Scudo Sports

İzmir

O tarihte müsait olamayacağım,peki orası kaç km?şair zamanda yaparım artık o turu

Arabayla (link) ama bisikletle ilk yola çıkış üstten yapılacağı için (link)'den biraz fazladır.

Scudo
O tarihte müsait olamayacağım,peki orası kaç km?şair zamanda yaparım artık o turu
Çok basit keyifli bi rota. Tabi ki daha az insan olduğunda keyifli .
Hatta rotanızı Alsancak’a kadar uzatabilirsiniz . Konak pier çevresi. Bisiklet yolu sıkıntılı kalabalık ama yine de güzel ben seviyorum .

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Konak-bayrakli arasını keşfettim,şimdi konak-inciralti yada urla tarafı düşünüyorum ne kadar sürer sizce, ödemiş dolaylarindayim,sırf orayı keşfetme ve bisiklet sürme için geleceğin,birde bu yaz dikili Çandarlı yapmayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Konak-bayrakli arasını keşfettim,şimdi konak-inciralti yada urla tarafı düşünüyorum ne kadar sürer sizce, ödemiş dolaylarindayim,sırf orayı keşfetme ve bisiklet sürme için geleceğin,birde bu yaz dikili Çandarlı yapmayı düşünüyorum
Ödemiş’ten geliyorsanız Bayraklı Konak arası bence pek iyi değil Onun yerine.

. Alsancak’tan başlayıp. Konak > Göztepe > Üçkuyular > İnciralti > sonra ara yoldan Sahilevlerine gidip dönebilirsiniz. Dönmeyecekseniz > Güzelbahçe
Ye de gidebilirsiniz. Rota basit

Yada bayraklı dan başlayıp Karşıyaka ve gidebildiğiniz yere kadar gidebilirsiniz .

• Beğen
Ödemiş’ten geliyorsanız Bayraklı Konak arası bence pek iyi değil Onun yerine.

. Alsancak’tan başlayıp. Konak > Göztepe > Üçkuyular > İnciralti > sonra ara yoldan Sahilevlerine gidip dönebilirsiniz. Dönmeyecekseniz > Güzelbahçe
Ye de gidebilirsiniz. Rota basit

Yada bayraklı dan başlayıp Karşıyaka ve gidebildiğiniz yere kadar gidebilirsiniz .
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için 🤗 mutlaka bu turu yapicam

• Beğen
yerinde olsam güzelbahçeden başlarım inciraltı - konak- bayraklı - karşıyaka - bostanlı - kuş cenneti olarak giderim. sahil yolu olduğu için yer yer kalabalık olabilir ama gezinti için zevkli bir rota. 80-100 km arasıdır tahminim ama düzlük olduğu için anlamazsın bile.(profil resmine ve edirne-kudüs turu yazısına bakarak söylüyorum) günübirlik keyif rotası

Mavişehir kadar gittim,sonrasını getirmedim haritadan baktığımda kusceneti olan yere sahilden yer yoktu,şimdi konak-urla arası sahilden daha cazibeli görünüyor

Mavişehir kadar gittim,sonrasını getirmedim haritadan baktığımda kusceneti olan yere sahilden yer yoktu,şimdi konak-urla arası sahilden daha cazibeli görünüyor

Aradaki yolu bozdular, yenisi yapılıyor ama bisiklet yolunun kalan parçalarından ya da sokaklardan bir şekilde Koçtaş'ın karşısına çıktıktan sonra 10006/1 sokağın yanındaki bisiklet yolundan solda kısa süre sonra araç trafiğine kapanan bir yol ayrılıyor.
unknown.png

unknown.png

Sonra devamında uzun süre bisiklet yolu var.

Son düzenleme:
Çok şey kaçırmışsınız,dünyanın sayılı sulak havzalarından biridir Kuş Cenneti,heryıl binlerce tür kuşun yuvalanmak ve üremek için tercih ettiği doğa harikası bir yerdir,belediyenin bir binası var tesisin girişinde faal değil ama simülasyonla kuşlarla ilgili birçok video ve bilgilendirme var,gözetleme kulelerinden olağan hareketliliği gözlemleme şansınız var,hatta bisikletiniz uygunsa toprak yolu sonlandırdığınızda tepenin üstüne kurulmuş antik kent kalıntılarını gezme şansınızda olur Leukai antik kenti. ((link))

Çok şey kaçırmışsınız,dünyanın sayılı sulak havzalarından biridir Kuş Cenneti,heryıl binlerce tür kuşun yuvalanmak ve üremek için tercih ettiği doğa harikası bir yerdir,belediyenin bir binası var tesisin girişinde faal değil ama simülasyonla kuşlarla ilgili birçok video ve bilgilendirme var,gözetleme kulelerinden olağan hareketliliği gözlemleme şansınız var,hatta bisikletiniz uygunsa toprak yolu sonlandırdığınızda tepenin üstüne kurulmuş antik kent kalıntılarını gezme şansınızda olur Leukai antik kenti. ((link))
Detaylı bilgi için teşekkür ederim ajandama not alıyorum şimdi 👌🙏

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bir başka Dünya Bisiklet Günü etkinliği, Karşıyaka'da:
unknown.png

• Beğen
"Karşıyaka'mızda heyecan dolu sürüşler için Yalı Mahallesi 6436 Sokak'ta hazırlamakta olduğumuz pump track pistimiz, Karşıyaka'nın efsane bmxçisi (link)'den tam not aldı. Tamamlandığında bisikletçilerin vazgeçilmez parkuru olacak parkımızın hazırlıkları sona yaklaştıkça heyecanımız artıyor. Pek yakında eğlenceli sürüşler için pump track parkımızda buluşmak üzere."

(link)

• Beğen
Urla rotasını tavsiye ederim kuş cennetine geçen hafta gittim sanırım sineklerin kuluçkadan çıkma zamanı delik deşik ettiler ve soktukları yerler erik büyüklüğünde şişti kremler ve anti histaminiklerle zor iyileşti . İllaki gitmek isteyen olursa sinkov alsın yanına ve arıtma tesisinin orada ağzınızı mutlaka buff ile kapatın

• Beğen
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil TUGAY, bugün yapılan Dünya Bisiklet Günü etkinliklerindeki konuşmasında yapımı süren (link)ne Zeynep Aslan'ın adını vermek istediklerini açıkladı.

s-e4968379c925788faebba2dbba0fc762d3e38e62.jpg

Urla rotasını tavsiye ederim kuş cennetine geçen hafta gittim sanırım sineklerin kuluçkadan çıkma zamanı delik deşik ettiler ve soktukları yerler erik büyüklüğünde şişti kremler ve anti histaminiklerle zor iyileşti . İllaki gitmek isteyen olursa sinkov alsın yanına ve arıtma tesisinin orada ağzınızı mutlaka buff ile kapatın
Teşekkürler 🙏 mutlaka tavsiyenize uyucagim

Kutsal topraklar KSK'dan herkese selamlar ✌

Ev - iş arası ve hafta sonları gezmek için Kron Fold 3.0 katlanır bisiklet aldım. Foruma üye olma amacım hem tecrübelerinizden faydalanmak hem de yapılacak etkinlikleri takip etmek. Bu bisikleti tercih etme nedenim küçük ve dar alanlarda daha rahat muhafaza ediliyor olması. Hem iş yerinde hem de evde bu alanlar konforlu olmadığı için tercihim bu yönde oldu. Bir de ev - iş arasında hiç rampa vs olmadığı için kullanım zorluğu olacağını da düşünmüyorum. Eğer bu modeli kullananlar varsa dikkat edilmesi gerekenleri ve tavsiyelerini alırım.

Herkese güvenli sürüşler

Sosyal medyasini bağımlılık yaptığı için kapatan biri olarak ve İzmir ödemiş dolaylarindayim.izmir başlığı altında her türlü sportif ve sanatsal hobi vb.gibi etkinlikleri rica etsem paylaşır mısınız mümkünse?bir de telegramdan gruplar felan var mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Darth Sidious
Merhaba, şehirde ve bisiklette yeniyim. Hafta içi akşam bisiklet etkinlikleri oluyor mu? Oluyorsa nereden takip edebilirim :)

Geri