Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    176
Sayın @hamlet2006 senden vallahi kurtuluş yok yahu. Nereden de arayıp haber verdim dün gece. 2019'da beraber durup soluklandığımız yer olunca aradım, yine gömülen benim yahu!🥴
Pes, valla pes. Uğraşamıcam sizle.😅
Yolda belki uyuklar, yığılır kalırım bir yerde dedim ya olmadı. 364 oldu be ya.
Tanklarımı ve tüfeklerimi Bıyıklıya doğrulttum. Isı güdümlü füzeler gibi bıyık güdümlü füze atacam böğrüne böğrüne. İzmir Merzifon menzilli.
Sen üstüne niye alındın Yörükoğlu

Scudo
Tanklarımı ve tüfeklerimi Bıyıklıya doğrulttum. Isı güdümlü füzeler gibi bıyık güdümlü füze atacam böğrüne böğrüne. İzmir Merzifon menzilli.
Sen üstüne niye alındın Yörükoğlu
@Cemal Ç. Sen üstüne alınma gardaşım , her halükarda solu çekersin. 😍😍😍 Bir zamanlar tırsıyordum @hamlet2006 'den . Benim ağır bisikletle ben bile çekerim solu artık.:koptum:
Yokuşta nargileyi yakar ve bana yetişmesini beklerim.

@Cemal Ç. Geçmiş olsun, ayrıca tebrikler. Yanlız diz olayını hafife alma,ayrıca kas ağrısı çekiyorsan tavsiyem şuan bile bulabilirsen turşu suyu tüket, kas ağrın varsa giderecektir (uzun etaplarda tuz kaybı çok olur ve turşu suyu içerdiği sodyum nedeni ile tur sonuna kadar kaybettiğin tuz eksikliğini tamamlar)tekrar tebrikler..

Bol soda tüketmeye çalıştım, paça çorbası, köfte falan ama bir yere kadar. 😅

Bol soda tüketmeye çalıştım, paça çorbası, köfte falan ama bir yere kadar. 😅
Senin bu performansına göre Nusrette Biftek yemen lazım. Hesabıda Süleyman Abine havale edersin. Bizim buralarda olsaydın varya dağ başında közde Alabalık bile yerdik. 😍

Bunu kutlamamız lazım. Rakıyı hazırla, bende pek iyi değilim, geliyorum.
Baktın olacak gibi değil. Ofansa geçtin öyle mi. Bıyıklı mangalda balık yapacaktı hani. Sen balığı rakıda yüzdür. Ben de kolayı fondipleyeyim. Kola çarpıyor, şişede durduğu gibi durmuyor meret ama sana yoldaş olmam lazım

Baktın olacak gibi değil. Ofansa geçtin öyle mi. Bıyıklı mangalda balık yapacaktı hani. Sen balığı rakıda yüzdür. Ben de kolayı fondipleyeyim. Kola çarpıyor, şişede durduğu gibi durmuyor meret ama sana yoldaş olmam lazım
Gecmis olsun bro bu kriz zamaninda seni işinden istifa ettiren her neyse insallah Allah teala daha guzel kapilar acar sana .

Gecmis olsun bro bu kriz zamaninda seni işinden istifa ettiren her neyse insallah Allah teala daha guzel kapilar acar sana .
Allah razı olsun Ağabey.
Denizli'de mühendis olarak devam edeceğim.

Bugün işimden ayrıldım, istifa ettim.
Gerisini siz düşünün arkadaşlar :ssrtcbya:
Sakallı @Cemal Ç. ve kankası bıyıklı @necmeddin
Hakkında hayırlısı olsun. Ne diyeceğimi bilemedim.
Git kardeşim , mekan değiştirip taze nefes bul. Rabbim gönlüne göre versin.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Allah razı olsun Ağabey.
Denizli'de mühendis olarak devam edeceğim.
Oo Denizli'de @MakRo ile efsane bayk pekink turlarinizi bekliyoruz o halde keh keh küh . Bim posetleriniz benden hadi iyisiniz hsbshsj

Bugün işimden ayrıldım, istifa ettim.
Gerisini siz düşünün arkadaşlar :ssrtcbya:
Sakallı @Cemal Ç. ve kankası bıyıklı @necmeddin

Hayırlı olsun ağabey. Seni yarışa göndermeyen patron muhabbetinden, pandemide zalımca çalıştırmalarından hep kıldım oraya zaten. Ben şahsım ve milletim adına sevindim. İnşallah sen de mutlusundur. Yeni işinde de başarılar dilerim. Umarım bisiklete binmeye bol bol vakit bulursun da sayın @Cemal Ç. ve @necmeddin gibi şöyle bindim böyle mangalı yelledim diyenlere gereken cevabı sele üstünde verirsin. :ssrtcbya:

şöyle bindim böyle mangalı yelledim diyenlere gereken cevabı sele üstünde verirsin.
Ben alçak gönüllüyümdür. Asla öyle bir şeyler demedim. Şakasına takıldığım hariç.

Sen var ya az değilsin :snzdglsn:
Adam alçak gönüllüyüm diye kendini çaktırmadan övdü ya la. He Cemal öylesin. :ssrtcbya:
Aynı zamanda düşüncesizimdir. Hiç öyle bir anlam çıkacağını düşünmedim. 😅

Hayırlı olsun ağabey. Seni yarışa göndermeyen patron muhabbetinden, pandemide zalımca çalıştırmalarından hep kıldım oraya zaten. Ben şahsım ve milletim adına sevindim. İnşallah sen de mutlusundur. Yeni işinde de başarılar dilerim. Umarım bisiklete binmeye bol bol vakit bulursun da sayın @Cemal Ç. ve @necmeddin gibi şöyle bindim böyle mangalı yelledim diyenlere gereken cevabı sele üstünde verirsin. :ssrtcbya:
Bak makaradan demiyorum ha, bu tarafa doğru gelirsen bisikletle bir mangalda senin için yakarım. @hamlet2006 Süleyman ağabeyinide tur arkadaşı olarak getirirsen , semaver çayı ikramım olsun. Daha napacağız arkadaş yaw. :) :harika:

Bak makaradan demiyorum ha, bu tarafa doğru gelirsen bisikletle bir mangalda senin için yakarım. @hamlet2006 Süleyman ağabeyinide tur arkadaşı olarak getirirsen , semaver çayı ikramım olsun. Daha napacağız arkadaş yaw. :) :harika:

Var bi hayalimiz abi :koptum:

Var bi hayalimiz abi :koptum:
Hayalini soyliyim bu yavru zalımın : Necoyla kampa gidip ( sarkici Neco değil, şu bizim biyikli olan ) Buzlu bademi kamp atesinde maŕşmelov gbi pisirip yemek.
Bilemiyorum Altan bilemiyorum.

Ne turmuş arkadaş...
Boy boyladı soy soyladı ama bir araya gelip bir sofraya oturulmadı...
Moto kurye ile kebap mı bekliyorsunuz..😂

Geri