Scudo Sports

İstanbul Kiralık yol bisikleti

İstanbul içinde güncel yol bisikleti kiralayan bir yer var mı bildiğiniz?

Atilla Bisiklet - Kadıköy

Mağaza önünde "kiralık bisikletler" tabelası gördüm dün

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Scudo
Ben esnaf olsam, yol bisikleti kiralayacagim kisinin kartindan, bisikleti getirip kontol ettikten sonra iade etmek uzere teminat olarak 10bin tl cekerdim.
Neden mi, sti kolu ayri para, janti ayri para, lastigi vs..
Bizim insanimiz kiralik urunlere iyi davranmaz cunku, cukura da girer, düşer de, gidon bandini yirtar, sti kolunu kirar, zincirini kopartir, kadro kulagini kirar.
Malinizla rezil olursunuz.
Yol bisikletleri hassas aletler. Ayrica kullanici bisikleti taniyacak, bisiklet kullaniciyi taniyacak, birbirlerine zamanla ayak uyduracaklar falan. Kiralikta oyle bir zaman yok.
Yol bisikletine binecek kisi kiyacak paraya, alacak bir bisiklet.

Not: yasanmis tecrubelerden uyarlanmistir.

Ben esnaf olsam, yol bisikleti kiralayacagim kisinin kartindan, bisikleti getirip kontol ettikten sonra iade etmek uzere teminat olarak 10bin tl cekerdim.
Neden mi, sti kolu ayri para, janti ayri para, lastigi vs..
Bizim insanimiz kiralik urunlere iyi davranmaz cunku, cukura da girer, düşer de, gidon bandini yirtar, sti kolunu kirar, zincirini kopartir, kadro kulagini kirar.
Malinizla rezil olursunuz.
Yol bisikletleri hassas aletler. Ayrica kullanici bisikleti taniyacak, bisiklet kullaniciyi taniyacak, birbirlerine zamanla ayak uyduracaklar falan. Kiralikta oyle bir zaman yok.
Yol bisikletine binecek kisi kiyacak paraya, alacak bir bisiklet.

Not: yasanmis tecrubelerden uyarlanmistir.
Ya katılıyorum ciddi bi depozito ihtiyacına tabi ama bugün 1 aylık Megane kirasına 4-5 bin depozito istiyorlar anca yav :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Ya katılıyorum ciddi bi depozito ihtiyacına tabi ama bugün 1 aylık Megane kirasına 4-5 bin depozito istiyorlar anca yav :)
Bisiklet daha kirilgan ve narin hocam. Ayrica araba kiralayanlar genellikle mafyatik abiler oldugundan, hic depozito almasalar bile olusan hasari zaten musterinin burnundan fitil fitil getirirler.

Hocam sektörün önünü tıkama 😂

Herşeyin bir usulü bir erkanı var, bir hava yolu diğerine uçak kiralıyor illa bir yolu yordamı bulunur. Keza cavalier kiralasalar da yeterli bence kadro boyu uygun olsunda. Zaten talepte arz da maximum 1-2 günlük.

Sigorta ile çözülebilir: (link)

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Ricochet
Geri