hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.387
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Alemlere akınnnnn, Cemalın bisikleti bit pazarında satın , parayıda alemlerde ezin geçin.Toyota Pickupla gelirim, kasaya atarım.
Aşağıdaki ile gelirim alemlere sokarım.
271605 dosyayı görüntüle
Seç birini
Aghbi be gelirken Bim'den magnum alsam, bide yaninda 3ü bir arada olan , ama icinde kahveye pek rastlanmayan seylerden alsam bana da açık mi kapin ? Yalniz tatili beleşe getirme planim var . Kayınco, baldizlar , eltiler falan komple gelelim diyos hshshsj@Özcan güler
Tekerinize taş değmesin.
Herkes gibi ben de sizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum. İlk abonelerinizdenim. Birçok kişiye bisikleti ve ultra mesafeciliği sevdiriyorsunuz.
Gerçekten her yönüyle çok düzgün bir sporcusunuz.
İzmir'e yolunuz düştüğünde evimin kapılarının her daim açık olduğunu bilmenizi isterim. Çok büyük memnuniyetle sizleri ağırlamak isterim.
Başımın üzerinde yerin var. Gideyim hemen 14+1 Porsche minibüs alayım.Aghbi be gelirken Bim'den magnum alsam, bide yaninda 3ü bir arada olan , ama icinde kahveye pek rastlanmayan seylerden alsam bana da açık mi kapin ? Yalniz tatili beleşe getirme planim var . Kayınco, baldizlar , eltiler falan komple gelelim diyos hshshsj
Senin neyin kafasındasın. Turda mısın elinde telefon bana cevap mı yazıyorsun anlamadım. Ne yazsam cevap ne yazsam cevap ya da ha ha ha tepkisiBaşımın üzerinde yerin var. Gideyim hemen 14+1 Porsche minibüs alayım.
Ya Cemal tatile mi geldin zulmemi belli degil. Az dinlen yav , kurtul bu mahalle ( bknz kel ve şisman adam ) baskılarindan hshshshsh
şey hamlet şey bir de şey vardı, sakız çiğnerken aynı zamanda bisiklette sürebiliyor bu da büyük bir meziyet.O zaman çıtayı niye yükseltiyon mübarek
300 yapıyon
400
500 yapıyon
Sonra 600 a geliyon
Sonra yetmiyor aynı yoldaki mola miktarını 3 saatten 2 saate 58 dakikaya, ileride bisiklet üzerinde işedim hiç durmadım 600 km yaptım diyecen.😜
Hayır bir de mütevazisin. Hem becerikli hem mütevazi adamsın kısacası hiç çekilmiyorsun.
Son videonda gördüm grup sürüşü yapıyorsun, sırf centilmenlik olsun diye millet roadbikelara binerken mtb ye biniyorsun. Kendini bilerek handikaplıyorsun, sırf onlar sana ayak uydursun diye. Ama onları kırmayayım diye "mtb ile rekorumu geliştiriyorum" bahanesi yapıyorsun.
Bir de iyi adamsın, doğaya saygın var, insanlara saygın var. Yolda gördüğün kedi köpeği seviyorsun,besliyorsun.
Yaptığın işi iyi yaptığından kolaymış gibi gösteriyorsun.
Ben bu kadar iyi adam sevmem kusura bakma.![]()
Yolun geçtiğini bilsem aşağılarda bir yerde çıkar karşılama yapardım yada Fransa Turu'ndaki @Cemal Ç. gibi kenarda Türk Bayrağı sallardımSarayköy'de çorbacıya zor attım kendimi. Tanrı aşkına geceleri rüzgar az olmuyor muydu yahu? 10 saat oldu neredeyse, varamadım Denizli'ye.😒
Dizimdeki ağrıda tekrar başladı. Kaldı 150 km falan. Sabah 16:00'ya kadar yolu var.😁
271610 dosyayı görüntüle
İşte bir başlasan forumda geçirecek bu kadar zamanın olmayacak. Forum ahalisi özellikle @Cemal Ç. hocam biraz rahatlayacak. Sende bu azim varken@necmeddin Hiç demiyon mu bu kedi hiç bisiklete binmiyorken bu kediyle zar zor başa çıkıyoruz.
Bu yarışlara dönse, bisiklete binse, ultraya başlasa forumcak bunla uğraşamayız diye düşünmüyor musun?
Bu laptopa Cemal'in dinlemesi icin en sevdigim efsane albumun mp3 üde benden olsun sayin Kırmızılım Sana yandı canım beyİşte bir başlasan forumda geçirecek bu kadar zamanın olmayacak. Forum ahalisi özellikle @Cemal Ç. hocam biraz rahatlayacak. Sende bu azim varken
271617 dosyayı görüntüle şöyle bir teşkilatla işine devam edersin gibi geliyor bana.
Aman tanrım ne günahım vardı da bu ülkenin görmüş ve görecek en felaket ikinci kişisiyle aynı yüzyılda beni dünya ya gönderdin.Bu laptopa Cemal'in dinlemesi icin en sevdigim efsane albumun mp3 üde benden olsun sayin Kırmızılım Sana yandı canım bey
271631 dosyayı görüntüle
Paşinyancığım.Kumkısık'ı 50X28'de türkülerle çıktım.
Yeter la.🤣
Bu mesajı tek geçerim. Tek başına yapmak zorunda kalsanda hedefini tamamladın. Helal olsun gardaşım.Sakatlandım ne yazık ki sayın @MakRo . Dönüşü Uşak üzerinden kamyoncularla beraber (ben bisiklet surerek) yapacaktım. Kula inişinde kamyonculara hayalet izletecektim. Ama ters rüzgar canıma ot tıkadı.
%5 inişte pedal basmayınca durmak ne demek yahu?🤯😒🤬 İki yıl önce aynı yerde 85 km/sa gösterdi (sanırım). Bu yıl 65'i zor gördüm.
Ama güzel oldu yahu.😁
______
Aha buda kaydı olsun. Konu sonunda adına yakışan iletiyi aldı. 😁
271627 dosyayı görüntüle
Vatanın bölünmez bütünlüğü, koca bir ulusun bekası hepsi @Cemal Ç. nin sırtındaydı, pardon dizlerindeydi.Tek başına yapmak zorunda kalsanda hedefini tamamladın