Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

Geçen hafta veledroma gittiğimde giriş kısmının ikiden, bire düştüğünü ve veledromun etrafına çit örüldüğünü gördüm. En azından daha güvenli hissettirdi bana.

Deniz tarafından girişi vermişler ama kapı açık ve güvenlik görevlisi yoktu 10 Eylül günü saat 9:30'da, isteyen motorla da girebilirdi yani

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Scudo
Oraya bir güvenlik kulübesi eklemişler. Sanırım güvenlik koyacaklar, yoksa kulübe eklemezlerdi. Diğer girişi de kapattıklarına göre artık biraz daha rahat ederiz diye ümit ediyorum.

Guvenlik koymalari gerekiyor gecen bir kaykayciya omuz atarak etkisiz hale getirmek zorunda kaldim. Bu ergen gencler hem bizi hem kendilerini tehlikeye atiyorlar.

Sürekli arayıp dilekçe yazınca bir nebze yapıldı birşeyler belki başkalarıda yazdı bilmiyorum ama ben cidden kafayı taktım bugün arayıp söyledim ateşe veririm dedim.
Guvenlik koymalari gerekiyor gecen bir kaykayciya omuz atarak etkisiz hale getirmek zorunda kaldim. Bu ergen gencler hem bizi hem kendilerini tehlikeye atiyorlar.
Güvenlik kulübesi getirdiler çalışma devam ediyor diye cevap geldi 10 senedir aynı muhabbet saçmalık illa birine birşey olacak öyle yapılacak bisiklet binmeye adamların bisiklet ile ilgili süreçlere karar verdiği bir ülke
Deniz tarafından girişi vermişler ama kapı açık ve güvenlik görevlisi yoktu 10 Eylül günü saat 9:30'da, isteyen motorla da girebilirdi yani
Valla hocam ben orada olduğumda bisikleti firlatiyorum çok umrumda da değil açıkcasi artık

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Adamın özel mülküymüş orası duyduğum kadarıyla özel mülkümü çekiyorsun diyor. Bisikletçi arkadaşta tecrübeli kaymamak için ayakkabıları çıkarttı.
Ayrıca dışarıda insanlarımı tehlikeye atalım derken sen bisikletçisin hayvansın anlamıda çıkabilir.

İmdat nedir ya parçalasana kafasını gözünü alttan aldıkça üste çıkmaya çalışıyorlar

Millet de orası bisiklet yolu diye yazmış, normal karşılıyorlar, bilgisi yok fikri var :acpsnr:

Güvenlik görevlisi koyamadılar şu velodrom kapısına

seve seve düzene koyacaklar
valla ben birgün orda beklicem akşam saatlerinde zincir ile kapyı kaptıp kilidi vurucam motosiklet ile girende içeride kalacak :) bisikleti arkadaşlar bir şekilde çıkar artık :)

ben daha önce bu veledromu görmedim girişi nerede nasıl bilmiyorum ama hiç girişi olmasa bisikleti kucağımıza alıp çitlerden atlayarak girsek en azından motoru kaldırıp içeri koyamazlar.

Cuma günü beni il spor müdürlüğünden bir yetkili aradı. Vermiş olduğum dilekçe ve önceki bildirimlere istinaden konuşma yaptık vermiş olduğu bilgi şu şekildedir. Veledrom alanına kartlı giriş sistemi için çalışmanın başlatıldığını o kısımda internet ile alakalı sorunun halledilmesi sonrası yapılacagını aktardılar. Tabi ki, Dilekçenin verilmesi çok kişi ile olursa etkili olacak çünkü bu ülkede ne kadar talep olursa o zaman işlemi hızlandırıp yapıyorlar.

Çok komikler :) bunlar ile zor bir adım yol alinamaz dilekçe açık ve net olmasına rağmen işlerine geldikleri gibi anlıyorlar. Üzgünüm ama bu ülkeden birşey olmaz. Arayıp dedikleri şey yazdıkları ile uymuyor

Dosyalar

• Screenshot_2024-10-07-15-16-52-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-10-07-15-16-52-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    47,8 KB · Okunma: 70
Her iki girişte yüksek demir parmaklıklı sürgülü kapılar koymuşlar. Şu an bir taraf açık. Kartlı sistem demişsiniz. İnstagramda lisans isteyebilirler denmiş. Bakalım ne olacak.

Çok komikler :) bunlar ile zor bir adım yol alinamaz dilekçe açık ve net olmasına rağmen işlerine geldikleri gibi anlıyorlar. Üzgünüm ama bu ülkeden birşey olmaz. Arayıp dedikleri şey yazdıkları ile uymuyor
Ülkedeki iş disiplininin özeti olmuş gibi. Herkes kendi üzerinden atmaya çalışıyor.

Kapıda artık güvenlik var elini kolunu sallayan giremiyor iyi bir gelişme oldu herkese hayırlı olsun sahip çıkalım veledroma :)
Lisansli olsun
Güvenlikten önce 7-9 yaşında cross motor süren çocuk gördüm bence bunun üstü yoktur.

• İnanılmaz
Tepkiler: Alazarhus
Güvenliği dün gördüm acikcasi güvenlik var iken oluyorsa dediğiniz evet üstü olmaz

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben güvenliği pazartesi gördüm ama dediğim motoru mayıs civarında görmüştüm

Bu konuyu Erdal Yılmaz açmıştı,daha dün gibi hatırlarım.
Gayet düzgün bir şekilde durumu izah etmişti. Zaten saygıdeğer, düzgün bir arkadaştı. Ama o zamanki zatı muhterem akıl sınırlarını zorlar bir şekilde, Erdal Bey'in üzerine gitmişti. Erdal Bey de forumdan ayrılmıştı ne yazık ki.

Geri