Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

Scudo
Son durum hakkında bilgidi olan var mı? Çalışmalar bitti pist açıldı mı?

az önce belediyede görevli arkadaş temizliğinin de az önce tamamlanarak kullanılabilir olduğunu belirtti.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
az önce belediyede görevli arkadaş temizliğinin de az önce tamamlanarak kullanılabilir olduğunu belirtti.
Teşekkürler cevabınız için.
Öğleden sonra gittim, bir arkadaşla karşılaştık girişte. Bariyerin kenarında çektikleri şerit duruyordu. İçeride iş makinaları yoktu. Şeridi atlayıp içeri girdim. Yama yapmışlar; ama güzel düzeltmişler. Seviye farkı olmamış. Bir tur attım, hiç rahatsızlık hissetmedim (lastikler 28 mm). Pistte hala çok fazla asfalt zift kalıntısı var. Kadronun rengi açık renk olduğu için risk almadım, sürüş yapmadım. Şöyle bir yağmur yağsa o kalıntılar temizlense veya güzel bir süpürülse o iş tamamdır. Sonuç olarak eskisinden güzel olmuş, yapanların eline sağlık. Sıfır asfalt olsaydı daha memnun olurduk; ama işte…

Keşke birde güvenlik koysalar... Ne zaman burada sürsem çoluk çocuk piste giriyor önümüze atlıyor. Hadi ben keyifi sürüyorum, orada gerçekten tt ve yarış sürücüleri yüksek hızda gidiyor doğal olarak ve bu sürücülerin önüne çoluk çocuk atlıyor. Sonra çocuğa çarptıkmı suçlusu biz oluyoruz.

Veledrom üstü çok yamalı niye böyle, yada resim benimi yanıltıyor. Her sene ihale açıp alt yapı çalışması yapılarak kapatılan sokak aralarındaki asfalt yollar gibi, yapın komple kusursuz dümdüz olsun. Herkes keyif alarak binsin.

Bugün iş makineleri girdi, düzgün satıh için önce tamir sonra kaplama yapılacak.

307976 dosyayı görüntüle
sonunda :D eskiden iyi kötü geç kalktıysam, sahilde güvenli süremeyeceğimi düşününce vs. buraya gelir 70 80k çevirirdim. Son gittiğimde tarlada sürüyor gibiydim, sonrasında bıraktım zaten. Neyse çok sevindim bu habere. Eskiden güvenlikler vardı. En azından yaya olarak girenleri, kasksız vs. sürenleri dışarı çıkarıyorlardı.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Yıllardır girmiyorum, yapılsın bi deneyeyim.

Dıştaki Demir korkuluklarda yanlış olmuş bence tel benzeri daha esnek birşeylee çevirseler daha iyi olmaz mı? Allah korusun hızını alamayan biri pist dışına çıksa ağır yaralanabilir.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
sonunda :D eskiden iyi kötü geç kalktıysam, sahilde güvenli süremeyeceğimi düşününce vs. buraya gelir 70 80k çevirirdim. Son gittiğimde tarlada sürüyor gibiydim, sonrasında bıraktım zaten. Neyse çok sevindim bu habere. Eskiden güvenlikler vardı. En azından yaya olarak girenleri, kasksız vs. sürenleri dışarı çıkarıyorlardı.
Eskiden güvenlik kulübesi hemen girişteydi iyi oluyordu. Şimdi az ileriye koydular, bir durum olunca ben gidip söylüyorum. Hemen müdahale ediyorlar. İlgisiz birisine rastlamadım. Ama antrenmanı kesip yanlarına gitmek gerekiyor, o kısmı kötü oldu.

acaba son durum nedir?

yapıldı , bir arkadaşım gitti eskisinden farkı yok dedi.

Engebeler azalmış ama nedense söyle dümdüz olamamış bir türlü. Eskisinden biraz iyi diyebilirim.

Bu kadar asfalt seven bir millet olduğumuz halde düzgün işçilik yapamıyor muyuz?

• Beğen
Tepkiler: sccetin
En son geçen ay sürmüştüm geçen seneye kıyasla daha iyidi.

Ben gittim, beğendim doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Geri