buzlubadem
Aktif Üye
- Tepki
- 78
- İsim
- Sertaç
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Maltepe'yi bilmiyorum ama oraya yakın olarak Bisiklet Sepeti ve Atek var Bostancı'da..Merhabalar,
Bakırköy - tilmen bisiklete telefonla ulaşamadım. son günlerde uğramış veya çalıştığından emin olan biri var mıdır ?
Maltepe için Tandem haricinde güncel önerisi olan yazarsa sevinirim.
Teşekkürler.
Serdar dükkanı kapattı. Dalaman'da yaşıyor artık. Telefonla konuşmuitum geçtiğimiz aylarda. Bisikletçi önerisi olarakta yine o bölgede velo istanbulu tavsiye etmişti. Ben geçen ay bakım için gitmiştim gayette işini süper yapan bir ekipleri var. Tavsiye edilir.Merhabalar,
Bakırköy - tilmen bisiklete telefonla ulaşamadım. son günlerde uğramış veya çalıştığından emin olan biri var mıdır ?
Maltepe için Tandem haricinde güncel önerisi olan yazarsa sevinirim.
Teşekkürler.
Mimaroba'ya ulaşma imkanınız varsa Bisiklet Kliniği var her türlü probleminizi çözeceklerdir.Bu sabah uzun suredir yatan bisikletimle bir tur atayim dedim zinciri kirdik. 11 vites sram zincir tamir mi ettirmeli bakla mi degistirmeli bir fikir veren olursa sevinirim. Ayrica Silivri civarinda hem genel bir bakim, hem de kirilan zincirimi tamir ettirebilecegim bir usta tavsiye eden var mi?
Pendik içerisinde merkez bisiklet öneriliyor.Merhaba. Dün 2. el giant espace 2 aldım. Üzerinde sram via var. Ancak biraz bakımsız kalmış ve vites ayarları perişan halde. (umarım yamukluk yoktur) bugün mahalle bisikletçisine gösterdim. 2 dk ilgilendi tamam dedi. Hiç aktarıcı üzerinden ayar falan da yapmadı. Gezip geldim hala sorun var dedim. Kendi gezdi geldi kullanımla alakalı dedi ama sorun devam ediyor.
İstanbul Pendik' te kime güvenebilirim ? Kapı kapı gezip her bisikletçiye 30 40 vermek istemiyorum. Sınırlayıcıları tel gerginliğini vs özenerek kim yapar ?