hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.687
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sen te yazın yola çıktıydın yeni mi vardın?Aha... konu vardı ya, nasıl unuttum ben...😅 E tabi yaşadıklarımdan kafa mı kaldı?😒
(link)
278230 dosyayı görüntüle
Dipçe: Eski hesap, mazur görün.
@Cemal Ç. Bir günde 364 km İzmir'den Dinar'a gitmiş.Vallahi bravo o kadar yol, tekerinize taş değmesin. (Dazkırılıdan selamlar)
Yok kış sezonu 15 km kadar bisiklet sürüyorum. 6 km kadar yürüyüş yapıyorum. Günlük aktivitem bu kadar işte.@Cemal Ç. Bir günde 364 km İzmir'den Dinar'a gitmiş.
Tabii ki bir ben değil. Ben bir günde 430 km gittim. (İzmir'den Isparta'ya kadar)
Ama hiç kimse @necmeddin ağabey olamaz. Adam 500 gitmiş. Evden Bime kadar tam 500 metre!
Kaç metrecik tırmanarak o kadar yol gittiniz acaba sayın @hamlet2006 ?Ben bir günde 430 km gittim. (İzmir'den Isparta'ya kadar)
Ne metresi, sadece 0,5 cm cik.aç metrecik tırmanarak o kadar yol gittiniz acaba sayın @hamlet2006 ?
Ben 20 saatte gittim sayın @Abdülkadir Ergin . Türkiye şartlarından daha önce tattığım için gece yolculuğunu seçmiştim. Sessiz, sakin, hızlı ve bol kafa rüzgarlı bir yoldu.@hamlet2006
Hadi gari o kadar ortalığı velveleye verdiniz daha bir günde 360'ı göremedik dönüşte yapın şunu da deysin bari ?
Ben 20 saatte gittim sayın @Abdülkadir Ergin . Türkiye şartlarından daha önce tattığım için gece yolculuğunu seçmiştim. Sessiz, sakin, hızlı ve bol kafa rüzgarlı bir yoldu.
20 saatte (molalar dahil) 364 km gittim.
Bir yemek, iki çorba molası ve su almak için duruşlarım oldu. He birde bazen görsel için. 😁
Plan kuruyordum.M*çarken düşünüyordum, ne yapmalı ne etmeli diye.Bravo @Cemal Ç. sen gidersin biliyoruz seni Benim demem lapacılar içindi. Bisikletini banyoya kapatıp analitikle uğraşanlara
Plan kuruyordum.M*çarken düşünüyordum, ne yapmalı ne etmeli diye.
O kadar umursamıyorum ki yaşamayı, az önce forumda 36 görünce "lan bugün doğum günüm ya" dedim.😅Doğum günün kutlu olsun. @Cemal Ç.
Yalnız kurt gocadın.
Sağolun sayın @necmeddin .@Cemal Ç. , gardaşım doğum günün kutlu olsun.
Geçmiş olsun sayın @hamlet2006 . Düzelme şansı yok mu? Kilo verme, beslenme falan gibi yöntemlerle.@Cemal Ç. @necmeddin ağabey
Bugün astım raporu verdiler bana.
Hiçbir şeye yanmam, Cemali denize dökemeyeceğime yanarım.
Geçmiş olsun. Rapor vermelerinin yada vermemelerinin bir önemi yok. Hayatına çeki düzen vereceksin. Atlatırsınnn İnşallah. Geçen özelden yazmıştım. Süt ve zarek olayını es geçme.@Cemal Ç. @necmeddin ağabey
Bugün astım raporu verdiler bana.
Hiçbir şeye yanmam, Cemali denize dökemeyeceğime yanarım.
Adamı hemen fıs fıscı yaptınya gardaşım.Geçmiş olsun sayın @hamlet2006 . Düzelme şansı yok mu? Kilo verme, beslenme falan gibi yöntemlerle.
Ya da sizde bir fısfısçı olursunuz, ne yapalım. 😅