Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

JD.com

@Osman Tuğrul

Paypal'in formu var bildirmek yeterli cunku satici da paypal ticari uyesi urun gidene kadar zaten para iletilmiyor.

Bircok forum ve blogda anlatan arkadaslar var detay lazim olursa kolaylikla bulunabilir

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Scudo
Fiyatlar çok yüksek gibi geldi bana

Bir referral code da benden RR6DJH

Yogunluktan sistemde sikinti var kuponlar arada gozukmuyor/secilmiyor ara ara deneyin.

Maile gelen kodu giriyorum fakat olmuyor bir derdi var ama anlamadim , kuponu kullanamiyorum

K117XG bu da benimki 12.5 dolardı 2.5 oldu bakalım gelecek mi

11.11 aliexpress kampanyasina karsi bunlarda boyle bi sey yapti iste hepsi hikaye once fiyatlari yukseltip sonra indirimli gibi yaptilar ya da cok az bi indirime gittiler

• Beğen
Tepkiler: sspl
Adamlar tum dunyada reklam olmuş , bnce bi iş var bunda , sadece donanim haberde 20 sayfa yazi var. 70 milyondan 100 kişi cikiyosa , 7 milyar insana 1 milyar dolar kupon dagitmalari gerekir . ya cok buyuk bir reklam var yada tezgahi kuran birkac kisi cok zengin olacak :)

Şuanda ödeme yapılabilir bir sorun yok 1 tane siparişim kargolanmış.

Ekran Resmi 2015-11-09 16.43.00.png

Ayrıca burdaki ürünleri 0.05$ a alabilirsiniz kupon kodu: JD555

(link)

@furkan.zaman o kod başkasına vermeniz için zaten orada referans kodu diye yazıyor. Dediğim gibi siz ürünü şeyin cart diyin sepette öderken altta kupon varsa kullan diyor oradan seçin ve üründen 10 dolar düşüyor. KTK99G

ben bu işten kıllanmaya başladım. daha önce buradan alışveriş yapıp ürünü gelen var mı acaba.
ürünler aliexperes'e göre aşırı pahalı. 10$ kuponum var. 8 $ ürün alamıyorum. illa +10 olması lazım. 1 2 dolar kırpacaklar sanırım milletten. :D

@eyupaltindal Bende aynı durumdayım fakat 8Tl gibi bir fiyat üstüne ödeyerek ürün aldım 45 güne gelmezse paypal aracılığı ile aldığımdan olayı iptal edebilirim.

@eyupaltindal

firma baya büyük bir firma çin versiyonu ( (link) ) tanınan bir siteymiş dünyaya yeni açılmışlar sanırım ben ürünlerin geleceğini düşünüyorum.

borsa değeri: (link)

@Enes Şahbaz

jd55 girince bende invalid diyo

@Enes Şahbaz yarın denicem bi de yeni ürün koycaklar herhalde yarın sanırım kampanya stoğu bitti

@Emre Tekinarslan jd555 ile bir hesaptan en fazla 3 ürün alabiliyorsunuz yeni hesapla bi 3 tane daha alınabiliyor paypal takibi yok Başında Save $8-$10 with yazanların hepsinde JD555 kullanılıyor

bu kodda benden W0938N

@zeroplayer 1 kere ürün aldım onu da jd555 koduyla değil, gelen 10 dolarlık kuponla aldım. 3 ürün almadım yani.

Geri