Scudo Sports

İstanbul Kiralık yol bisikleti

Yol bisikletini denemek, nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için mi kiralamak istiyorsunuz?
Hayır,geçmişte yol bisikleti kullandım 1,5 ay kadar.2 sene önce tam bu zamanlarda,kurban bayramı arefesinde yol bisikletim çalındı:agla::agla::agla: Mosso'dan bir tane ödünç 0 şehir bisikleti var ama yüzüne dahi bakmıyorum,bir arkadaşımın da Kron Trekking bisikleti var her istediğimde alıyorum ama yol bisikleti benim için Mercedes,Bmv,Porsche;diğer bisikletler ise Murat 131 :D:D Dolayısıyla çok özledim yol bisikletine binmeyi..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@ahmet1914
Forumdan tanıdığım yüz yüze tanışmadığım bir forumdaş yol bisikleti almak istiyordu, sevip sevemeyeceğini, nasıl bir şey olduğunu merak ediyordu. Arkadaş Denizlili idi, İzmire gelme şansın varsa gel ben sana yol bisikletimi vereyim istediğin kadar deneyebilirsin demiştim. İzmire geldi uzun uzun tecrübe etmiş oldu. O da yol bisikletine çarpıldı ve sonra bir yol bisikleti aldı.
Böyle durumlarda forumdaşlar birbirlerine yardım etmeli. Bunun için sormuştum.
Bisikletinizin çalınmasına da çok üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@ahmet1914
Forumdan tanıdığım yüz yüze tanışmadığım bir forumdaş yol bisikleti almak istiyordu, sevip sevemeyeceğini, nasıl bir şey olduğunu merak ediyordu. Arkadaş Denizlili idi, İzmire gelme şansın varsa gel ben sana yol bisikletimi vereyim istediğin kadar deneyebilirsin demiştim. İzmire geldi uzun uzun tecrübe etmiş oldu. O da yol bisikletine çarpıldı ve sonra bir yol bisikleti aldı.
Böyle durumlarda forumdaşlar birbirlerine yardım etmeli. Bunun için sormuştum.
Bisikletinizin çalınmasına da çok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz.Allah razı olsun inşallah sizden,iyi bayramlar iyi geceler :):harika:

agustos sonunda turkiyeye gelcegim, acikcasi gelmisken de 4 eylul izmir yarisina katilmak istiyorum. bisikletimi getirip goturmem tam 100 euro. Acaba izmirde yaris gunu icin, bisiklet kiralayabilecegim bir yer biliyor musunuz?

agustos sonunda turkiyeye gelcegim, acikcasi gelmisken de 4 eylul izmir yarisina katilmak istiyorum. bisikletimi getirip goturmem tam 100 euro. Acaba izmirde yaris gunu icin, bisiklet kiralayabilecegim bir yer biliyor musunuz?
Bagaj hakkın olan kiloyu geçmediği sürece herhangi bir ücret almıyorlar. Yanımda getirecek şeylerin var diyorsan ayrı konu.

Bagaj hakkın olan kiloyu geçmediği sürece herhangi bir ücret almıyorlar. Yanımda getirecek şeylerin var diyorsan ayrı konu.
bisiklet ozel bagaja girdigi icin ek ucreti yok mu hocam?
danimarkaya getirirken ekstra ucretini odemistim. tabi o zaman bagajimda cok fazlaydi

bisiklet ozel bagaja girdigi icin ek ucreti yok mu hocam?
danimarkaya getirirken ekstra ucretini odemistim. tabi o zaman bagajimda cok fazlaydi
Yazdığım gibi bagaj hakkını geçmediği sürece ek ücret yok. Ama firmayı arayıp yanında bisiklet olacağını belirt, bazen yer olmuyor bu nedenle ücret karşılığında taşıma yapıyorlar. SAS ilemi yoksa THY ilemi seyahatiniz?

Yazdığım gibi bagaj hakkını geçmediği sürece ek ücret yok. Ama firmayı arayıp yanında bisiklet olacağını belirt, bazen yer olmuyor bu nedenle ücret karşılığında taşıma yapıyorlar. SAS ilemi yoksa THY ilemi seyahatiniz?

muhtemelen sunexpress :))

(link)

iç hatlarda 200-250 TL dış hatlarda 50-70 USD alıyorlar özel kargo muamelesi yapıyorlar yük hakkınızın haricinde aşağı yukarı tüm uçak firmalarında aynı oluyor

muhtemelen sunexpress :))
Charter tur ile sanırım.. Baktım firmaya Ekonomi biletine 30 kg bagaj hakkı veriyor. Ek bagaj fiyatlarıda şu şekilde. Yanınızda neler götüreceksiniz bilemiyorum ama 10 kg ek bagaj alsanız toplamda 40 kilo yeterde artar bile. Tabiki bisikletin ağırlığıda önemli. Ben yarın Türkiyeye gidiyorum ve yanımda bisiklet götüreceğim. Bisiklet çantası kendi başına zaten 10.6 kg geliyor. Bisiklet 7.8 kg, çantanın içine pompa, ekstradan 4 dış lastik, iç lastik vs falanda sıkıştırdım 23 kg falan oldu toplam ağırlığı.. Bakalım ne kadar ücret alacaklar yarın burdan yazarım yine :koptum:

Screenshot 2022-07-15 at 19-39-25 Ek Bagaj - SunExpress.png

Son düzenleme:
hocam 100 euro çok dokunur mu ki yav :d

Charter tur ile sanırım.. Baktım firmaya Ekonomi biletine 30 kg bagaj hakkı veriyor. Ek bagaj fiyatlarıda şu şekilde. Yanınızda neler götüreceksiniz bilemiyorum ama 10 kg ek bagaj alsanız toplamda 40 kilo yeterde artar bile. Tabiki bisikletin ağırlığıda önemli. Ben yarın Türkiyeye gidiyorum ve yanımda bisiklet götüreceğim. Bisiklet çantası kendi başına zaten 10.6 kg geliyor. Bisiklet 7.8 kg, çantanın içine pompa, ekstradan 4 dış lastik, iç lastik vs falanda sıkıştırdım 23 kg falan oldu toplam ağırlığı.. Bakalım ne kadar ücret alacaklar yarın burdan yazarım yine :koptum:

291385 dosyayı görüntüle
Güncelleme yapayım. 500 Norveç kronu (yaklaşık 50 euro) ödedim bisiklet için.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Prestor
kiralık bisikletle yarışa mı katılacaksınız?

Oyle bir dusundum evet hocam
bence hiç denemeyin, tanımadığınız ve alışkın olmadığınız, ayrıca özellikle teknik durumunu bilmediğiniz bir bisikletle.
yani gezip dolaşıcam dersiniz, eyvallah, ama yarış bu, hız yapacaksınız, tırmanacaksınız, iniş yapacaksınız, ben olsam böyle bir şeye kalkışmazdım, yine de siz bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
İstanbul içinde güncel yol bisikleti kiralayan bir yer var mı bildiğiniz?

Geri