Scudo Sports

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

:) bunca yıl güvenli şekilde sürmediginizden yakiniyordunuz. İnsanoğlu tuhaf cidden benim orada birine bisiklet firlatmam sonrası ilgili kurumlara yazışma yaparak şuan ki mevcut durumu sağladım. Atletizim alanlarında nasıl oluyorsa buraya da yapılması gerekli kanuni sorumluluklari aktardım. Daha düne kadar motosiklet süren , yürüyüş yapan, okul öncesi çocuklar tehlike arz etmekte idi. Yorumlarınızı okuyunca şaşırdım açıkçası hep birşey istiyorsunuz ama taleplerinizi uygun şekilde iletememişsiniz.
Saat konusunda ileri ki zamanlar da düzeltme yapılır bunun için talep edilmesi gerekli geçende bir bayan erkek, kadın ayrı ayrı alınıyor vb. diye yaygara çıkardı. Cidden bu ülkeden bir cacık olmaz

Scudo
Şahsen mevcut durumdan yani yeni düzenlemeden memnunum, ben de eski halinden şikayette bulunmuştum. Sizin gibi emeği geçenlere de teşekkür ederim. Saat konusu da arz talep dengesi içinde daha iyi hale getirilebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhaba,
Edge 1040’a Garmin’in kendi güncel haritasını bir süre önce yüklemiştim. Bu yeni haritayı yükledikten sonra velodromda yaptığım sürüşlerde, velodromun köşesine gelince keskin viraj uyarısı veriyor. Eskiden vermiyordu. Her turda bu uyarıyı almak can sıkıyor. Bunu yaşayan var mı?

Geri