Scudo Sports

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Yalovada ismini vermek istemediğim bir bisikletçiyr mecburiyetten gittim ve zincir uzunkuğumu ölçtürmek istedim. Henüz 2000 km lik zincirimi "aaa bunun zamanı çoktan geçmiş bak nasıl da giriyor cetvel uzamış işte"dedi. güvendiğim bir bisikletçiye gittiğimde ise sadece 0.5 girdiğini yani acil bir değişim gerekmediğini , kmsinin zaten az olduğunu söyledi. yani güveneceğiniz bisikletçiyi iyi seçin. bazı aletlerle de oynayabiliyorlarmış

Ölçme aletini kendiniz alın ve kullanin. Bi köşede dursun. Ömür boyu kullanacağınız bir alet.

Ayrıca 11 vites ise 0.5 uzama olunca değişim tavsiye ediliyor.

Scudo
ne önemli bu forumda?
tamirat açısından. çoğu şeyi burdan öğrendim. istanbulda bisikletçilerden bişeyler öğrenebilirsiniz ama harici çoğu şehirde zor.

tamirat açısından. çoğu şeyi burdan öğrendim. istanbulda bisikletçilerden bişeyler öğrenebilirsiniz ama harici çoğu şehirde zor.
reddit.com/r/bikewrench bu konuda harika kaynak. Ben öğrendiğim çoğu şeyi oradan öğrendim. Onu da öneririm.

Selam, Kadıköy merkezde ve yakın çevrede vites ayarı yaptırabileceğimiz bir yer varmı arkadaşlar? İtfaiyenin orada var bildiğim iki tane yan yana, orası nasıldır? Arkadaşımın Kron xc100 var garanti dahili kontrol ettirdi özellikle ikinci kez gitti ama vitesler hala tam randımanlı çalışmıyor, rampa tırmanırken düşük vitese falan geçince zincir atıyor.
Ayarlatmamız lazım.

Selam, Kadıköy merkezde ve yakın çevrede vites ayarı yaptırabileceğimiz bir yer varmı arkadaşlar? İtfaiyenin orada var bildiğim iki tane yan yana, orası nasıldır? Arkadaşımın Kron xc100 var garanti dahili kontrol ettirdi özellikle ikinci kez gitti ama vitesler hala tam randımanlı çalışmıyor, rampa tırmanırken düşük vitese falan geçince zincir atıyor.
Ayarlatmamız lazım.
Gaint Türkiye yakın olabilir size. Bir fincan kahve ile giderseniz size seve seve yardımcı olur ve sohbet muhabbet eşliğinde sizi ağırlar.

• Beğen
Tepkiler: Sedat Şencan
Ayarlatmamız lazım.
bike and outdoor mağazasına gidin. selamiçeşmede. yardımcı olurlar
veli bey var orada.

Geri