S.Paker
Aktif Üye
- Tepki
- 100
Geçen gün bisiklet yolundan bir motorsiklet geliyordu, eşim ve ben kendimizi sağa attık (doğal olarak) ama yaşlı bir bisikletçi (Tayt, forma, kask, yelek, dropbar bir yol bisikleti ne marka olduğunu bilmiyorum kadroyu boytmış, karizma tam) ÇEKİLMEDİ yoldan. Motor fren yaptı ama çıkmadı da bisiklet yolundan. Ön tekerler birbirine değdi deyecek durdular karşılıklı. Bisikletçi amca ders anlatmaya başladı:
- Belli ki bir işin var girmişsin bu yola, ama bisiklet görünce SEN çıkacaksın yoldan.
Motorcu: Öyle olmaz o
- Öyle olmalı burası bisiklet yolu
Motorcu: olmaz öyle
-Nasıl olacak başka türlü? Çıkacaksın, bu yol bisikletin. Kurallara uy..
Motorcu: Çarpışmaktan kim daha çok korkarsa o kaçacak yoldan, başka kural olmaz.
Tam burada eşimle ben girmeye karar verdik lafa ama amca devam edin arkadaşlar, çözüm burada değil gibi bişeyler dedi biz biz de devam ettik. Amca 65 veya üstüydü, yoksa adam o kadar kabaydı ki yaşa saygısı olamasa kavga çıkailirdi orada.
- Belli ki bir işin var girmişsin bu yola, ama bisiklet görünce SEN çıkacaksın yoldan.
Motorcu: Öyle olmaz o
- Öyle olmalı burası bisiklet yolu
Motorcu: olmaz öyle
-Nasıl olacak başka türlü? Çıkacaksın, bu yol bisikletin. Kurallara uy..
Motorcu: Çarpışmaktan kim daha çok korkarsa o kaçacak yoldan, başka kural olmaz.
Tam burada eşimle ben girmeye karar verdik lafa ama amca devam edin arkadaşlar, çözüm burada değil gibi bişeyler dedi biz biz de devam ettik. Amca 65 veya üstüydü, yoksa adam o kadar kabaydı ki yaşa saygısı olamasa kavga çıkailirdi orada.