Scudo Sports

JD.com

Scudo
@osiosborn
Benimkilerde verildi görnüyo
K117XG
Arkadaşlar öğrenciyim, bi 10$lık kupona hayır demem :))

Tech_ubuy u biz zengin ettik :)

14 ürünüm var totalde bende kargo bekliyorum henüz girilmedi kargo.

Ben şeyi sorayım aynı satıcıdan 11 ürün aldım hepsini tek kargo yapar mı acaba?

Kuponlar sebebiyle ayrı ayrı sepetlerde aldım haliyle, kendisi yapar mı ben mesaj atayım mı?

@Oğuzhan Y. acaba sey yapmiş olabilir mi? Hepsini tek paket yapip digerlerini sadece sisteme girmesi zorunlu oldugu icin yazmis olabilir mi?

İletisime gectiniz mi hic saticiyla?

@Atalay ÇELİK Hepsinin takip numarası ayrı. Zaten kargoyu sipariş numarasına göre yapıyordur. İsim veya adrese göre yapabileceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
@Oğuzhan Y. Umarım eksiksiz kayıpsız gelir kargolar.

Bu arada iki gun once FB grubunda bir arkadas 6$ lik alisverisi icin 3.6 TL odeme yaptigini (ucretsiz kargo) soyledi, gorevlinin soyledigine gore bir iki gundur boyleymis durum. Arastirdim bi aciklama bulamadim. Sizin bilginiz varmi?

@Atalay ÇELİK Gümrükte paketi incelemek için 1-2 gün tutarlarsa o ücreti alıyorlar. Büyük ya da çok fazla ürün içeren bir paket değilse genelde incelemeye almazlar.

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Bende depo ücreti diye tahmin etmiştim emin olamadım,acaba 70$ sınırıyla mı oynadılar.

Teşekkür ederim, iyi günler

Diğer indirimler bitmiş gibi gözüküyor fakat yeni üyelere 10$ kampanyası 22 Kasıma kadar uzatılmış. Bu arada nerdeyse tüm siparişlerim kargolandı(5cente aldığım ürünlerin takip kodlu gelmesi de ayrı komik) Sömürebildiğiniz kadar sömürün derim bu konu unutulmasın :D referans kodu: DMDQH8

Bugun itibariyle 13 urunum kargoda sadece sirf sepet 10 dolari gecsin diye aldigim 3 tane 1 dolarlik kablo sarma zimbirtilari verilmemis onlarda JD'nin kendi magazasindan bi kac gune verilmezse iptal ederim heralde :)

3 dolar, 3 dolardir :)

Ben 5 cent urunlerini alirken paypal hata verdi alamadim, sonra kalmamisti. Muadillerini kuponla aldim artik. 10 tane kupon kullanmisim az once baktimda.

En cok merak ettigim 5 cente de satilan Nut mini gps tracker.

Allah gostermesin bisiklet calinirsa yerini bulmak icin hos olabilir.

5 cent olani kacirdim da 12 dolara bulup aldim.

Umutluyum

Bu da benden K1NIED
Epey uğraştım; ama sonunda çözdüm. :))

Üye olmuşum haberim yok :) geöen hafta formu bir kaç kere doldurdum, onaylıyorum bir aksiyon olmamıştı. Gelen giden mailde yoktu. Şimdi bir daha denedim mail kayıtlı uyarısı verince bir baktım üyemişiz. Ben de kodumu vereyim üye olmayan kalmasın: WNXN1K

China post air mail ile gelen ürün kargolanmış, öbür satıcı tech'in HKSP POP takip edilmiyor fakat zamanla anlayacağız ;)
Bu arada KTK99G ile kayıt olun da birkaç şeyde alayim ;)

@Mert S. Kampanya uzatılmış fakat eskisi gibi 10$ altlimitsiz değil 20$ ve üzeri alışverişlerde geçerli site birazda piyasaya göre pahalı belki ucuz birşeyler bulunabilirse harcanılabilir. Ayrıca çoğu siparişim pttnin sitesinde gözükmeye başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
Geri