Scudo Sports

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

Scudo
@lealtad
Valla hocam hortlatmissin iyi olmus da, bisikletforum gibi bir mecrada konu 2000 kusur kere okunup 885 imzada kalinca (ki bircok imza facebook kanaliyla geldi) bizim sevkimiz epey kirildi. Deseydik ki imzalayanlara 10 tl degerindeki arka isiktan hediye edecegiz, o zaman imza binleri bulurdu, boyle de acayip bir toplumuz iste.

@Kuzey Ege aslında gene olabilir. Bundan sonra imzalayanlara (hali hazırda imlamış olanlar dahil) çekiliş ile hediye falan verilse de sayı mı arttırsak:):) Kötü bi sonuç ve keşke yaz gelmeden bu sorun halledilebilse:/

@lealtad
Yani koskoca forumdan 1000 imza cikaramadik ya, ne diyeyim.
Imzalar toplansa bile resmi gorusmeler, onay sureci, yapilmasi falan zaten 5 yili bulur.
Kendimi gectim, gelecek nesilleri dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Ailedeki herkesin hesabından girip imzaladım, umarım konu tepelerde kalır.

İmzalayacağım...

Not:Bu kampanyayı popülaritesi yüksek kişilerden paylaşmasını istemeyi denediniz mi?Belki son iki yüz kolayca biter bu yolla.

İmzaladım.

@Kuzey Ege

Konuyu imzaladığım gibi, bu mesajında altına imza mı atarım. Sonuna kadar katılıyorum. Burası, Bisiklet teması dışında "geyik muhabbeti temalı" açılan konuların daha çok ilgi gördüğü bir ortam oldu ne yazık ki. O yüzden bu tarz konulara ilgi az oluyor.

Bu işi yapacak belediye veya kurumlara, bizzat el yazısı veya bilgisayar ortamında yazılmış dilekçeler ile başvurmak gerektiğini düşünüyorum. Anadolu yakasında var, Avrupa yakasında neden olmasın. Her yıl kaldırım taşlarını söküp yenileyecekleri parayla, çoktan bu tarz spor kompleksleri yapılabilirdi.

Bisiklet Federasyonu ile Spor Bakanlığına daha etkili yollardan ulaşmaya çalışılmalı, imza kamuoyu oluşturursa bir ihtimal işe yarıyor. Veledrom için imzanın işe yarayacağını düşünmüyorum.

@avkebele
Imzayi sadece bu basvurularda elimizi guclendirnek icin topluyoruz. Yani imza datalarimiz, " bak biz bunu istiyoruz ama yaptiginiz bu uygulama bosa gitmeyecek, kullanacak bir suru insan bunu" diyebilmek icin.

Bir suredir ilgilenemedim islerimin yogunlugundan dolayi.. Degerli katkilarinizla 980 imzaya ulastik. Haydi biraz daha destek arkadaslar...

Güncellesek bir şeyler çıkar mı acep?

Oo super gidiyoruz. Hadi bakalim arkadaslar, ha gayret!

Ay 13 imza,hesap açıp imzalayacaksınız,yemeyecek kimse sizi merak etmeyin...

Umutsuzca imzaliyorum, yakada boş yer olmamasına rağmen kısmet diyelim...

Bir şey çıkacağını sanmam ama imzaladım.

Erol KÜÇÜKBAKIRCI'nın açıklamalarına göre önceliği Konya'ya vereceklermiş. Daha sonra Bursa, Alanya, Bolu şeklinde devam edeceklerini söylüyor.
Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın Akit TV'deki konuşması

Fakat buradaki veledromlar sanırım kapalı olacak. Aslında bizim istediğimiz Maltepe'deki gibi olsa bile yeter.

Bu sebeple 1000 imza topladığımızda bir görüşme yapmayı planlıyoruz.

@Uğur S. Zaten öncelik olarak belediye ile görüşüp ilçe yahut büyükşehir belediyesinin desteği alınsa sonrasında federasyona beraber istekte bulunulsa o öncelik listesinden farklı olarak, daha doğrusu harici olarak yapılır belki bu velodrom. Spora destek veren belediye imajından sağlayacakları primle bile belediyeler destek olabilir belki:p

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Geri