Scudo Sports

İstanbul'da mtb sürüşü yapılabilecek ormanlar

Arkadaşlar yalova'da sudüşen şelalesini listeye ekliyorum. :)

Scudo
@tayfun0029 hergün yada gün aşırı düzenli antreman yaparsanız bi zaman sonra bütün yokuşlar düz yol gibi geliyor insana ama sürüşler uzun süreli sürekli ve bol rampalı olmalı

(link) Arkadaşlar ilk rotamı oluşturdum. kısmetse bu cumartesi günü sürüş planlıyorum. rotanın detayları vs sormak isteyebileceğiniz hemen herşey linkte bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
@erdsde sahilde duran şehrin ayılarından daha ehlilerdir. sıkıntı olmaz bence :D

• Beğen
Tepkiler: erdsde
hacıosman korusuna bisiklet alıyorlar mı? orya yürüyüşe gitmiştim enfes bir yerdi, bisiklete izin veriyorlarsa harika bir yerdir.

• Beğen
Tepkiler: Caner Od
@Metela Bilmiyorum ama listeye eklemek için arar öğreniriz. muhakkak orayla ilgilenen birileri vardır :) teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Metela
rota olarak o bölgede süren arkadaşları takip ederek rota oluşturulablir
(link)

• Beğen
@Sinan Çakır Bende rotaları strava profilimde paylaşarak herkese ulaşmasını sağlamayı planlıyorum. buradan rota eklemeleri olursa da konu başlığında vereceğim profilime ekleyeceğim.

@berkayyy

Belgrad var zaten listede, kemerburgazıda ekleyelim :)

• Beğen
Tepkiler: berkayyy
@Sinan Çakır dostum paylaştığın arkadaşın rotasınıda elle kopyaladım. kendime create route yaparak ekledim. benim oluşturduğum rotalar map üzerinden olduğu için, alınabilir. bugün 2 rota ekledim. fırsat buldukça kendim için oluşturduğum rotaları da ilk mesajdaki profilimden paylaşıyor olucam. ilgilenen arkadaşlar rotalara ordan bakabilecekler.

Arnavutköy Mtb Yarışlarının Yapıldığı Parkur Şamlar ormanı İstanbul Parkura Arnavutköy devlet hastanesi yanından girişi vardır otopark mevcut Şamlar ormana çok yerden girişler var.Hacımaşlı köyünden,kayabaşı köyden mesire 1-2-3- kapılarından Ormanda bazı yerlerde cep telefonu çekmemektedir.Bu sene yapılan yarışlardan bir kaç resim paylaşıyorumDSCN7533.JPG DSCN7535.JPG DSCN7537.JPG DSCN7540.JPG DSCN7552.JPG DSCN7558.JPG DSCN7563.JPG DSCN7587.JPG DSCN7605.JPG DSCN7619.JPG DSCN7653.JPG DSCN7665.JPG DSCN7666.JPG DSCN7671.JPG DSCN7674.JPG DSCN7675.JPG DSCN7691.JPG

• Beğen
@semih59 Dostum çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederim. Arnavutköyüde listeme aldım.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@Caner Od
Biraz zahmete girerseniz bu tarz mountain ve trekking aktivitelerinde en ideal şehir Kütahyadır. Elbette siz İstanbulda alternatif yer tavsiyesi arıyorsunuz fakat bir kez deneyin . Pişman olmazsınız eminim.

@Adem Gül

Bilgilendirme için teşekkür ederim. İller konusunda çok sıkıntım yok. Sadece her hafta gidemem. Ama 2 ayda bir diğer illere de gitmeyi planlıyorum. Kütahyayı bilmiyorum. Daha kapsamlı bir bilgilendirme yapabilirsen, listeme bölge bölge oradanda yerler eklemek isterim :)

Arkadaşlar selam, yarın aydos için çıkardığım rotanın ilk sürüşünü gerçekleştiricem. elimden geldiğince görselleştirip, düşüncelerimi vs paylaşıcam.

Geri