Selamlar, JordanRed'in kurucu ortaklarındanım.
Bisiklet sporu ile yakından ilgileniyorum. Antalya Bisiklet Sevenler grubunda yönetimdeyim. Bir bisikletçi olarak özel forma tasarımı konusunda çok problem yaşadıktan sonra, bu problemlerin çözülmesi için bir şeyler yapmak istedik ve elimizi taşın altına koyduk.
Özel tasarım forma konusunda JordanRed olarak 7 aydır hizmet vermekteyiz. Ancak tekstil konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahibiz.
@bibisiklet
Tüm ürünlerimiz faturalı şekilde ve kalite kontrolden geçtikten sonra paketlenip gönderilir.
@I am the Uptown R.
Formanızı kendiniz istediğiniz programı kullanarak tasarlayabilir ve bize ürettirebilirsiniz. Özel tasarım için ortalama 70 lira fiyat farkı alınıyor normalde. Buna karşın bizi mesai olarak az uğraştıracak, daha önce yaptığımız formalara benzer ya da diğer spor kategorilerimizdeki ürünlere benzer bir tasarım yaptıysanız ya bu ücret alınmaz, ya da daha az ücret alınır.
@DR.Senih
Bu renkler her ekranda farklı gözüküyor maalesef, bizde bütün ekranlarda fikir verebilecek bir renk kartelası oluşturduk. O renklerin kumaş üzerinde nasıl durduğunu müşterilerimize gösteriyoruz. Veya müşterilerimiz bize pantone kodu verirse. Tam o pantone rengini kumaşa basabiliyoruz.
@Owlknife
Bu lastikli kol tipi kolluk ile bisiklet kullanan bisikletçiler tarafından kullanışlı bulunuyor ancak böyle istemeyen kişilere sizin bahsettiğiniz racing tipi kol yapıyoruz.
@Hayatikiteker
Daha önce bizden sipariş vermiş miydiniz? Sporcular için özel olarak üretilen ve ucuz polyester kumaşlarla kıyas kabul etmeyecek kumaşlar kullanıyoruz.
@Owlknife
Grafik ve İdare bölümleri hafta sonu çalışmıyor. Sanıyorum bugün cevap atılmıştır.
@cyclistinnature
Sanıyorum siz de bizden sipariş vermediniz daha önce. Sora'nın kumaşları da iyidir. Ancak siz yine bizim kumaşları bir deneyin derim. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz =)