lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.418
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sıcak asfalt ve bisiklet yolları.Hangi yollarda sürüyorsunuz, rota paylaşır mısınız?
Teşekkürler cevabınız için.az önce belediyede görevli arkadaş temizliğinin de az önce tamamlanarak kullanılabilir olduğunu belirtti.
2014 yılında kaymak gibiydi, o günleri arıyorum, bozuk da olsa arada bir turlarım
290303 dosyayı görüntüle
Tam da fixie mi hazırlıyordum iyi oldu.
sonunda eskiden iyi kötü geç kalktıysam, sahilde güvenli süremeyeceğimi düşününce vs. buraya gelir 70 80k çevirirdim. Son gittiğimde tarlada sürüyor gibiydim, sonrasında bıraktım zaten. Neyse çok sevindim bu habere. Eskiden güvenlikler vardı. En azından yaya olarak girenleri, kasksız vs. sürenleri dışarı çıkarıyorlardı.Bugün iş makineleri girdi, düzgün satıh için önce tamir sonra kaplama yapılacak.
307976 dosyayı görüntüle
Eskiden güvenlik kulübesi hemen girişteydi iyi oluyordu. Şimdi az ileriye koydular, bir durum olunca ben gidip söylüyorum. Hemen müdahale ediyorlar. İlgisiz birisine rastlamadım. Ama antrenmanı kesip yanlarına gitmek gerekiyor, o kısmı kötü oldu.sonunda eskiden iyi kötü geç kalktıysam, sahilde güvenli süremeyeceğimi düşününce vs. buraya gelir 70 80k çevirirdim. Son gittiğimde tarlada sürüyor gibiydim, sonrasında bıraktım zaten. Neyse çok sevindim bu habere. Eskiden güvenlikler vardı. En azından yaya olarak girenleri, kasksız vs. sürenleri dışarı çıkarıyorlardı.