Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Scudo
Kimse belirtmemiş kimse takılmamış ama formanın nündeki yazı ne öyle??? youtube yazısı karman çorman, denk getirilememiş. ben kalite olarakda kesim olarakda pek beğenmedim. kollar çok büzgülü olmuş.
ekariti de iyi değildi. bence en iyisi sora tekstil.

Bence fiyat, performans ürünü olarak ve kumaş kalitesi olarak iyi bir ürün. Yüzde 100 herkes beğenecek diye bir kural yok verirsiniz bir formaya 150-200-500 TL istediğinizi tam olarak alırsınız. Ben bisiklette minimum paraya maksimum fayda sağlayacak ürünleri tercih ediyorum. Firmanın burada sorunları dinlemesi ve çözüm üretmesi bile güzel.

Boy:185 Kilo:88 L beden aldım tam oldu.Kumaşı hafif,lastikleri var yok belli değil ama kavraması iyi,cepler geniş ve sağlam,bu sabah Alanya sıcağında denedim 20 km.kadar,terleme yapmadı ve bir sıkıntı hissettirmedi.Sipariş aşamasında arkadaş ilgiliydi (kendi uydurduğum logoyu bile tekrar dizayn etti),kısacası ben memnun kaldım.

FullSizeRender.jpg FullSizeRender1.jpg FullSizeRender2.jpg

Benimki kargoda bu gün teslim alır akşama resimleri atarım @Lenny07 hayırlı olsun

Buda benim forma geçen hafta elime ulaşmıştı şimdi fırsat buldum fotoğrafları çekmeye.Cepleri biraz küçük benimkilerin onun dışında biir sorun yok.

Dosyalar

• P_20170608_153711.jpg
    P_20170608_153711.jpg
    30,7 KB · Okunma: 198
  • P_20170608_153747.jpg
    P_20170608_153747.jpg
    30,6 KB · Okunma: 180
  • P_20170614_123330_BF.jpg
    P_20170614_123330_BF.jpg
    68,3 KB · Okunma: 198
  • P_20170614_123828_1.jpg
    P_20170614_123828_1.jpg
    52,9 KB · Okunma: 189
@citk60
Benim ceplerden vereyim az, bendeki de çok büyük :D Standart sanıyorum formaların yapımı?
Güzel olmuş ama güle güle kullan. Yazın yakmaz umarım siyah forma :)

@BerkayGrgl
Baya güzel olmuş bu, şekiller falan tam oturmuş. Güle güle kullan :harika:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Teşekkür ederim. Sanırım benim ki XS olduğundan küçük çünkü normalde bu kadar ufak olmaması gerekir.

Arkadaslar formanin yikamasini kac derecede yaptiniz?

Makineye atmadan el de soğuk suda bile yıkasan olur deterjansız, çıkmayan bir leke olur o zaman at makineye. Ben bu şekil yıkıyorum formaları ve taytı.

@Ahmet ERENN tam olarak formaları ve taytları nasıl yıkamamız gerekiyor şampuan deterjan sıvı sabun detaylı yazarmısınız rica etsem konuyu yeni yeni gördüm bende aliexpressten sipariş verdim bekliyorum gelmesini yorumlara bakılırsa formalar güzel memnun kalmasam aliexpressten gelen formadan 1 tanede ben sipariş vereceğim

Forma/renk sihirbazı o kadar iyi olmuş ki hiç aklımda yokken 2-3 tane tasarlayıp alasım geldi. Çok güzel kombinasyonlar çıkıyor.

Normal renkliler ile birlikte yıkama yaptırdım sorun çıkmadı

Forma için : Fermuarlar kapalı olacak, kesinlikle sadece diğer bisiklet kıyafetleri ile yıkanacak.Normal kıyafetler ile sakın ama sakın karışmasın, hiç önerilmez.Deterjan olacaksa az olmalı ve sıvı olmamal, toz olmalı.Sıcaklık 30 dereceyi geçmemeli.Kurutma, asılarak yapılmalı, makine'de değil.El'de yıkama ve mümkünse saç için olan şampuan ile yıkama en önerileni.Sıkma, kuruma için; elinizle az sıkın.Dar giysi olduğu için çok sıkmak dikişlere zarar verir.Asın, damlayarak kurusun.Aynısını askılı şort için de geçerli.Ped kısmına şampuan dökün, elle iyice yedirin.Kuruma için asın, damlayarak kurusun.Güneş ışığı ped kısmındandaki olası bakterileri de katledecektir.Ya da yine makine'de max 30 derecede, az miktarda, toz deterjan.İçerisinde beyazlatıcı olmasın deterjanın.Forma deseni en az zarar alsın diye, fermuar kapatıldıktan sonra formayı ters çevirin ve atın. Kaynak: Ben :D izlediğim Gcn videoları ve bikeforums.Ben bu şekilde yıkıyorum formamı 2 yıldır sorunsuz.

@ekranci
Bende gaza gelip bi kısa bi uzun kollu siparş ettim :D

Geri