@tayfun0029 hergün yada gün aşırı düzenli antreman yaparsanız bi zaman sonra bütün yokuşlar düz yol gibi geliyor insana ama sürüşler uzun süreli sürekli ve bol rampalı olmalı
(link) Arkadaşlar ilk rotamı oluşturdum. kısmetse bu cumartesi günü sürüş planlıyorum. rotanın detayları vs sormak isteyebileceğiniz hemen herşey linkte bulunuyor.
@Sinan Çakır dostum paylaştığın arkadaşın rotasınıda elle kopyaladım. kendime create route yaparak ekledim. benim oluşturduğum rotalar map üzerinden olduğu için, alınabilir. bugün 2 rota ekledim. fırsat buldukça kendim için oluşturduğum rotaları da ilk mesajdaki profilimden paylaşıyor olucam. ilgilenen arkadaşlar rotalara ordan bakabilecekler.
Arnavutköy Mtb Yarışlarının Yapıldığı Parkur Şamlar ormanı İstanbul Parkura Arnavutköy devlet hastanesi yanından girişi vardır otopark mevcut Şamlar ormana çok yerden girişler var.Hacımaşlı köyünden,kayabaşı köyden mesire 1-2-3- kapılarından Ormanda bazı yerlerde cep telefonu çekmemektedir.Bu sene yapılan yarışlardan bir kaç resim paylaşıyorum
@Caner Od
Biraz zahmete girerseniz bu tarz mountain ve trekking aktivitelerinde en ideal şehir Kütahyadır. Elbette siz İstanbulda alternatif yer tavsiyesi arıyorsunuz fakat bir kez deneyin . Pişman olmazsınız eminim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. İller konusunda çok sıkıntım yok. Sadece her hafta gidemem. Ama 2 ayda bir diğer illere de gitmeyi planlıyorum. Kütahyayı bilmiyorum. Daha kapsamlı bir bilgilendirme yapabilirsen, listeme bölge bölge oradanda yerler eklemek isterim
Arkadaşlar selam, yarın aydos için çıkardığım rotanın ilk sürüşünü gerçekleştiricem. elimden geldiğince görselleştirip, düşüncelerimi vs paylaşıcam.