Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    176
Son düzenleme:
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: hamlet2006
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Kedi bisikleti unuttu.
Bisiklet neydi?
Bisiklet emekti.
Bisikletin elinden tutsam benimle gelir mi
............
Sahi neydi bisiklet
...
zincirini çürüten mahkumlar gibi
bekledik
biryerlerden çıkıp gelecek diye
gelecek de gözyasimiz dinecek diye
kirimiz pasımız yunacak diye
karnımız adam gibi doyacak diye
haksızın damına koyacak diye

gelmedin ulan
gelmedin ulan
gelmedin
gardiyan ettin bizi bu gecelere :)

@Cemal Ç.
Yerdeki kurt, gökteki akdoğan
Geliyor musun Türkiye'ye?
Ne zaman tura çıkacağız?

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Kızgın
Tepkiler: hamlet2006
@Cemal Ç.
Yörükoğlu bisikletlerden kendine harem mi kurdun? Kaç çeşit bisikletin var?

• Hahaha
@Cemal Ç.
Yörükoğlu bisikletlerden kendine harem mi kurdun? Kaç çeşit bisikletin var?
Yok yahu, fakir insanım ben.😄
Yol bisikletim vardı, biriyle uzun bir gezi (aslında bir günde biterdi) için sözleştik ve bir katlanır bisiklet aldım. Ucuza kaçtığım için sürekli sorun çıkarıyordu.
Sözleştiğim kişiyle ileri geri konuşurken minivélodan sözetti. "O ne ki" diyerek aradım ve buldum. Fiyatı da uygun, çektim bir tane.
Çok sevimli, çok kullanışlı, çok güzel bir şey yahu.😅
Tamamen çelik ve 12~13 kg falan.
Screenshot_20240815_141204_Strava.jpgScreenshot_20240815_164227_Strava.jpg
Bu dün yaptığım geziden gitgel kaydı. 20" teker var ama hızlıda zirzop.😅
Yazıştık, tartıştık, beyin fırtınası yaptık, sayın forum sakinleri, iki günde gidip geliyoruz. Ama kasarsak bir günde, 20 saat içinde gidebilirdik
Ben böyle demişim ya içime doğmuş gibi. 2021'de 20 saatte Dinar'da ki evdeydim. Yol boyunca kafa rüzgarıyla girmem ve sakatlanmama rağmen.😅

Dosyalar

• Screenshot_20240815_141204_Strava.jpg
    Screenshot_20240815_141204_Strava.jpg
    35,8 KB · Okunma: 8
Son düzenleme:
Dartanyan, nörün?

• Hahaha
Dartanyan, nörün?
Dün dönüş yolunda bir içecek alıp kutusunu yolda bir trafik levhasına sıkıştırmıştım. Ona bakmaya gittim, hala duruyor.
Ara sıra gidip bakmayı düşünüyorum. 😅

Dün dönüş yolunda bir içecek alıp kutusunu yolda bir trafik levhasına sıkıştırmıştım. Ona bakmaya gittim, hala duruyor.
Ara sıra gidip bakmayı düşünüyorum. 😅
Sen hala daha "Mahmut" kalmışsın. Kutusunu levhaya sıkıştırmak nedir. Hiç yakıştı mı sana Dartanyan Mahmut Cemal?

Sen hala daha "Mahmut" kalmışsın. Kutusunu levhaya sıkıştırmak nedir. Hiç yakıştı mı sana Dartanyan Mahmut Cemal?
Bazen sizi anlayamıyorum sayın kedi (@hamlet2006 ).😌 Çıktığım köyden yaklaşık 2 km uzaklaşmışım, sonraki köy görünüyor ancak yaklaşık 5 km sonra ki o köyde de ha diyince çöp bulunmuyor. Burada insanlar genelde çöp kovalarını evlerine alıyorlar ve çöp günü kapı önüne çıkarıyorlar.
Kaldı ki daha önce aynı yerde Caudry'den aldığım içeceği içip sonraki köye kadar taşımış, denk gelmiş ve tam köyden çıkarken zararlı ot temizleyen birinden rica edip çöpümü onun torbasına atmıştım.
2019'dan bu yana doğaya attığım tek çöp dondurma çubuğu gibi doğaya karışabilecek şeyler. Onuda parça pinçik edip öyle atıyorum şehir dışında. Ben bilinçli bir bireyim.😁

Geri