Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Merhabalar,

Bakırköy - tilmen bisiklete telefonla ulaşamadım. son günlerde uğramış veya çalıştığından emin olan biri var mıdır ?

Maltepe için Tandem haricinde güncel önerisi olan yazarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Scudo
Merhabalar,

Bakırköy - tilmen bisiklete telefonla ulaşamadım. son günlerde uğramış veya çalıştığından emin olan biri var mıdır ?

Teşekkürler.
Maltepe'yi bilmiyorum ama oraya yakın olarak Bisiklet Sepeti ve Atek var Bostancı'da..

@buzlubadem Serdar bey (Tilmen bisiklet) sanırım Dalaman civarında bir yere taşındı.

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
velo istanbul. bakırköyde
Merhabalar,

Teşekkürler.
Serdar dükkanı kapattı. Dalaman'da yaşıyor artık. Telefonla konuşmuitum geçtiğimiz aylarda. Bisikletçi önerisi olarakta yine o bölgede velo istanbulu tavsiye etmişti. Ben geçen ay bakım için gitmiştim gayette işini süper yapan bir ekipleri var. Tavsiye edilir.

@luckxor @DEMİRLEBLEBİ @Burak Altaç @can_celik Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Serdar Bey devam ediyor olsa Bakırköy'e geçmeyi planlıyordum. Fakat kapandığını duyunca önerinizle ,bugün bisiklet sepetine bıraktım bisikleti.

Bisiklet sepetine gitmeyi düşünen arkadaşlar benim gibi son dakikaya bırakmasınlar 3-4 günlük bir sıra var :)

Bu sabah uzun suredir yatan bisikletimle bir tur atayim dedim zinciri kirdik. 11 vites sram zincir tamir mi ettirmeli, yenisi ile mi degistirmeli bir fikir veren olursa sevinirim. Ayrica Silivri civarinda hem genel bir bakim, hem de kirilan zincirimi tamir ettirebilecegim bir usta tavsiye eden var mi?

Bu sabah uzun suredir yatan bisikletimle bir tur atayim dedim zinciri kirdik. 11 vites sram zincir tamir mi ettirmeli bakla mi degistirmeli bir fikir veren olursa sevinirim. Ayrica Silivri civarinda hem genel bir bakim, hem de kirilan zincirimi tamir ettirebilecegim bir usta tavsiye eden var mi?
Mimaroba'ya ulaşma imkanınız varsa Bisiklet Kliniği var her türlü probleminizi çözeceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@Nox Zincirin atılma zamanına daha var ise, powerlink ekleyerek hayatına devam edebilirsin.

Sanirim degisim zamani gelmis. Zinciri inceledigimde bazi baklalar da catlaklar da olustugunu gordum. Orijinal sram zincir mi almali, her hangi bir zincir de ayni isi gorur mu? Her bisikletci de sram bulamam zannediyorum.

@Nox Baklada çatlak? Bir foto atabilir misin merak ettim.

@Nox illede sram olmasına gerek yok rubledeki vites sayısına uygun olsun yeterli ama sram Eagle kullanıyorsanız Eagle zinciri almalısınız bildiğim kadarıyla kmcnin Eagle uyumlu zincir vardı

Iki baklada mevcut. Kirik baklayi da ekledim.

Dosyalar

• 16243709157968921892275481708006.jpg
    16243709157968921892275481708006.jpg
    70,4 KB · Okunma: 45
  • 16243710142746527757181031394102.jpg
    16243710142746527757181031394102.jpg
    70 KB · Okunma: 45
  • 16243710935328901114690242676940.jpg
    16243710935328901114690242676940.jpg
    35,3 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kahiye
@Nox Bu, bisiklette marka ürünlere ekstra para bayılmanın gereksiz olduğunun çok güzel bir kanıtı. Bu zincir ne zaman monte edildi?

Bisikleti aldığımda vardı. 2016. Önceden de dediğim gibi bayadır bisiklete binmiyordum bakım vs.. yapılmadı.

@Nox Bakladaki çatlamanın temizleme/yağlama ile alakası pek yok. Kullandıkları çelik kalitesiz. Ama SRAM, no-name zincirlerin 5 katı fiyatı...

Merhaba. Dün 2. el giant espace 2 aldım. Üzerinde sram via var. Ancak biraz bakımsız kalmış ve vites ayarları perişan halde. (umarım yamukluk yoktur) bugün mahalle bisikletçisine gösterdim. 2 dk ilgilendi tamam dedi. Hiç aktarıcı üzerinden ayar falan da yapmadı. Gezip geldim hala sorun var dedim. Kendi gezdi geldi kullanımla alakalı dedi ama sorun devam ediyor.

İstanbul Pendik' te kime güvenebilirim ? Kapı kapı gezip her bisikletçiye 30 40 vermek istemiyorum. Sınırlayıcıları tel gerginliğini vs özenerek kim yapar ?

Merhaba. Dün 2. el giant espace 2 aldım. Üzerinde sram via var. Ancak biraz bakımsız kalmış ve vites ayarları perişan halde. (umarım yamukluk yoktur) bugün mahalle bisikletçisine gösterdim. 2 dk ilgilendi tamam dedi. Hiç aktarıcı üzerinden ayar falan da yapmadı. Gezip geldim hala sorun var dedim. Kendi gezdi geldi kullanımla alakalı dedi ama sorun devam ediyor.

İstanbul Pendik' te kime güvenebilirim ? Kapı kapı gezip her bisikletçiye 30 40 vermek istemiyorum. Sınırlayıcıları tel gerginliğini vs özenerek kim yapar ?
Pendik içerisinde merkez bisiklet öneriliyor.

• Beğen
Tepkiler: lekeli
Geri