Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    176
Ben seni bilirim, yere çöp atmazsın. Tabelaya kutu sıkıştırdım deyince noluyoz dedim.
Bazen sizi anlayamıyorum sayın kedi (@hamlet2006 ).😌 Çıktığım köyden yaklaşık 2 km uzaklaşmışım, sonraki köy görünüyor ancak yaklaşık 5 km sonra ki o köyde de ha diyince çöp bulunmuyor. Burada insanlar genelde çöp kovalarını evlerine alıyorlar ve çöp günü kapı önüne çıkarıyorlar.
Kaldı ki daha önce aynı yerde Caudry'den aldığım içeceği içip sonraki köye kadar taşımış, denk gelmiş ve tam köyden çıkarken zararlı ot temizleyen birinden rica edip çöpümü onun torbasına atmıştım.
2019'dan bu yana doğaya attığım tek çöp dondurma çubuğu gibi doğaya karışabilecek şeyler. Onuda parça pinçik edip öyle atıyorum şehir dışında. Ben bilinçli bir bireyim.😁

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Haber Ajanslarına düşen en son haberi sizinle paylaşıyorum.
Paris Charles de Gaulle Havaalanınından havalanıp Tk 3503 sefer numarasıyla Paris-İzmir seferini yapmakta olan THY uçağından bir yolcu, Türkiye Hava Sahasına'na girer girmez yol bisikletiyle birlikte yolcularının şaşkın bakışları altında atlamış.Uçaktan atlarken yolculara '' @hamlet2006 Abim beni bekler Memleket(Dinar) Gezisine hemen başlamamız lazım'' demiş ve kendini gökyüzüne bırakıvermiş.
Sonradan alınan bilgilere göre yolcunun bu seneki Paris Roubaix yarışında ünlü olan Cemal Çelik olduğu ,atladığı yerin ise Türkiye değil Yunanistan olduğu ve Cemal'in de bu hevesle yurda İpsala üzerinden giriş yapmış olduğu ve Memleket Gezisi hevesiyle deli gibi pedal çevirdiği görülmüş.Yalnız paraşütünü kapatsaymışsın bari be Cemal

205125 dosyayı görüntüle
Aklıma bu geldi @hamlet2006 abi. Gözlerim yaşardı gülmekten. 🤣🤣🤣

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Bir ara %17 gördük ya la... Yani gördüm.😅

Sıkıntı yok be, bro. Hatta aşağıdaki gibi olsa bile sıkıntı yok
Screenshot_20241012_174550_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Ama gider de kendi kendine soru sorup cevap vermeye başlarsan o zaman accık sıkıntı olur.

Ama gider de kendi kendine soru sorup cevap vermeye başlarsan o zaman accık sıkıntı olur.
Kavga ediyoz, küsüyoz bazen. Daha ileri gidemiyor, anca sözlü tartışma. Ama bir karşıma çıksa, ah bir denk getirsem.
Bazen böyle dururken önümden geçtiğimi, karşımdan geldiğimi hayal ediyorum. Yeminle ölene kadar döverim. Ya o beni öldürür ya ben onu.

Kavga ediyoz, küsüyoz bazen. Daha ileri gidemiyor, anca sözlü tartışma. Ama bir karşıma çıksa, ah bir denk getirsem.
Bazen böyle dururken önümden geçtiğimi, karşımdan geldiğimi hayal ediyorum. Yeminle ölene kadar döverim. Ya o beni öldürür ya ben onu.
Sen yine iyiymişsin. Bende de durum bu:
fdb97399234168b0f44e3a2afcb8a6cc.jpg

@Cemal Ç. Pazar arabasını buldu, cumartesiden pazara gitti ellaham.
İyi de @Can Çelik @makaram @ErzincanLee @necmeddin abi nerelerde

Yaşamaya çalışıyoz. Şirket 2 hafta önce antep ziyareti kitledi. peşine alerjik reaksiyon yüzünden ölümden döndüm. gerçekten beyaz ışığı gördüm. peşine bağırsak enfeksiyonu, flora bozulması karaciğer enzimleri tavan yapması vs. çok şükür toparladık biraz. karaciğer düzelmedi henüz. rutin kontrole devam. işler aksayınca iş yoğunluğundan kafayı kaldıramadım pek gelemedim buralara da.

ama antepte sabahın körü o beyranı içmeyecektim işte :ssrtcbya:

• Üzgün
Tepkiler: hamlet2006
Yaşamaya çalışıyoz. Şirket 2 hafta önce antep ziyareti kitledi. peşine alerjik reaksiyon yüzünden ölümden döndüm. gerçekten beyaz ışığı gördüm. peşine bağırsak enfeksiyonu, flora bozulması karaciğer enzimleri tavan yapması vs. çok şükür toparladık biraz. karaciğer düzelmedi henüz. rutin kontrole devam. işler aksayınca iş yoğunluğundan kafayı kaldıramadım pek gelemedim buralara da.

ama antepte sabahın körü o beyranı içmeyecektim işte :ssrtcbya:
Allah korusun güzel kardeşim. Dikkat et.

...................
Edit büdüt Hakikaten ciddi tehlike atlatmışsın, sonradan farkettim. Benim bildiğim Kamil, cümleye küçük harfle başlamazdı.Baya bi sarsmış.

Kendine dikkat et.
Edit büdüt 2 Ben de hasta olunca mesaj tekrarı felan yapıyorum
Sonra Spartiat canıma okuyor

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Allah korusun güzel kardeşim. Dikkat et.

...................
Edit büdüt Hakikaten ciddi tehlike atlatmışsın, sonradan farkettim. Benim bildiğim Kamil, cümleye küçük harfle başlamazdı.Baya bi sarsmış.

Kendine dikkat et.
Edit büdüt 2 Ben de hasta olunca mesaj tekrarı felan yapıyorum
Sonra Spartiat canıma okuyor

Sağolasın.

Alerjik reaksiyon korku filmi gibiydi. Olabildiğince serin kanlı olmaya çalıştım.

Sabah doktorun yazdığı, daha önce de kullandığım bir antibiyotiği içip işe gitmek için metroya bindim. Bilenler bilir, mahmutbey-mecidiyeköy metrosunda sadece alibeyköy ve kağıthane duraklarında telefon çekiyor. gerisi ölü bölge.

Mide ve kalp ortası bir ağrı başladı. İlaç mide ağrısı yaptı heralde dedim. Duraklar ilerledikçe bana bir haller olmaya başladı. Elim yüzüm uyuşmaya başladı. Hırkam vardı çıkardım. Bir baktım kollarım kıpkırmızı. Telefonun ön kamerasını açıp suratıma baktım o da öyle. Neyse dedim çağlayanda iner florance hastanesine giderim hemen. Başka yer bilmiyorum çünkü. İş yerimin de yanında. Bilmediğim bir yerde inip ne yapacağımı bilmeden dolaşmak istemedim. Parmaklarımın şiştiğini farkettim. Muhtemelen tüm vücudum şişti. Elimi enseme koydum ne elimi ne de ensemi hissettim. Elimi çekince ensem ve tüm kafam kaşınmaya başladı. Paniklemeye başladım. Alibeyköy durağında telefon çeker çekmez en yakın hastaneye baktım. Metroya 5dk yürüme mesafesinde hastaneye görünüyordu. Çağlayana 3 durak kalmıştı ama panikle indim. Hastanenin göründüğü yere gittim hastane falan yok. Yıkıp inşaat başlamışlar. Telefonu tekrar elime aldım en yakın hastaneye yarım saat görünüyor. Taksi falan bulmaya risk almadım geri metroya bindim. Metroya biner binmez halsizlik baş dönmesi ve heryeri beyaz görmeye başladım. 2 tutamaça var gücümle asılıp ayakta durmaya çalıştım. Çağlayanda inip hastaneye zor attım kendimi. Bir serum verdiler yarım saat geçmeden vücudum normale döndü. Hastaneden çıkıp işe gittim :D İş yerindeki arkadaşlar sağolsun ölümden dönmüşsün dediler baya moral verdiler. Ama kafam 3 gün güzel gezdim. İçi bomboş gibiydi.

Sağolasın.

Alerjik reaksiyon korku filmi gibiydi. Olabildiğince serin kanlı olmaya çalıştım.

Sabah doktorun yazdığı, daha önce de kullandığım bir antibiyotiği içip işe gitmek için metroya bindim. Bilenler bilir, mahmutbey-mecidiyeköy metrosunda sadece alibeyköy ve kağıthane duraklarında telefon çekiyor. gerisi ölü bölge.

Mide ve kalp ortası bir ağrı başladı. İlaç mide ağrısı yaptı heralde dedim. Duraklar ilerledikçe bana bir haller olmaya başladı. Elim yüzüm uyuşmaya başladı. Hırkam vardı çıkardım. Bir baktım kollarım kıpkırmızı. Telefonun ön kamerasını açıp suratıma baktım o da öyle. Neyse dedim çağlayanda iner florance hastanesine giderim hemen. Başka yer bilmiyorum çünkü. İş yerimin de yanında. Bilmediğim bir yerde inip ne yapacağımı bilmeden dolaşmak istemedim. Parmaklarımın şiştiğini farkettim. Muhtemelen tüm vücudum şişti. Elimi enseme koydum ne elimi ne de ensemi hissettim. Elimi çekince ensem ve tüm kafam kaşınmaya başladı. Paniklemeye başladım. Alibeyköy durağında telefon çeker çekmez en yakın hastaneye baktım. Metroya 5dk yürüme mesafesinde hastaneye görünüyordu. Çağlayana 3 durak kalmıştı ama panikle indim. Hastanenin göründüğü yere gittim hastane falan yok. Yıkıp inşaat başlamışlar. Telefonu tekrar elime aldım en yakın hastaneye yarım saat görünüyor. Taksi falan bulmaya risk almadım geri metroya bindim. Metroya biner binmez halsizlik baş dönmesi ve heryeri beyaz görmeye başladım. 2 tutamaça var gücümle asılıp ayakta durmaya çalıştım. Çağlayanda inip hastaneye zor attım kendimi. Bir serum verdiler yarım saat geçmeden vücudum normale döndü. Hastaneden çıkıp işe gittim :D İş yerindeki arkadaşlar sağolsun ölümden dönmüşsün dediler baya moral verdiler. Ama kafam 3 gün güzel gezdim. İçi bomboş gibiydi.
çok geçmiş olsun, atladım mı bilmiyorum ama neye alerjiymiş artık aşırı dikkatli olmanız lazım, hatta eğer karşılaşma ihtimaliniz olan bir şey ise yanınızda o alerjjiyi sönümleyecek birşey de sorabilirsiniz... tekrar çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: makaram
çok geçmiş olsun, atladım mı bilmiyorum ama neye alerjiymiş artık aşırı dikkatli olmanız lazım, hatta eğer karşılaşma ihtimaliniz olan bir şey ise yanınızda o alerjjiyi sönümleyecek birşey de sorabilirsiniz... tekrar çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Muhtemelen penisilin alerjisi. İçtiğim ilacın etkin maddesi buydu. Sonra doktorum etkin maddesi farklı bir ilaçla değiştirdi. Sorun olmadı.

Edit: Sağlık çalışanı bir yakınım var. Bu tür olayların son zamanlarda çok arttığını, ilaç içeriklerinde değişikliğe gidilip gidilmediği whatsapp guruplarında çok fazla konuşulur olduğunu söyledi.

Artık bir ilaca başlarken ilk dozu hastanelere yakın bir yerde alın :)

Teşekkür ederim. Muhtemelen penisilin alerjisi. İçtiğim ilacın etkin maddesi buydu. Sonra doktorum etkin maddesi farklı bir ilaçla değiştirdi. Sorun olmadı.

Edit: Sağlık çalışanı bir yakınım var. Bu tür olayların son zamanlarda çok arttığını, ilaç içeriklerinde değişikliğe gidilip gidilmediği whatsapp guruplarında çok fazla konuşulur olduğunu söyledi.

Artık bir ilaca başlarken ilk dozu hastanelere yakın bir yerde alın :)
Babaannemin de hastanede her yerde işliyken ameliyat sonrası serumun içine penisilin etken maddeli ilaç eklemişler, biz ne olduğunu sorup onlar bakıp değiştirene 1 saat geçti ve o kadar pıhtı atmış ki çok ucundan kurtardı... Hastanenin direk içinde müşahade altındayken yani... Size de tekrar geçmiş olsun, aklı başında insanlarla karşılaşalım inşallah

• Beğen
Tepkiler: makaram ve Özcan
Geri