- Tepki
- 113
- İsim
- Gökhan Altınelliler
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
O zatı muhterem sayın @Muhammet Ağrı arkadaşımız TT kadrosu alıp, yol bisikleti olarak topladı diye bayağı dalga geçerek forumada küstürmüştü..Bu konuyu Erdal Yılmaz açmıştı,daha dün gibi hatırlarım.
Gayet düzgün bir şekilde durumu izah etmişti. Zaten saygıdeğer, düzgün bir arkadaştı. Ama o zamanki zatı muhterem akıl sınırlarını zorlar bir şekilde, Erdal Bey'in üzerine gitmişti. Erdal Bey de forumdan ayrılmıştı ne yazık ki.
Pinarello Montello da ne geyik vardı ama. 100 sayfayı geçirme hevesine döndüydü. Ben de çok dalga geçtiydim Muhammed ile. Ama biz Muhammed ile iyi anlaşıyorduk. Birbirimizi sever sayardık. Birbirimize kırılmazdık. İyi adamdı MuhammedO zatı muhterem sayın @Muhammet Ağrı arkadaşımız TT kadrosu alıp, yol bisikleti olarak topladı diye bayağı dalga geçerek forumada küstürmüştü..
Nasıl işliyor sistem? İzin, randevu nasıl nereden gibi...Artık randveulu sisteme geçildi o kadar dilekçe yazdım oldu sonunda artık herkes kafasina göre giremeyecek
Nasıl işliyor sistem? İzin, randevu nasıl nereden gibi...
Bi deneyeyim dedim, kaydım da var resimli spor istanbul kartım da var ama beceremedim. Haftanın tüm günleri 10:00-22:30 (sanırım bu şekildeydi saatler) arası olarak görünüyor ama seçim yapamıyorum.Hocam Spor Online web sayfası üzerinden gerekli formları doldurup hesap açıyorsunuz. Sonra sürüş yapmak istediğinizde öncesinde hesabınıza girip online seans alıyorsunuz. Hepsi ücretsiz. Sistem çok kolay. Ben atletizm pistini de uzun zamandır kullandığım için sistemiz sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Bir yerde takılırsanız kapıdaki güvenlik de yardımcı oluyor.
Unutmayın İstanbulkart yanınızda olmalı, girişte kart okutuyorsunuz.
Hemen bu topicle ilgili municipality bünyesinde bi meeting set edilip bazı decisionlar alınmalı ve aksiyonlara deadlineler define edilmeli bence. Communitynin de subjectle ilgili inform edilmesi must.Pist bana çok ufak geldi Pro Race 100'ün orta Deore 3x10'unda final drive'a çıkamadan standing mile misali depart atmak istesem hız kesilip viraja dayanılıyor.. düz yolda ortanın son vitesine dayanabiliyorum, ilk çark daha zorluyor onun final drive'ında daha vahşet basılır ama yakından uzaktan 50 kph misali hıza çıkamadan köşe geliyor.
PowerFun'da standing mile var ilk testlerde, dibine kadar dayıyorsunuz pedala araba ile hız yapar gibi 1-2 dakikada bitiyor. Hoş bi test burada böyle bir şey yapmayı isterdim ama viraj çok dandik kısa mesafede geliyor... yokuş bölümü daha hoş, rampage yapmaya daha uygun ama bisiklet çok çamurlanıyor + yemiyor rampage'a kalkmak yokuşlu orta bölümde beni.
Büyüklüğü iyi veledromun, sprint de iyi atılıyor. Size küçük geldiyse sorun siz de olabilir mi? :=Pist bana çok ufak geldi Pro Race 100'ün orta Deore 3x10'unda final drive'a çıkamadan standing mile misali depart atmak istesem hız kesilip viraja dayanılıyor.. düz yolda ortanın son vitesine dayanabiliyorum, ilk çark daha zorluyor onun final drive'ında daha vahşet basılır ama yakından uzaktan 50 kph misali hıza çıkamadan köşe geliyor.
PowerFun'da standing mile var ilk testlerde, dibine kadar dayıyorsunuz pedala araba ile hız yapar gibi 1-2 dakikada bitiyor. Hoş bi test burada böyle bir şey yapmayı isterdim ama viraj çok dandik kısa mesafede geliyor... yokuş bölümü daha hoş, rampage yapmaya daha uygun ama bisiklet çok çamurlanıyor + yemiyor rampage'a kalkmak yokuşlu orta bölümde beni.
Hiza gayet musait bacaklariniz musaitmi orasini bilemicem. Irfan hocam bilir nasil hiz yapildigini. Ben 44 ortalama 1 saat ustu antremanlar yaptigimi bilirim. 50den sonra biraz savuruyor egim olmadigi icin ama zaten o hizlarda kalmak surekli zor ganna gibi bi tt degilseniz.Bir kere bu velodrom açık, çok fazla hıza müsait değil ki. Sahil hattının rüzgarlı olduğunu da hesaba katarsak hıza pek de müsait olmadığını düşünüyorum.