Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir'in bisiklet yolları, projeleri, izban, metro ve zorlu tırmanışları

Scudo
Tebrikler kararınız için. 2 sene içerisinde sağ bileğimi kırdım, sol el tarak kemiğim çatladı ve son olarak da 1.5 ay önce 5 yerinden sol kolumu kırdım. Şu an alçının çıkmasını bekliyor ve fizik tedavinin ardından tekrardan arazi sürüşüne çıkmanın hayalini kuruyorum.

• Beğen
Tepkiler: semra çetindağ
Neutralife bence sizinki gerçek bir bisiklet aşkı ,ben omuzumu sadece sert bir şekilde zedelediğimde beceremiyorum diye bırakmaya kalmıştım. umarım sağlıklı bir şekilde arazilerinize dönersiniz ...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
otoban ara yollar köpekler
sahil yolu gibi olsa
sür gitsin

Sevgili bisiklet tutkunu arkadaşlarım, öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Yaşım 46 ve emekli olma kararı aldım. İzmir merkezde ikamet etmeyi planlıyorum. Eşim ve çocuklarım ile birlikte sizlerinde yardımlarıyla birer bisiklet edinip sizin dünyanızda yer almak istiyoruz. Öncelikle bu sitenin içerisinde kayboldum ve sonunda yolumu buldum. Sizlerden ricam beni bisiklet ve diğer teçhizatlarını edinebileceğim adrese yönlendirmeniz. Eminim herkesin ortak bir adresi vardır. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.
Keyifli Sürüşler........

Merhaba Murat Bey. Foruma hoşgeldiniz, Antalya'dan selamlar

Size Bayram ziyaretimde İzmir e gittiğimde geçerken gördüğüm bisiklet dükkanlarının yerini tarif edeyim :) Ata, doruk, motis ve seda gibi İzmir de yeralan bisiklet dükkanlarının sahil kenarı yolunda sıralandıgı yeri bir Antalyalı olarak tarif etmem zor olsa da şöyle diyebilirim.. Göztepe sahil yolundan Küçükyalı ya doğru sahilden giderken sağ tarafınıza bakarak giderseniz herbir dükkanın sıralanmış bir şekilde yol üzerinde bizim hizmetimize sunuldugunu rahatlıkla görüceksiniz. İşte İzmir böyle bir memleket! Seviyorum İzmir' imi :)
Yardımcı olabildiysen ne mutlu eğer İzmir li arkadaşlarımız varsa size yardımcı olucaktırlar.

Murat Özkan aramıza hoşgeldiniz. İzmirde ki arkadaşlar yardımcı olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Hoşgeldiniz. Emeklilik kararınız hayırlı olsun. Bisiklet çok güzel bir hobi, zevkle bineceğinize eminim. Bisiklet konusuna gelince, burada gördüğünüz, konuşulan yazılan ürünleri google ile aratırsanız, Türkiye'de bisiklet satan firmalara ulaşabilirsiniz. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@murat özkan

Doruk Bisiklet

Tel: 0.232 232 0 600 - Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ( Köprü Durağı)

No:415-415/A Küçükyalı/İzmir

(link)

http://www.dorukbisiklet.com/wp-content/uploads/doruk/doruk_kroki.jpg

Seda Bisiklet

Tel: 0.232 369 49 79 - 1698 Sk. No:16 Karşıyaka / İZMİR

(link)

http://www.sedabisiklet.com/wp-content/uploads/seda_kroki.jpg

İzmir'e de hoşgeliyorsunuz bu arada. Turlarda görüşmek dileği ile. Bilgileri verilmiş, ben doruk ve Sedayı kullanıyorum daha çok, memnunum. Diğer bisiklet mağazalarını kullanmadım pek(ata,motis) Onlar hakkında bişey diyemeyeceğim :)

Merhabalar..

Sizi tebrik ediyorum..
Hem, değerli hizmetlerinizin sonunda vermiş olduğunuz isabetli kararla İzmir'i, hem de BİSİKLET'e yoğunlaşmayı seçmiş olduğunuz için.:)

İzmir, emeklilik günlerini geçirmek için belki de en güzide şehir..
Sizi hiç yormaz ama bir büyükşehir'in tüm ayrıcalıklarını yaşatır.. İlk dakikasında hissedersiniz zaten bunu.;)

Fakat İzmir konusunda, basında fazla abartılan! Lale Devrinin de aslında burada yaşanmadığını, halkın gelir seviyesinin aslında çok ta yüksek olmadığını..

Ki böyle olduğunu bildikleri halde! başka hayatları el geldiğince yaşadıklarını sandıklarını garip bir körleşme ve uyuşukluk hali içinde ben de kalarak.. üzülerek belirtmek isterim.

Siz emekli olup, bisiklete binmek için geliyorsunuz, :cheer: :cheer: :cheer:
Deseydiniz; iş kuracağım ya da iş bulacağım..:bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:
Aynı pembe satırları kuşkusuz! yazamazdım.

Neyse konumuz bu değil.. :p

Ben de size (link)'i önereceğim.

İzmir'in tam ortasında! Profesyonel Hizmet veren! bir kuruluş..

http://i990.photobucket.com/albums/af27/auspicesof/ata.jpg

aramıza hoşgeldiniz sizi burada kocaman bir bisiklet ailesi bekliyor ,bir arkadaşımız demişti ben ilk kez katılıyorum ama çoktandır buradaymışım gibi ,bende bu yıl başladım bisiklete grup olarak binmeye kaç kez düştüm sormayın ama öyle büyük bir keyif alıyoruz ki stres kalmıyor eşinizi ve sizi egepedal da pedal çevirmeye bekleriz forumda proğramımızı bulabilirsiniz eğer yaşıyacağınız yer kesin değilse bence Karşıyaka'yı seçin Bostanlı sahil bisiklet yolu şahanedir ,bisiklet için göreceksiniz zamanla adeta bir marka avukatlığı yapar herkes Biz de ATA BİSİKLET ten aldık Scott 'larımızı SEDA,DORUK,MOTİS,KUNDU bildiğim bunlardır ve hepside ilgili bilgili güven vericidirler her birinden ayrı bir şeyler alırız haydi bekliyoruz pedallamaya tekrar hoş geldiniz :)

bisiklet için gayet elverişli bi yol oldu orası
en azından eskisinden daha iyi

Emekliliğiniz hayırlı olsun. :)

Güzel ekipler var izmir de, beraber güzel etkinliklerde görmek isteriz sizide.
kısa sürede bisikletinize kavuşup, tez zamanda gruplarla kaynaşmanızı diliyorum

Aramıza hoş geldiniz.

Selamlar

belediye oraya çim eker bide bank koyar çogu yerde parklarvar ama oturan yok gereksiz yerler park yapıyorlar bu altınyolda öyle olmasım sakın

Geri