Ben de mayıs başında sipariş verip haziran ortası gibi elde ettim airmesh pedli askılı taytımı. Hevesinizi kırmak istemem umarım yaşadıklarımı siz yaşamazsınız. Bacak arasındaki dikişler günden güne eridi, arası pamuklandı. Bu sorun benden kaynaklı mı yoksa değil mi bilmiyorum fakat benim de ilk taytımdı. Bu olay tüm taytlarda mı aynı şekilde yoksa sadece Jordanred'in taytlarında mı bilemiyorum. Sokak ortasında bacak arasındaki dikiş açılınca ister istemez insan sinir küpüne dönüşüyor.Bende şimdi kisa askılı model airmesh tayt sipariş verdim. Umarım biran önce gelir ill taytim olacak 😇
Airmesh ped'li taytı yaklaşık 6000 km 240 saat kadardır kullanıyorum, her kullanımdan sonra 30 derece kısa programda yıkanıyor.
Ped ilk günkü performansında olmasa da halen 4-5 saat süreleri rahat çıkartabiliyorum.
Sadece bacak arası değil çeşitli bölgelerde overlok dikişleri attı ancak bu atma sökülmelere neden olmadı. Bacak aralarında çok hafif pamuklanma var ama 240 saatte, ortalama 90 kadans ile 1.269.000 sürtünme hareketi için bu dezenformasyonun normal olduğu kanaatindeyim. Halen verimli şekilde kullanıyorum.
Kargo bugün eve gelmiş. Denedim beden oldu herhangi bi yerde bi kusur göremedim.. olması gereken 2 iş günü içinde elime ulaştı kargo. Anlatılan söylenenlerin hiçbirine denk gelmedim kargo surecinde 🙏
Merhaba mesajını hortlatıyorum kusura bakma. Aliexpress taytından memnun musun ?Forma olarak decathlon, sora ve jordanred kullanıyorum. bana göre kalite olarak en iyisi sora. Fiyat olarakta en ucuz yine sora‘ydı. Hal böyle olunca f/p ürünü olarak sora yı görüyorum. tayt olarak decathlon ve aliexpress kullanıyorum. Jordanred Kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Bu benim şahsi görüşüm.