Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da güvenilir bisikletçi

Scudo
@chnkrmz
Ta bi her turlu tamirimizi orada yapacagiz.
Gecen @volkan Öz bize geldi masayi degistirdik, camurluk taktik, arkadas donuyoruz götümüz buzdolabina carpiyor, baska yere donuyoruz mutfak tezgahina takiliyor, ayaga kalkiyoruz kafamiz masaya carpiyor, eeeh yeter be dedik sonunda. Zor oluyor evde haci. :)

@Kubilay Koparan
Ne demek abi! Forumdaki herkese kapim8z acik olacak tabii ki. Demler cayimizi otururuz. Zaten millet de essek degildir kanimca. Kimi biskuvi, kimi plastik bardak, kimi bilmemne getirir gelirken

@Dogannn merhaba.Küçükyalı da Tandem bisiklet'e mutlaka uğramalısın.Bisikletini bırakmadan önce Gürkan beyi tanımış olursun.Ezelden bisikletçidir kendisi.Aradığın güveni orada bulacağından eminim.Sağlıcakla bol pedallamalar.

@Kuzey Ege Abi:bsmagryr: sen hele bi aç bak neler geliyor çayın yanına :D:D

@Kuzey Ege Size zamanında profilinize erişilemiyor demiştim inanmamıştınız :confused::confused:

@Kuzey Ege

Kardeşim tam bir ustadır.Atolye kurulsun eminim uğrayanımiz çok olacaktır.
Oranın kardeşliğin,dostluğun , felsefenin, edebiyatın kısacasi herşeyin paylaşıldığı huzur dolu bir yer olması için uğraşacağız.
İsmini düşmeye başla bence.

@Dogannn

Bike&Outdoor Fenerbahçe Şubesi, Veli Kaplan. Bu işin ustasıdır ve kesinlikle güvenebilirsiniz.

@Kaan.Özçelik oraya gittim çok memnun kalmadım. sanki adamına göre muamele yapıyolar pek hoş diildi.

@volkan Öz
Isme gerek yok bence haci, sadece gelen herkesin ufak bir katki yaptigi bir yer olsun yeter. Mesela biri cay getirir, biri kahve alir, biri gelirken pogaca borek kapar getirir, biri puskevit:) getirir, herkes bir seyler yapar mekani ayakta tutariz iste. 500 600 tl civari kirasi olan ara sokakta kohne bir dukkan olur mesela. Ortaya da bi konserve kutusu koyariz gelen giden gonlunden ne koparsa atar icine 25 kurus, bi lira, kiraya destek gibi, olur iste birseyler.

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
atilla bisiklet takımı sağlamdır bende tavsiye ederim

Beykoz'da oturuyorum. Beykoz yakınında tavsiye edebileceğiniz bir bisikletçi var mı? Akort yaptıracağım ve hem uygun fiyatlı olmasını hem de işinde usta birine yaptırmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar merhaba,

Istanbul ici bisikletçi tavsiyeleri için uygun bir konu başlığı bulamadım. Ben özellikle avrupa yakasında shimano ruble alabileceğim düzgün bir bisikletçi arıyorum. Ozellikle Sirkeci bölgesini gezdim ,resmen bir iki bisikletçi den başka bisikletçi kalmamış. Olanlarda ilgisiz ve bilgisiz. Varsa güzel tavsiyeleri olan,ürün çeşitliliği mevcut güzel bisikletçiler paylaşabiliriz diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@Revolutions lokasyon olarak neredesiniz bilmiyorum ama Bakırköy civarı Tilmen bisiklet ve Velo bisiklet var, Google'dan araştırabilirsiniz ,esnaf ve işini bilen insanlardır... yorumları dikkate alın derim..

Geri