Scudo Sports

İstifa!

@Kuzey Ege
Ege dostum, konu istifa ve de yeni bir iş. Seninde buna benzer bir projen vardı ve bu başlığın altına yazınca hatırlatalım dedim. Hemen

Scudo
Celallenmeyelim. Biraz hoşgörü ve tolerans.

Çok sayıda zengin insan tanıdım memuriyet yapan. Zengin bir aileden geliyorlar aslında ihtiyaçları yok. İşsizim dememek için ya da adresim yerim belli olsun diye memuriyet yaptıklarını sanıyorum. Soramıyoruz yani sebebini. Mesailerinin de çok sıkı yada monoton olduğunu sanmıyorum diğer türlü dayanamazlar. Zengin adamın hali başka yani.

• Beğen
Tepkiler: yihehe
Bu yolda sana başarılar :) umarım pişman olmazsin :) insanın maddi sıkıntısı olmaması güzel bir şey olsa gerek :) en kötü arabayı satarsın o sana koca yıllar yeter be abim :) imza memur olmaya çalışan bir genç

Mesele falan değildi öyle, to be or not to be. Sektör değisikliği.

2T1A kardeşimiz bisiklet sürmek için istifa etmemiş ki! neden öyleymiş gibi yorumlar yapılıyor. Mutlu olmadığı için istifa etmiş. Bu da birçok istifanın arkasındaki nedendir zaten. Bunda bu kadar tepki gösterilecek birşey yok. Maddi durum meselesi kendi vereceği bir karar. Lüksten vazgeçerseniz sizin de çok paraya ihtiyacınız olmaz. Mesela ben kazandığım parayı kendim için harcamıyorum ki, eşim ve kızım için harcıyorum. Demek ki yalnız olsam paraya ihtiyacım çok çok az olacak...

Olumsuz yorumların hepsi insanların kendi korkuları.Yarına dair bildiğimiz tek gerçek öleceğimiz gerçeği.Tek gerçek ölümse geriye kalan herşey yalan(yalandan korkmayın) hayat =mutlu olduğunuz anların toplamı

iyi yapmışsın kardeşim. bir defa geldiğin ömründe, günlerini eziyet çekerek, saçma sapan, anlamsız işlerle vakit harcayarak geçirmek yerine başkaca mutlu olacağın şeyler için kendine vakit satın almışsın. çok büyük cesaret, çok büyük onur. verdiğin bu karar sonrası mutlu olacağın her neyi yaparsan yap bu takdir edilecek bir şey. ben takdir ediyorum, çok para kazanırsın, az para kazanırsın çok mühim değil. eğer esaretten kurtulduğunu hissediyorsan devam et. parayı da kazanırsın, için rahat olsun.

İnşallah pişman olmamanız dileğiyle.

Her işte vardır bir hayır diyelim.

Allah herşey de olduğu gibi hakkında hayırlısını nasip etsin.

Geri