Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Jordanred yazısı görünür oluyor forma tasarlamada gelen formalarınız da gögüs üstünde Jordan Red yazısı var mı ayrıca kollara desen nasıl koyuyorsunuz

Scudo
Taytı santicten sipariş verdim ama sanırım regular fit roadie siparişi vereceğim ekstradan.

Mesajımı editleyemedim arka arkaya mesaj olacak ama..

Formam geldi bi tık büyük oldu ama sanırım bir forma daha sipariş vereceğim.. Kaliteli duruyor hayli.

Merhaba benim formam geldi bir türlü atamadım. Kumaşı gayet güzel. Lastikler beni kolda rahatsız etmedi. Bel kısmındaki iç kaydırma kuşak gayet iyi forma sıyrılmıyor. Fermuarıda sorunsuz. P_20190327_185537_vHDR_On.jpgP_20190327_185618_vHDR_On.jpg

@karaomermustafa
Güle güle kullanın.
@bsklt07
Merhaba evet formalarımızın göğsünde Jordanred marka ismimiz bulunmaktadır.Sipariş verirken forma üzerinde yapılması istediğiniz eklemeleri sipariş notları bölümüne yazabilirsiniz.Grafik ekibimiz istediğiniz eklemleri yapıp sizinle iletişime geçecektir.
@özgür duygu
Güle güle kullanın.
@Mehmetunlu
Güle güle kullanın.

@Doruk TÜTEK
Foruma özel güzel bir indirim yapsanız güzel olur ? bir de jelli iç çamaşırı satılsa güzel olurdu

@Doruk TÜTEK
Ürünlerinizi (Hazır tasarımlar için ) fiziksel olarak görebileceğimiz ve deneyebileceğimiz bir mağazanız veya anlaşmanızın olduğu bir mağaza var mı ? yoksa ürünlerinizi sadece internetten mi temin edebiliyoruz ?

@Doruk TÜTEK

sipariş havuzu oluşur
misal 1 hafta içinde 100 kişi birikince min %38 indirim olacak şekilde herkesin seçtiği ürün için satış yapılabilir
100 kişinin de ödemesi alınınca ürünler gönderilir

ya da
1-2 ürün belirlenir
misal BF logolu bir forma tasarlanıp min 100 kişi sipariş toplanınca .......

@Doruk TÜTEK
Foruma özel bir tasarım olursa forumdan da almak isteyen arkadaşlar belirlenir toplu alımda %20 gibi bir indirim güzel olurdu böylelikle dışarıda bisiklet sürerken forumdaş arkadaşları rahat tanırız

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve drolki
İlk özel bisiklet formamı 2018 yılında kendilerine yaptırmış ve oldukça memnun kalmıştım. 2019 da da yeni formamı tekrar kendilerine yaptırdığım da kumaş kalitesinin bir önceki yıla göre çok daha iyi olduğunu gördüm. Bu sezonda artık yeni formamla yollarda olacağım. Teşekkürler Jordanred ?

LRM_EXPORT_20180619_192801.jpg

2018 yılındaki formam

LRM_EXPORT_76731735996360_20190508_142404398.jpeg

2019 yılındaki yeni sezon formam.

@ByRe4L

Geçen sene böyle bir teklif ortaya atmıştım kimse ilgilenmedi maalesef. Jordanred forum için 2-3 tasarım yapabilir biz de burada oylama yapabiliriz beğenilen tasarım internet üzerinden satışa çıkarılabilir. Toplu sparişlerde fiyat indirimi yapıyor firma (link) bizim kulüp mağzamızı inceleyebilirsiniz.

@ThrowingStar

Ürünleri sadece internet üzerinden alabiliyorsunuz mağaza açılırsa maliyetler otomatik olarak artacaktır. İnternet üzerinde beden tabloları var oradan seçim yapabilirsiniz.

@Doruk TÜTEK es es logosu koyduğunuza göre bu tür lisansli logolar koymak size sorun oluşturmuyor?

@Triban
Hayır şu anda planımızda yok.
@ThrowingStar
Şu anda bir kaç mağazada ürünlerimiz var Antalya / Kayseri / Balıkesir illerinde ancak yakın zamanda detaylı bir açıklama yapacağız ve sitemize bayilerimizi ekleyeceğiz. Şu an için evet sadece internetten ürünlerimizi alabilirsiniz.
@ByRe4L
Foruma özel bir tasarım yapabilmek için forum yönetimi ile konuşmak gerekli. Öneriniz için teşekkür ederim.

@Ozan_ozaN
Foruma özel bir tasarım yapabilmek için forum yönetimi ile konuşmak gerekli. Öneriniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
14 Mayısta sipariş etmiş olduğum forma hala kargoya bile verilmedi. İnstagramdan mesaj attım geri dönüş olmadı. Hedeflenen kargo tarihi de geçti hala üretimde gözüküyor.

@Doruk TÜTEK bey bizim mesh taytlar ne zaman elimizde olur kolay gelsin.

@Doruk TÜTEK Airmesh'lerde de jel dolgu mevcut mu ve Premimum Jel pad ile aynı desteğe sahip mi?

@ndhakara

Jel desteği yerine memory elastic foam kullanmış TMF firması

Memory Foam olarak da bilinen Visco Elastic Foam, vücut sıcaklığına ve ağırlığına tepki veren, vücudunuzun şekline uyan insan yapımı bir maddedir. Bu, astronotların karşılaştığı aşırı güçleri engellemek için NASA tarafından geliştirilen özel bir köpük dolgudur.

avantajları
  • Daha iyi şekillendirme ve basınç tahliyesi
  • Daha iyi dayanıklılık ve daha uzun konfor ömrü
  • Uyuyan ortaklar arasında daha iyi hareket sönümü
  • Mikroorganizmalara ve alerjenlere karşı daha dirençli
sipariş verdim beklemedeyim :)

Geri