Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

@tergen
ben dark ın 2 sezonunu da izledim zaten 1. sezonda pek bir şey yok, 2. sezonda 4-5. bölümden sonra hikaye oldukça ilerliyor çok kafa yakacak bir dizi değil ama spoiler vermek istemiyorum dizide bazı şeyler nasıl oluyor anlamadım :)
ama gayet sürekliyici bir dizi 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Scudo
Fringe'i öneririm. Tek kelime ile muhteşem bir dizi. Daha sonra Game Of Thrones, Prison Break, Vikings güzel dizilerdir. Öneririm her birini

Hala izlemeyeniniz varsa Çernobil'i mutlaka izleyin. Zaten 6 bölüm. Zaman durumunuza göre bir ya da birkaç oturumda bitirirsiniz.
Gerçek bir hikaye olduğu için çok ama çok etkileneceksiniz.

The last ship
Z nation
The flash
Agents of shield
Agent carter

Akasya Durağı :)

Şu sıralar dizi izlemiyorum ancak, şu zamana kadar izlediklerim;

The Office
Modern Family
The Walking Dead
Game of Thrones
Kyle Xy
Breaking Bad
Spartacus
Prison Break
How I Met Your Mother
Black Mirror
Narcos
Adana 01
Masum
Atiye
Fi/Çi/Pi
Better Call Soul
Hakan Muhafız
Vikings

Peki en çok hangisini beğendin deseler her ne kadar klişe olacak olsa da ''Game of Thrones'' derim :)

Su siralar fargo kara mizahtan hoslananlar icin ihtiyarlara yer yok , fargo tarzi filmleri sevenler icin izlenilecek dizi bir de filmlerde kar temasini amerikan kasaba kobseptini bol bol bol kahve temasini seviyorsaniz tam sizlik

gallipoli_cover.png

7 bölüm. Çerez gibi gider. Tavsiye ederim gencolar.

Yıllardır konuşuruz, şikayet ederiz, Türk dizileri niye bu kadar berbat diye. Acaba gerçekten bizde düzgün senarist yok mu, niye bizden Breaking Badler, efendim Dexterler çıkmıyor? Vesair vesair. İnternet yayıncılığı hem bize bu soruların cevabını veriyor, hem de Türk dizisinin nereye gideceğini söylüyor. İzledikten sonra sizde herhangi bir değişiklik sağlamayan, sloganvari, mafya, yanlı tarih dizilerinden sıkılmadınız mı?

3z30y8.png

Masum: Türk polisiyesini hiçbir zaman sevemedim. Masum dizisi ve sonrasında izlediğim dizileri görünce zaten anlayacaksınız, Masum Türk polisiyesini sevdirdi diyebilirim, ve Türk dizisine dair önyargılarımı tamamen kırdı. Öte yandan Masum dizisi hem Türk toplumuna, hem de devlete dair ciddi eleştiriler getiriyor.

Sahsiyet.jpg

Şahsiyet: Masterpiece! Dün sabah bitirdim, ve evet, Masum ve Şahsiyet'le birlikte, gelecekte çok çok güzel Türk dizileri geleceğini söyleyebiliriz. Masum'un yaptığını hem estetik açıdan [renk skalası, sahne bütünlüğü], hem siyasi bakımdan [sorunun adını koyuyor, hedefin kenarından geçiyor], hem kurgu bakımından Masum'dan öğrenerek ilerletiyor. Haluk Bilginer'de var olan potansiyelin gözlemlendiği en üst seviye bu dizidedir. Öyle de (link)

Ayrıca Haluk Bilginer'in ağzından (link)

İzleyin mutlaka, ne yapıp ne edip 2160p versiyonunu bulup izleyin renklere ve sahnelere doymak için.

70533-g12.jpg

Twin Peaks: Yıllardır izlemek için beklettiğim bir dizi, dün gece itibariyle başladım. Saf polisiye tadında. David Lynch'i severiz çılgınlıktan ötürü.

Son düzenleme:
2 gün önce çıktı, eğlenceli ve öğretici bir seri

(link)

Buna benzer önerileriniz varsa bekliyorum

Son düzenleme:
Daha önce izlediğim, izlemekte olduğum ve yarım bıraktıklarımdan bir kaçı
The Walking Dead (vali bey ortalığı dağıttıktan sonra izlemedim, bulursam devam edeceğim)
Kyle Xy (zamanında tnt diye tv kanalı varken orada görmem ile izlemiştim)
Breaking Bad (bitti - baby blue)
Prison Break (Irak -Suriyeli olan sezonuna daha bakamadım)
Black Mirror (5. sezondayım)
Lucifer (5. sezonu bekliyorum)
Supernatural (diziyi bitireceğiz derken dünya bitme noktasına geldi. Bunlar bir ara verince 1 ay geçiyordu covid ile epeydir bölüm gelmiyor geldiyse de dizi sitelerine düşmüyor. Malum ülkemizde CW tv çıkmıyor çıksa da dilimiz yetmiyor)
Dexter (galiba son sezonunda yarım bıraktım)
Hannibal (izlediğimde karnım acıkıyordu, tabi insan etine değil genel olarak açlık oluyordu :D )
Fargo (bitti)
Ozark (youtube'da önerilerde karşılaşınca merak edip izledim yeni sezonu bekliyorum)
Shameless (yeni sezon bekliyorum)
The last man on earth (bence güzel bir diziydi, dünyada tek kaldığı için arabaları çarpıştırıyor alkol ile doldurduğu şişme havuzda yüzüyordu)
one punch man (süper keltoş)
family guy (bir bölüm 20 dakika olunca güzel oluyor ara ara izlerim, önümde 6 sezon falan var)
the 100 (şuanda bu diziyi izliyorum, sezon 2'deyim)
community (bitti)
bones ( kriminal dizi serilerinden )
west world ( çok fantastik bir şeydi)
Bir kaç tane daha bitirdiğim yada yarım yarım bir ondan bir ondan izlediğim dizi vardı da şuanda aklıma gelmedi, geldikçe listeyi güncellerim. FX ve Netflix'in yaptığı çalışmaları beğeniyorum. 2 yıldır yerli dizi izlemiyorum. Ailem bakınca arada bakardım, sürekli gizli kapaklı işler entrikalar yada her yerde derin devlet mafya. Niye hiç yerli yapımlarda fantastik yada bilim kurgulu içerik olmuyor.

An itibariyle The Last Dance'ın 9. bölümünü izliyorum. Basketbolu sevenler için tavsiye ederim. Onun maçlarını izleyen şanslı nesilden olmak da çok güzel.

@MakRo yeri yapımlarda Tutunamayanlar var ona bir bak beğenebilirsin :) bende yerli olarak bi onu izliyorum bu ara

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Supernaturel son sezon galiba bitecek. Acayip bir dizi.Gizem , sihir, fantezi yaratıklar scobydoo tadında tavsiye ederim.

Z nation. Yine zombi macerası trajikomedi şeklinde ele alınmış.

İn to the badlans. Dünyada büyük bir yıkımdan sonra ayakta kalmak zorunda olan insanların yüksek eforlarını konu alan ,fantezi, macera, suç ve doğaüstü olayların işlendiği bir dizi.
Sıfır bir Adana izlediğim dizilerden biriydi.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Breaking Bad
Fringe
Black Mirror
SPARTACUS (izlemeyen kalmasın özellikle büyük yazdım)
Black Sails (Bunuda şiddetle öneririm)
Game Of Thrones
Flash (5. sezonda bıraktım)
Legends Of Tomorrow (4. sezonda bıraktım)
Narcos
La Casa De Papel
Travelers
Chernobyl (HBO nun)
WITCHER (2. Sezonu heyecanla beklemekteyim)
See (Apple+ dizisi 6 bölüm oynadı ilk sezon fena değil 2. sezonu bekliyorum)
Mandalorian
Birde bir iki sezozn oynayıp biten Netflix dizileri var: Sense8, In To The Night, Altered Carbon, The Gift (Atiye), Lost In Space, Nightflyers.
Türk dizilerini hiç izlemedim, izlemem (90'lar daki bir kaç dizi hariç).

The İ Land Yeni başladım Netflix dizisi daha 1 bölüm izledim ama güzele benziyor lostu andırıyor biraz

hayatım boyunca izlediğim tek dizi bizimkilerdi:p sonra yabancı dizi modası ilk patladığında lost dizisini izlemiştim

tales from the loop,devs,the expanse,the mandolarıan,westworld,dark,piccard,discovery,the project blue book,stranger thıngs ilk aklıma gelenler başkalarıda var.

Geri