Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Yol bisikletine komple grupset takılacak, kadıköy-bostancı arası kime gitmeli, fiyatları uçuşta olmayan güvenilir yer var mı acaba? Delta 250 yazmış sitelerine, üzerine saatlik 100 tl işçilikleri de var galiba, çok geldi.
PedalTürk, Bostancı durağının yakınında. Arkadaşları telefonla önden arayıp bilgi alın derim. Fiyata ne derler bilemem ama işe hakim arkadaşlar.

Scudo
Bike&Outdoor'u tavsiye ederim.

Fatih Yavuzselim'deki Dadaş bisiklet.

Fiyatlar nasıl? Üsküdardan gitmeye değer mi? Metro durağına 20dk yürüyüş mesafesindelermiş.
Emniyet metro istasyonundan yukarı yürüyerek 15 20 sürerek 5 dakikada gidilebilir. Fiyatları ahım şahım pahalı değil ama ustalıkları ve hoş sohbetleri güzel. Benim için orası ailem gibi. Memlekete geldim ama bisikletimi yine fırsat buldukça oraya bakıma ve tamire götürüyorum.

Dadaş Bisiklet'e ben de gidiyorum. Ücretleri piyasaya göre makul. Hizmet kalitesi de iyi. Ulaşım sorununuz yoksa tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletmaceram
Arkadaşlar merhaba elimde topeak marka pompa var .Belli bir hava değerinden sonra basmıyor .Yaprırabileceğim bir güvenilir bisikletçi var mıdır?Kargo ile yollayacağım

Arkadaşlar merhaba elimde topeak marka pompa var .Belli bir hava değerinden sonra basmıyor .Yaprırabileceğim bir güvenilir bisikletçi var mıdır?Kargo ile yollayacağım
Anadolu yakasında bisiklet sepeti diye bir dükkan var, google üzerinden aratıp telefon edip bir bilgi alın derim. Teknik komularda tecrübelidir Serkan bey ama pompaya bakar mı emin olamadım.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@ghostt açıp kendiniz de bakabilirsiniz sorunun ne olduğuna. muhtemelen contası sertleşmiştir veyüksek basınca çıkınca hava sızdırıyodur kenarlardan.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ghostt açıp kendiniz de bakabilirsiniz sorunun ne olduğuna. muhtemelen contası sertleşmiştir veyüksek basınca çıkınca hava sızdırıyodur kenarlardan.
hocam açtım sorun yok gibi .İçinden küçük bir parça çıktı .Ne işe yarıyor bilmiyorum.Pek bir işe yarar tarafıda yok.Üstteki küçük parça

Dosyalar

• 9D3EC626-31A3-4FA6-82E6-2B34E55E09F0.jpeg
    9D3EC626-31A3-4FA6-82E6-2B34E55E09F0.jpeg
    65,8 KB · Okunma: 55
@ghostt Bir fonksiyonu vardır mutlaka. Ben bu işlerden az biraz anlarım, kitesurf pompalarıyla içli dışlıyım ama bunu kesin yaparım diyemem. Eminönü tarafına getirirsen orada bakıp bir çözüm bulabiliriz belki perşembe pazarından conta alarak.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ghostt Bir fonksiyonu vardır mutlaka. Ben bu işlerden az biraz anlarım, kitesurf pompalarıyla içli dışlıyım ama bunu kesin yaparım diyemem. Eminönü tarafına getirirsen orada bakıp bir çözüm bulabiliriz belki perşembe pazarından conta alarak.
Hocam elazığdayım kargo ile bisikletçiye yollayacağım

@ghostt Bisikletçiler uğraşmaz, çöp der yenisini aldırmaya çalışırlar. İşi pompa-tulumba olan birine göstermek lazım. Orada bir sanayiye gidip contacı bulursan ona baktırabilirsin ücrete mukabil olarak.

Sağol hocam olmadı öyle yapayım

Contayı siz mi temizlediniz bilmiyorum ama eğer hava sızdırıyor ise biraz gres sürmeniz yardımcı olabilir bir ihtimal.

@ghostt

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Contayı siz mi temizlediniz bilmiyorum ama eğer hava sızdırıyor ise biraz gres sürmeniz yardımcı olabilir bir ihtimal.

@ghostt
Hocam conta gevşemiş ,burda bir yere götürdüm araya ip sardı düzeldi.😉
@ghostt Bisikletçiler uğraşmaz, çöp der yenisini aldırmaya çalışırlar. İşi pompa-tulumba olan birine göstermek lazım. Orada bir sanayiye gidip contacı bulursan ona baktırabilirsin ücrete mukabil olarak.
Aynen öyle oldu hocam pompa tulumbacı usta yaptı conta arasına plastik sardı düzeldi .Sağol yardım için 😉
Arkadaşların aklında bulunsun .Herhangi bir parça kırılmadıkça el pompası rahat tamir ediliyormuş @can_celik in dediği gibi pompacı tulumbacılar da yapıyorlar.
Öndeki siyah plastiğin ortasındaki conta gevşemişti.Araya birşey sardı düzeldi .Fikir vermesi açısından paylaştım C0D0C98F-A3A8-4954-8EA2-B14027DF3597.jpeg

Son düzenleme:
en yakın velesipit vardı, ona gittim, dedikleri rakama sadık kaldılar, çok da memnun ayrıldım, tavsiye verenlere teşekkür ederim, sayelerinde uygun fiyata iyi iş çıkaran bir firma keşvetmiş oldum.
Pedal ve sulukla 9.88 kg ölçüldü, pd m530 pedallar ve suluğu düşersek 9.3-9.4kg arası bir şey oldu, netten toplamıştım.

Dosyalar

• IMG_20210408_141144.jpg
    IMG_20210408_141144.jpg
    275,5 KB · Okunma: 29
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram

Aynen öyle oldu hocam pompa tulumbacı usta yaptı conta arasına plastik sardı düzeldi .Sağol yardım için 😉
Arkadaşların aklında bulunsun .Herhangi bir parça kırılmadıkça el pompası rahat tamir ediliyormuş @can_celik in dediği gibi pompacı tulumbacılar da yapıyorlar.
Öndeki siyah plastiğin ortasındaki conta gevşemişti.Araya birşey sardı düzeldi .Fikir vermesi açısından paylaştım 260529 dosyayı görüntüle
DÜZELTME POMPA ARIZASIN

Öndeki siyah plastiğin ortasındaki conta gevşemişti.Araya birşey sardı düzeldi .Fikir vermesi açısından paylaştım 260529 dosyayı görüntüle
DÜZELTME!Pompanın conta ile alakası yokmuş içinden çıkan plastiğin yerine oturmaması ile sıkıntı çıkıyormuş.Plastiği yuvasına katıp kapağı az açık bırakmak gerekiyormuş.Bu arada pompanın ilginç bir özelliği var.İçine olası conta kopması eskimesi olursa içine yedek conta katmışlar.Şansa kurcalarken içinden düştü 😉

Geri