Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Jordanred'ten tayt ve forma sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştılar. İkisini de yarın test edeceğim ancak ilk gözüme çarpan formada ki fermuar oldu. Birkaç hafta sonra sorun çıkarak gibi duruyor, hiç güven vermiyor. Niye fermuar konusunda bütçeden kısmışlar anlamış değilim. Decathlon'dan alınan 45-50 TL'lik formanın fermuarı bile bundan daha kaliteli duruyor!

Scudo
jordan hiç memnun edici değil kesinlikle, Sora almanızı tavsiye ederim. ben jordan aldım pişman oldum.

Jordanred'in kendini geliştirmesi gerekiyor yoksa yeniliklere uyum saglayamazsa sonları çok parlak olmaz.

Çok güzel, yerli bir firma lakin bizlere daha kaliteli ürünler sunmaları gerekiyor.

Ben formasını aldim kullanıyorum. Kötü mü değil ama "vaaay harikaa" da diyemiyorum. Çok daha iyi olabilir.

Bir de ürünleri mankenker uzerinde görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve e7_
Soranın formaları daha mı ince? Ya da böyle bi izleniminiz var mı?

Freysportdan geçen hafta kulübümüz için yaptırdık. İlk siparişi ben vermiştim. yazı boyutunda fermuardan sonra hata vardı. mail atıp söyledim ve gelen mesajda başka bir hata olup olmadığını sorup yenisini hazırlayıp göndereceklerini, eski formamın bende kalabileceğini söylediler. müşteri ilişkileri benden tam puan almıştı.
formayı daha uzun bir sürüşte kullanmadım ama baskı kalitesi ve renkler canlı. nefes alması için yanlardaki kumaş yeterince güven vermedi bana ama onu da test etmeden bilemeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
jordan hiç memnun edici değil kesinlikle, Sora almanızı tavsiye ederim. ben jordan aldım pişman oldum.
Ön yargılı olmayın lütfen. İlk bisiklet formam jordanred'den oldu. 29 Ekim Forması. Ardından Sora tekstilden Milli takım forması aldım. Hemen hemen aynı beden seçtim her 2 formamdada. Biri class slim fit , Jordan red ise Racing fit. Sora tekstilden aldıgım Milli takım formasının
*Arka cepleri kısayken - Jordan redin formasının arka cepleri daha derin. Bu güven veriyor..
* Sora tekstilin forması kesimlerinin biraz daha rahatsız edici olmasına ragmen jordan red rahat bir kesim kullanmış..
*Jordan redde kaymaz slikonlar 360 derece tüm oldugu halde sora tekstilin kaymaz jel , slikonu sadece arka tarafta..
Tarafsızım.. Türkiyede üretilen forma şirketlerini tek tek denedim aldıgım sonuçlar bunlar.. ama her ikisinide severek giyiyorum.. Tarafsız bir bisiklet kullanıcısıyım.
Ve bir noktaya daha degineyim jordan red fermuarlı arka cep kullanmışken. Sora tekstil ürünlerinde arka fermuarlı cep yok..

Son düzenleme:
Jordanred'in taytını almıştım, beğenerek kullanıyorum. Ancak yukarıda söylendiği gibi, ürün tanıtımları daha gerçekçi olmalı. Manken üstünde gösterilmeli. Ve Jordanred hakkında son bir şey söylemem gerekirse, tasarım olarak çok güzel ürünleri var. Kumaş olarak da güzeller. Ancak küçük detaylarda eleştiri alıyorlar ve bunları çözme konusunda kötüler. Bu küçük detayları geliştirirlerse, daha olumlu tepki alırlar. Eleştiriler kırıcı olmamalı, yapıcı ve ilerletici olmalı. Jordanred'de, Sora'da bizim firmalarımız. Hepsine destek olmak gerekiyor.

Kesinlikle tavsiye etmem. Elinize aldığınızda ne kadar kalitesiz olduğunu anlıyorsunuz. Dikişler rezalet, fermuarlar berbat. Forma, yelek, yağmurluk aldım. Hepsini liseli bir arkadaşa verdim. Nasıl kalitesiz ürün çıkarılır konusunu özenerek çalışmışlar.

Jordanred'in kısa kollu bir formasını kullanıyorum. Çok severek giymiyorum aslında, çünkü web sitesindekinden farklı renkte bir ürün göndermişlerdi. Isınamadım bir türlü. Bir daha alışveriş yapar mıyım? Emin değilim.

Kullanıcı yorumum da şöyle:

Sürüş esnasında kollarda ve belde kayma, açılma olmuyor. Forma yeni sayılır, çok yıkanmadı ama henüz baskılarda ya da renkte atma, solma olmadı.

Cepleri bayağı bir derin. Biri fermuarlı üç cep mevcut. Kullanışlı.

Dikişte ve kumaş kalitesinde sorun olduğunu düşünmüyorum. (Neyle kıyasladığımıza bağlı).

Bazı formaların aksine yaka kesimi düzgün. Pot durmuyor.

Fermuar pek iyi değil. Tek elle açmak zor. Hoş da görünmüyor.

Ben jordanred'den hem kendime uzun kollu forma tasarlayıp aldım, hem de kışlık tayt.

Yorumlarıma gelirsek.. formayı severek kullanıyorum. Uzun kollu forma ve teri vücuttan çabuk uzaklaştırıyor. Kumaş kalitesine ve baskı kalitesine de bir şey diyemem.

Gelelim tayta.. kumaşı iyi, pedi kaliteli. Fakat bir kusuru var ki bir daha jordanred tayt alırmıyım bilemedim. Taytın paçaları çok bol. Giydikçe ya da yıkandıkca bollaşmadı.. öyle geldi. Ben koştuğum için kosarken de tayt giyiyorum ama hiç böyle bir paça görmedim. Paçaları o kadar bol ki pedal cevirdikçe tayt toplanıyor ve yukarı çıkıyor. Artık çorapların üstüne doğru gidiyor. Ben de çekiştire çekiştire bir hal oluyorum. Tabii yol bisikleti ile trafiği yoğun bir yerde hızla giderken paçalarla uğraşmak hoş olmadığı kadar tehlikeli de oluyor.

Bununla ilgili firmayı aradım ve durumumu bildirdim. Bana bacak kalınlığı yüzünden böyle olabildiğini, kısa taytlarda da bacak sarma konusunda farklı geri dönüşler aldıklarını, bacak kalınlığı kişiden kişiye ve sürüş esnasında da değişebileceği için böyle olabildiğini söylediler. Açıkçası benim için inandırıcılıktan uzak bir cevap oldu. Taytın bol bilek/paça kısmı için kabul edilebilir bir cevap değil.

Artık taytı kullanacağım zaman paçaları cengelli iğne ile çoraplara igneliyorum. Tabii ki tehlikeli dahi olabilecek bir durum olduğunun farkındayım. Fakat ciddi para verince insan kaldırıp atmaya da kıyamıyor.

Dolayısıyla jordanred'den tayt almam artık.. forma alabilirim.

Ben jordanred'den hem kendime uzun kollu forma tasarlayıp aldım, hem de kışlık tayt.

Yorumlarıma gelirsek.. formayı severek kullanıyorum. Uzun kollu forma ve teri vücuttan çabuk uzaklaştırıyor. Kumaş kalitesine ve baskı kalitesine de bir şey diyemem.

Gelelim tayta.. kumaşı iyi, pedi kaliteli. Fakat bir kusuru var ki bir daha jordanred tayt alırmıyım bilemedim. Taytın paçaları çok bol. Giydikçe ya da yıkandıkca bollaşmadı.. öyle geldi. Ben koştuğum için kosarken de tayt giyiyorum ama hiç böyle bir paça görmedim. Paçaları o kadar bol ki pedal cevirdikçe tayt toplanıyor ve yukarı çıkıyor. Artık çorapların üstüne doğru gidiyor. Ben de çekiştire çekiştire bir hal oluyorum. Tabii yol bisikleti ile trafiği yoğun bir yerde hızla giderken paçalarla uğraşmak hoş olmadığı kadar tehlikeli de oluyor.

Bununla ilgili firmayı aradım ve durumumu bildirdim. Bana bacak kalınlığı yüzünden böyle olabildiğini, kısa taytlarda da bacak sarma konusunda farklı geri dönüşler aldıklarını, bacak kalınlığı kişiden kişiye ve sürüş esnasında da değişebileceği için böyle olabildiğini söylediler. Açıkçası benim için inandırıcılıktan uzak bir cevap oldu. Taytın bol bilek/paça kısmı için kabul edilebilir bir cevap değil.

Artık taytı kullanacağım zaman paçaları cengelli iğne ile çoraplara igneliyorum. Tabii ki tehlikeli dahi olabilecek bir durum olduğunun farkındayım. Fakat ciddi para verince insan kaldırıp atmaya da kıyamıyor.

Dolayısıyla jordanred'den tayt almam artık.. forma alabilirim.
Merhaba,

Bana da taytın paçaları bir nebze dar geldi. Bu durumda firmanın bacak kalınlığı kişiden kişiye değişiyor geri bildirimini dikkate akmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Merhaba,

Bana da taytın paçaları bir nebze dar geldi. Bu durumda firmanın bacak kalınlığı kişiden kişiye değişiyor geri bildirimini dikkate akmak gerekiyor diye düşünüyorum.

İnanın bana gönderdikleri taytın paçalarının herhangi birine dar gelmesi imkansız. Sizin dediğinizi de dikkate alınca firmanın bana yaptığı açıklamaya inanmamakra haklı olduğumu düşünüyorum. Tayt paçaları adeta iki taraftan çekile çekile bollaşmış gibiydi. Sonuçta bileği saracak kısım buralar. Esnek olmasını beklersiniz.

İnanın bana gönderdikleri taytın paçalarının herhangi birine dar gelmesi imkansız. Sizin dediğinizi de dikkate alınca firmanın bana yaptığı açıklamaya inanmamakra haklı olduğumu düşünüyorum. Tayt paçaları adeta iki taraftan çekile çekile bollaşmış gibiydi. Sonuçta bileği saracak kısım buralar. Esnek olmasını beklersiniz.
Ben kısa tayttan bahsetmiştim bu arada, bu düzeltmeyi yapayım.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Taytını kullanmadım ama yazlık formasından memnunum ben. Renklerin de de kayıp yok. Fermuar kısmına biraz özenilmeli ama açma da kapatma da bir sorun yaşamadım. Formanın ceplerini ve yakasını başarılı buluyorum.

Fermuar, dikiş yerleri, müşteri ile iletişim, müşteriye hitap şekilleri benim düşüncem 10üzerinden 2 dir. Tayt ve forma ikisinide aldım. Tayt idare eder, forma skandal

Geçen sene 2 forma bir taytlarını almıştım; 3 üründen de memnundum. Eleştirilecek bir şey varsa formaların boyunlarının yazlık kısa forma için çok yüksek olması dışında ürünlerin ped, kumaş ve dikiş işçiliğinden memnundum.
Geçen yıldan bu yıla çok büyük bir gerileme mi var yoksa bana mı düzgün ürün piyangosu vurdu yorumlara bakınca kafam karıştı. Bu arada Sora/Jordanred/Decathlon ürünlerini kullanan biri olarak 3 markanın da +/- yanları olan ürünleri var ama bu kadar olumsuz eleştiri gelen bir başlık oluşmuşken bence firma halkla ilişkiler buraya bir uğrasa fena olmaz sanki!

Ben Jordanred firmasından formamı alalı 1 sene olacak. Arka cepleri kullanmıyorum. Fermuarda sorunum yok gayet sağlam. Renklerde herhangi bir solma olmadı. Belden açılma yapmıyor. Ben memnunum. Tabi diğer firmalardan forma almadım. Kıyas yapamıyorum.9D4ED85B-081F-4ACC-BE62-5E88D7E19A75.jpegEA3BAEB6-F02D-4385-AFE7-10F9B0361CE2.jpeg

Jordanred'ten tayt ve forma sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştılar. İkisini de yarın test edeceğim ancak ilk gözüme çarpan formada ki fermuar oldu. Birkaç hafta sonra sorun çıkarak gibi duruyor, hiç güven vermiyor. Niye fermuar konusunda bütçeden kısmışlar anlamış değilim. Decathlon'dan alınan 45-50 TL'lik formanın fermuarı bile bundan daha kaliteli duruyor!
Ben mart ayinda 2 forma aldim. Birisinin fermuarı bozuk geldi. İletişime gectim yardımcı oldular sagolsunlar. Diğerini de 8-10 defa giydim. Simdilik bir sorun yaşamadım.

Yeni aldığım Airmesh askılı taytımı bedeni küçük geldiği için satıyorum ilgilenen arkadaşlar market kısmına bakabilir.Tayt L bedendir.

Geri