Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstifa!

Scudo
Kanala da yazmıştım aslında.. Buraya da düşüncelerimi eklemek istiyorum. Öncelikle ne kadar zor bir karar aldığınızı kesinlikle biliyorum ve bu noktada sizi tebrik etmek istiyorum. İnsanın mutlu olabileceği ve daha da verimli olabileceği işleri yapması her şeyden önemli. Bu karar umarım sizi daha üretken ve verimli hale getirir. Kanalınızı takip etmeye devam hatta daha da fazla devam.. Yolunuz açık olsun.

Sonuç her ne olursa olsun pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Hayallerinin peşinden gitmek her zaman ruhsal olarak daha sağlıklı. İleride geçmişinize dönüp baktığınızda vicdanen bir rahatlık yaşayacağınızı düşünüyorum. Derseniz ki madem öyle sen neden yapmıyorsun?

Çok yakında... :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Hayırlısı olsun, canınızı sıkmaya değmez. Videoyu izledim ve halen ikilemde kalmış gibisin. Ancak ait olamadığın bir alanda mutsuz bir ömür geçirmenin hiçbir getirisi olmayacaktır. Çektiğin videoları çok beğeniyorum :) bu ara bol bol inceleme bekliyoruz o zaman.

hayırlısı olsun; bu hayata bi daha gelmeyeceğiz, önemli olan sağlık ve mutluluk.. para ile olan her şey zamanla oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
O zaman hep ileri hep ileri...
Acabasiz helal olsun

sabah 07.00, akşam 18.00'den 22.00'ye kadar uzayabilen, yazın da non stop izinsiz 3 ay çalışma temposuna sahip bir işim ve bu en güzel günler de bisikletle turlayamayan biri olarak, devlet memurlarına hep özendim. Çünkü o kadar çok vakitleri var ki. Hafta sonu izinleri, resmi tatiller, yıllık izinler, mazeret izinleri vs. Yılda çok rahat 130 gün izin demek bu. Bir başka deyişte 2 gün çalışıp 3. gün izin kullanmak. Şaşırdım inan ki. İnsan bu kadar zaman dilimine bisiklet haricine neler neler sığdırabilirdi.

Çok cesurca bir hamle, öncelikle cesaret için tebrikler. Umarım pişman olmazsınız, maddi sorunlar yaşamazsınız. Tekrar tebrikler..

İnşallah daha güzel bir şekilde hayat geçirmeni ve daha sık videolar ile takipteyiz abi. :)

Allah utandırmasın, sevdiğiniz işte daha da başarılı olacaksınız..

@MUSA Ç. izinlerden boş vakitlerden ziyade iş temposunu ya da iş arkadaşları ile olan durumları da göz önünde bulundurmak lazım. Hele yapılan işten/ iş kolundan memnun olmamak var ki sormayın. Mesela ben memurluğu falan yapamam diye hiç KPSS falan uğraşmadım bile. 6 ay boyunca günde yanlızca 3 saat çalıştığım ve aydan yanlızca 3 gün yoğun olarak (8-5 mesai saatlerini dolu dolu geçirmekten bahsediyorum ekstrası yok) işimi bıraktım. Niye derseniz iş arkadaşlarımla anlaşamıyordum ve bu beni baya yordu. Bildiğiniz sivil kıyafetle falan çalışıyorum haftalık 1 gün izini istediğim güne kaydırabiliyorum hatta saç sakal kafama göre siz düşünün, olmayınca olmuyor... :)

• Beğen
Tepkiler: berkex
@sspl Sevdiğim işi, belirlediğim zamanlarda yapmak. Nurun ala nur. Anlattığınız esnek iş yaşamına çok az kişi sahip olabiliyor. Umarım "müstafi" arkadaş bahsettiğiniz iş ortamını sağlar. Ne diyelim.

@MUSA Ç. Sizi anlayabiliyorum, sizin bakış açınızla yaklaşabiliyorum olaya ama aynısını sizin için söyleyemeyeceğim. Kimisi var hobi diye çalışıyor hocam, benim okuldaki ingilizce okutmanlarımın %90'ı evde canı sıkıldığı için çalışıyor. Böyle şeyler de var yani...

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Bende istifa etmek isterdim iyi ama nasıl gecinebilirim? O istediğimiz amaçları gerceklestirebilmek icinde paraya ihtiyac var. Sizin bence o işe ihtiyacınız yokmuş. Yani gecimi saglayacak bir durum var ki bu kararı alabilmişsiniz.

Allah utandırmasın, umarım yeni hayatınız hayelleriniz doğrultusunda olur .Sözü uzatmaya yorum yapmaya gerek yok olan olmuş bize düşen bu noktadan sonra başarı dilemek olur.:harika:

Allah utandırmasın Yusuf, elimizden geleni yapabilirsek ne mutlu bize. Ne zaman istersen buralardayım, bana ulaşabilirsin kardeşim :) Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah :) Sağlıcakla kal.

Geri