Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

Birçok Türk yapımı diziler var bildiğim, izlediğim belki benim yaşımdan büyük :)
Keza yabancı dizilerden de var.Lakin şu anda o kadar çok dizi ve film var ki ve kaliteli bir şeyler izlemek için onları aradığımız süreler arttı. Kirlilik çok yani :)
Şu anda Trt1'de Tutunamayanlar var mesela güzel gidiyor. ''Bu işte yanlış bir hata var'' :)

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Scudo
Trt'de geçen sezonlarda "Halka" dizisi vardı. Maalesef 1.sezon sonunda yayından kaldırıldı. Benim için efsaneydi. Yazık oldu.

Prison Break ve Game of Thrones izliyorum ikisi de harika diziler

True blood,game of thrones,dexter,sons of anarhcy,stranger things,peaky blinders,breaking bad,the sopranos,the oz,chuck,how i meet your mothere,black mirror,orphan black,narcos,six feet under,the x files,supertanural,walking dead (7. Sezonda bıraktım),westworld,spartacus,doctor who. Animeler demon slayer,one punch Man, dragon ball, attack on titan, parasite, kenshiro,devil man,death note,full metal alchemist. Türk dizileri ezel, kurtlar vadisi, Behzat c, 7 numara, bizimkiler, çiçek taksi, kardeş payı...

• Beğen
Tepkiler: makaram
Şu ara 3 diziyi aynı anda idare ediyorum.
Hbo’dan House of the dragon
Disney plus’tan Ms. Marvel
Bbc One’dan War of worlds

Uzun süreli olarak "Bizimkiler" dizisini izledim. Son olarak "Spartacus" izliyeyim dedim ama o adam da kanserden öldü.

True blood,game of thrones,dexter,sons of anarhcy,stranger things,peaky blinders,breaking bad,the sopranos,the oz,chuck,how i meet your mothere,black mirror,orphan black,narcos,six feet under,the x files,supertanural,walking dead (7. Sezonda bıraktım),westworld,spartacus,doctor who. Animeler demon slayer,one punch Man, dragon ball, attack on titan, parasite, kenshiro,devil man,death note,full metal alchemist. Türk dizileri ezel, kurtlar vadisi, Behzat c, 7 numara, bizimkiler, çiçek taksi, kardeş payı...
Bu kadar diziyi izlemek kaç yılını aldı merak ettim...

En ilginç bulduğum dizilerden biri "Fauda"
Israel ajanı abdest alıp namaz kıldı casusluk yapmak için.

Breaking Bad spin off’u olan Better Call Soul yeni bitti. 14 yıllık hikayeyi de tamamlamış olduk böylece.
Özellikle bekarken çok dizi izledim ama bu evren benim için bambaşka bir yere sahip.

Bu kadar diziyi izlemek kaç yılını aldı merak ettim...
Toplam 2-3 yılı mı almıştır ama hep işteyken gece nobetlerim de izledim. Evde hanım izlettirmezdi. Animeler çok kısa oluyor 2 gecede bir sezon bitiyordu. Yine doctor who gibi 12 sezonluk bir diziyi 2 ayda çok rahat bitirdim.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve MakRo
-Köprüler ve Otoyollar Yaptım Gelip Geçmeye..
-Saray Soytarıları Çapulculara Karşı
-Mafya/Devlet Kolkola
-Bir Gece Ansızın Gelebilirim
-Bayrak İnmez, Ezan Susmaz, Ver Mehteri...

Ray donovan , Homeland , Bates motel , Blac bird , The hauting ,Dexter , Falling skies , Warrior , The kıllıng , House of cards , Unsere mutter unsere vater , Dark

The lord of the rigns: Rings of power.
Game of thrones: House of the dragon.

Şu aralar 2 sezonluk Netflix - Timeless

Sardı...

netflix kleo müzikler atmosfer güzel

Obi Wan Kenobi

• Beğen
Hanna(prime) , Terminal List, The Wheel of Time, The Man in the high castle (ilk 2 sezon, sonrası bozuyor),
Şimdilerde disney+ ı sömürüyorum. Starwars evreni süper. İlla ordan eklemelerim olacaktır.

• Beğen
Bu aralar hatunla Better Call Soul izliyoruz. Şu Chuck'a çok fena tav oluyorum. :acpsnr:

-Köprüler ve Otoyollar Yaptım Gelip Geçmeye..
-Saray Soytarıları Çapulculara Karşı
-Mafya/Devlet Kolkola
-Bir Gece Ansızın Gelebilirim
-Bayrak İnmez, Ezan Susmaz, Ver Mehteri...
Abi hangi kanalda bu diziler söylede izleyelim,özelliklede şu gece ansızın gelme mevzusu ilgimi çekti:booo:,çok dizi izlemeyi seven biri değilim ama yinede geri kalmayalım güncel mevzulardan:hrkbuya: a haber deme sakın:acpsnr:

• Hahaha
Tepkiler: cazci
Geri