Ben jordanred'den hem kendime uzun kollu forma tasarlayıp aldım, hem de kışlık tayt.
Yorumlarıma gelirsek.. formayı severek kullanıyorum. Uzun kollu forma ve teri vücuttan çabuk uzaklaştırıyor. Kumaş kalitesine ve baskı kalitesine de bir şey diyemem.
Gelelim tayta.. kumaşı iyi, pedi kaliteli. Fakat bir kusuru var ki bir daha jordanred tayt alırmıyım bilemedim. Taytın paçaları çok bol. Giydikçe ya da yıkandıkca bollaşmadı.. öyle geldi. Ben koştuğum için kosarken de tayt giyiyorum ama hiç böyle bir paça görmedim. Paçaları o kadar bol ki pedal cevirdikçe tayt toplanıyor ve yukarı çıkıyor. Artık çorapların üstüne doğru gidiyor. Ben de çekiştire çekiştire bir hal oluyorum. Tabii yol bisikleti ile trafiği yoğun bir yerde hızla giderken paçalarla uğraşmak hoş olmadığı kadar tehlikeli de oluyor.
Bununla ilgili firmayı aradım ve durumumu bildirdim. Bana bacak kalınlığı yüzünden böyle olabildiğini, kısa taytlarda da bacak sarma konusunda farklı geri dönüşler aldıklarını, bacak kalınlığı kişiden kişiye ve sürüş esnasında da değişebileceği için böyle olabildiğini söylediler. Açıkçası benim için inandırıcılıktan uzak bir cevap oldu. Taytın bol bilek/paça kısmı için kabul edilebilir bir cevap değil.
Artık taytı kullanacağım zaman paçaları cengelli iğne ile çoraplara igneliyorum. Tabii ki tehlikeli dahi olabilecek bir durum olduğunun farkındayım. Fakat ciddi para verince insan kaldırıp atmaya da kıyamıyor.
Dolayısıyla jordanred'den tayt almam artık.. forma alabilirim.