmami istediler.Bu bagis olayi ne kadar dogrudur bilemiyecegim ama su anda yuruttugunuz ve benim de destek verdigim kampanyanin sagligi icin sizi bilgilendirmek istedim.
Nacizane uyarim sitenin kapanmasi ihtimaline karsi baska cozum yollarini da aklinizda bulundurmanizdir.

@kobalamin
Ne kadar acidir ki B plani olusturabilecek bir mecraya sahip degiliz.
Belki bir dernek kurulur ve bu cati altinda faaliyetler surdurulebilir. Bisikletliler dernegi var ama oradan bir beklentimiz tabii ki yok.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Kuzey Ege sizleri ve tum forum ahalisini korkutmak istemem.Beni arayan numarayi arastirdigimda change.org la ilgili bir baglanti bulamadim.Ayrica change.org'un resmi bir telefon baglantisini da bulamadim.Belki de dolandirici bile olabilirler aslinda.
Umarim boyle bir sey gercek degildir,gercekse dahi yine ayakta durmaya devam eder.B plani hakkinda ben de sizle ayni dusuncedeyim.
İnsallah boyle guzel seyler yapan bi kurulus guzel seyler yapmaya devam eder

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
805 olduk. Yavas yavas, adim adim artiyoruz.
Haydi destek..

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@NewStyle
Toki, rezidans gibi karli yatirimlar var iken elbette bize yedirmezler.

Bu arada 811 olmusuz. Destek lutfen..

Arkadaslar 841 olduk, imzalayanlarin ellerine saglik, destege devam..
1000 rakamina az kaldi.

Guncel.

Arkadaslar 849'dayiz. 1000 rakamina ulastigimizda hareket planlarimizi belirleyecek ve devreye sokacagiz. Litfen biraz daha destek..
Aklimda bir cok plan var. Ilk hedefimize ulasip ardindan beyin firtinalarimiza baslayalim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
arkadaşlar merhaba.
10 sayfa mesaj olmuş, malesef tüm mesajları inceleyecek vaktim yok. önerilen makul alanlar nereler bu konuda? yani x ilçeden ziyade, belli başlı boş alanlar önerildiyse, konuyu başından beri takip edenler bana dönüş yapabilir mi?

• Beğen
@hashus1099
hocam şu an için önerilen bir alan yok, öncelikle alacağımız maksimum imza sayısına odaklandık, ilk hedefimize ulaştıktan sonra forumdan bu iş için gerçekten faydalı olabilecek gönüllü dostlar ile buluşup bir hareket planı oluşturmayı ve akabinde yapılacak iş bölümü ile ilgili birimlere sunulacak dökümanları hazırlamayı amaçlıyoruz.

Daha önce Beylikdüzü belediyesine bisiklet ile ilgili bir konu hakkında mail atmıştım ve geri döndüler ve bugün Beylikdüzü belediyesi Spor işleri müdürlüğüne çağırıldım. Bisiklet farkındalığı hakkında ve veledrom ile ilgili dosya hazırlayıp ufak bir görüşme yaptık sağolsunlar çok ilgiliydiler. Velodrom fikrine de sıcak bakıyorlar ileriki dönemde tekrar görüşeceğiz gelişmeleri buradan paylaşırım.

Selamlar, 864. imzayı az önce attım.

@mywashere 1000 imzaya ulasmasini bekliyorduk ama sanirim artik harekete gecme vakti geldi. Ben her gun işim geregi beylikduzune geliyorum. Bir gun bulusup goruselim istersen

• Beğen
Beylikdüzü neredeyse istanbul avrupa yakası dışı bence en güzeli İstanbul avrupa yakasının orta noktası veliefendi hipodromu keşke yapılsa tabi bi şekilde gideriz orası burası farketmez

Hep güncel..
Forumda binlerce kişiyiz, hala 1000 rakamını bulamadık.
yeterince ulaşamıyor muyuz kitlelere, iplenmiyor muyuz, yoksa insanlar bireysel çabalarıyla bir şeyleri değiştireceklerine mi inanamıyorlar, anlamıyorum.

@mywashere dilerseniz 04 ocak çarşamba günü beylikdüzündeyim, akşam üzerine doğru buluşup görüşebiliriz, eğer siz de uygunsanız.
uygun değilseniz de cumartesi olabilir, ama mutlaka görüşelim, çünkü farklı bakış açılarına, farklı yorumlara çok ihtiyaç var bu anlamda.

Israrla güncel...

Geri