Scudo Sports

İstanbul'un pislik semti Esenler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Spoodes
Sende anormallik yok. Asla kendinde kusur arama. O tiplerde anormallik var. Adına üzüldüm huzurunda kalmamış. Bisikletten soğuma binmene devam et sakin yerlerden geçmemeye çalış diyeceğim. Onlarada uyma onların sağı solu belli olmaz. Madde bağımlısıda olabilirler. Ne bileyim kelimeler kifayetsiz kalıyor diyecek söz bulamıyor insan.

Scudo
@elfoonn pardon :D Esenlerden uzak yerlerde surmeye calisin, esenleri biliyorum okulum oradaydi

@M.Oonnaayy
Kesinlikle katılıyorum hocam.
Ülkemizdeki suriyelilerin en az 500.000"i bu kekolardandır, hele ki bazıları 7-8 tane çocukla dolaşır. Zaten bu masum çocuklar da başlarında ana-baba olmadığı için büyüyünce %90 ihtimal keko oluyor.

Bu kekolardan dünyanın her yerinde var, ama bizdekiler en gelişmiş halleri. Rahat rahat şehirin göbeğinde ön kesip para isteyecek kadar şerefsizler, bunun bence 2 tane çözümü var; 1.'si bunları toplu katletmek 2. ise keko oluşmasını engellemek için çocukları çok iyi eğitmek.

Ülkemizdeki malum insanlardan kurtulmaya çalışırken birde sorgusuz sualsiz suriyelisi çıktı başımıza, bayrama suriyeye gidip geri dönmüşler birde utanmazlar. Tabi Türk insanına yapılmayan yardım onlara yapılıyor, hayat bedava. Bunları hiçbir ülke almazken biz niye aldık? Bunlar Türk kökenli mi? -Hayır.
Ne diye benim refahımı bozarlar anlamıyorum.

Bugün youtube'da izledim, motosikletiyle adam normal bir şekilde mahalleden geçiyor hemen önünü kesmeye çalışıyorlar.?
Şakamı bu arkadaşlar? Hangi devirde yaşıyoruz?

@Ozan k. Hocam anlayışlı davranmaya çalışmısınız bunu yapanlarda suçu aramamamışsınız doğru ama başınıza gelmedi galiba.

Konuda bahsi geçen tiplere en ufak acı duymam çünkü onlar da size duymaz karşılık verseniz bıçağı yersiniz.İnsanoğlu en zeki canlı babam ailem bana tecavüz etti diye başkalarına sataşmanın yanlış olduğuna beynini kullanarak ulaşmalı.Ulaşamıyorsa incelenmeli akli dengesi bozuksa tedavi edilmeli ,aklı yerinde ama uslanmıyorsa tıkıcaksın içeri başka türlü bitmezler.Bende öğrencilik hayatım gereği artık çok durmasam da İstanbul'dayım ve gece değil akşam bile dışarı çıkmaya korkuyorum böyle mi yaşamamız gerekiyor.

Bu tarz tiplere karşı malesef bende de acıma duygusu kalmadı.

Konu sahibine de şunu söylemek isterim sanırım lise öğrencisisin,üniversiteni temiz bir şehirde seç ve rahat rahat bisiklete bin zaten üniversite de bisiklet toplulukları da oluyor keyif alırsın.
Şu an içinde tek tavsiyem kimseye bulaşmamaya devam et çünkü onların zaten bir amacı gayesi yok kendine zarar verdirtme ,mümkün mertebe temiz yolu kullanarak daha keyif alacağın rotalara sürmeye git diyebilirim.
Tabi yine de yanında biber gazı taşıman mantıklı.Gündüz saatlerinde çokta sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

@SoloTURKs Kesinlikle hocam, can ve mal güvenliğimiz yok resmen. Bu kekoların mahalleleri falan var, tam bir pislik yuvası.

Sanıyorum konuyu detaylıca tartıştık, kilitliyorum arkadaşlar :snzdglsn:

Lütfen yönetime giydirmeden önce şikayet butonunu kullanınız, forumdaki her mesajı okumamız mümkün değil çünkü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri