Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Mesh fit formalarını beğeniyorum sadece ama soranın aero slim formaları daha kaliteli ve daha ucuz

Scudo
Jordanred firmasının bandana/buff ürünlerini kullanan var mı? Memnun musunuz?

• Beğen
Tepkiler: utksn
@brave17 bende 1 adet mevcut . 2019 sezonunda Marmara Adası Bisiklet Festivalinde hediye verilmişti . Aktif bir şekilde kullandım . Herhangi bir deformasyon veya renk atması olmadı . Gayet memnunum . Tavsiye ederim .

• Beğen
Tepkiler: brave17
Üç ürün aldım 1 kısa kollu 1 uzun kollu forma 1 uzun tayt. Menunum aslında ama kısa kolluda 1 2 yerde iplik atması var, uzun kollu pamuklandı.

Bende şimdi kisa askılı model airmesh tayt sipariş verdim. Umarım biran önce gelir ill taytim olacak 😇

Bende şimdi kisa askılı model airmesh tayt sipariş verdim. Umarım biran önce gelir ill taytim olacak 😇
Ben de mayıs başında sipariş verip haziran ortası gibi elde ettim airmesh pedli askılı taytımı. Hevesinizi kırmak istemem umarım yaşadıklarımı siz yaşamazsınız. Bacak arasındaki dikişler günden güne eridi, arası pamuklandı. Bu sorun benden kaynaklı mı yoksa değil mi bilmiyorum fakat benim de ilk taytımdı. Bu olay tüm taytlarda mı aynı şekilde yoksa sadece Jordanred'in taytlarında mı bilemiyorum. Sokak ortasında bacak arasındaki dikiş açılınca ister istemez insan sinir küpüne dönüşüyor.

@M.İhsan hadi ya umarım böyle şeylerle karşılaşmam. Sora yada jordanred arasında kalmıştım ikisinide tavsiye eden oldukca fazla kullanıcı vardı kısmet bakalım

Bir süre daha ( bir ay kadar) diğer giysilerle bisiklet sürmeye hazırlıklı olun

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
@Clal merhaba yorumunuz sanırım kargo süresi izin sürebilir diye böyle.. bugun sipariş verdim ve kargoya verilmiş ürün. Sanırım çarşamba elimde olur. Antalya çıkışlı olduğu için 2 günü bulur diye düşünüyorum

• Beğen
Yoğ kargo değil. Sipariş verirken 14 güne kadar hazırlanır diyordu sitede 28 29 günde elime ulaştı. :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve M.İhsan
@Clal him hayırlısı bakalım kargo takip baktım inanamayıp bende yola çıkmış demekki şikayetleri dikkate almışlar yada benim şans.. umarım gelen üründe sorun yoktur 😀

• Beğen
Airmesh ped'li taytı yaklaşık 6000 km 240 saat kadardır kullanıyorum, her kullanımdan sonra 30 derece kısa programda yıkanıyor.

Ped ilk günkü performansında olmasa da halen 4-5 saat süreleri rahat çıkartabiliyorum.

Sadece bacak arası değil çeşitli bölgelerde overlok dikişleri attı ancak bu atma sökülmelere neden olmadı. Bacak aralarında çok hafif pamuklanma var ama 240 saatte, ortalama 90 kadans ile 1.269.000 sürtünme hareketi için bu dezenformasyonun normal olduğu kanaatindeyim. Halen verimli şekilde kullanıyorum.

Airmesh ped'li taytı yaklaşık 6000 km 240 saat kadardır kullanıyorum, her kullanımdan sonra 30 derece kısa programda yıkanıyor.

Ped ilk günkü performansında olmasa da halen 4-5 saat süreleri rahat çıkartabiliyorum.

Sadece bacak arası değil çeşitli bölgelerde overlok dikişleri attı ancak bu atma sökülmelere neden olmadı. Bacak aralarında çok hafif pamuklanma var ama 240 saatte, ortalama 90 kadans ile 1.269.000 sürtünme hareketi için bu dezenformasyonun normal olduğu kanaatindeyim. Halen verimli şekilde kullanıyorum.

Evet bu konuda da hakkını yememek lazım.
Airmesh ped'li taytı kullandıktan sonra diğer taytlar 2 saati aşan sürüşlerde sıkıntı yapmaya başladı.
Rahata çabuk alıştı demekki :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Ben de 3 tayt kullanıyorum dönüşümlü olarak. Airmeshli olanı da 6 aydır min 2500 km civarı kullandım diye düşünüyorum. Pedin kenar dikişleri açılmaya başladı ama taytta bir sökülmeye vs neden olmadı.
Airmesh ile ilgili benim sıkıntım taytın pedinin neredeyse sele kadar sert oluşu. Evet sele ağrısı yapmıyor ama 2-3 saatten sonra ped ağrı yapıyor resmen bende :). Onun dışındaki taytlarımın pedleri daha yumuşak ve bana daha konforlu geliyor. Herşey fiyat yada kalite olmayabiliyor bazen.

• Beğen
Kargo bugün eve gelmiş. Denedim beden oldu herhangi bi yerde bi kusur göremedim.. olması gereken 2 iş günü içinde elime ulaştı kargo. Anlatılan söylenenlerin hiçbirine denk gelmedim kargo surecinde 🙏

Kargo bugün eve gelmiş. Denedim beden oldu herhangi bi yerde bi kusur göremedim.. olması gereken 2 iş günü içinde elime ulaştı kargo. Anlatılan söylenenlerin hiçbirine denk gelmedim kargo surecinde 🙏

:harika::harika::harika: İyi Günlerde kullanın

• Beğen
@brave17 ben bir adet bisiklet temalı bandana sipariş ettim. Çeşitli markalardan birçok lbandanam var. Maalesef en kötüsü bu firmanın bandanas. Penye kumaşın tek yüzüne bisiklet deseni basmışlar. Dikiş izi Çok belirgin. hiç memnun kalmadım. Firmanın diğer ürünleri nasıl bilmiyorum ama bandanası kötü maalesef

Forma olarak decathlon, sora ve jordanred kullanıyorum. bana göre kalite olarak en iyisi sora. Fiyat olarakta en ucuz yine sora‘ydı. Hal böyle olunca f/p ürünü olarak sora yı görüyorum. tayt olarak decathlon ve aliexpress kullanıyorum. Jordanred Kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Bu benim şahsi görüşüm.
Merhaba mesajını hortlatıyorum kusura bakma. Aliexpress taytından memnun musun ?

Merhaba. Jordanred'ten racing fit kalıbında bir forma almıştım. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum memnunum. Şimdi özel bir forma yaptırıyorum fakat kalıp olarak regular/racing/mesh bunlar arasında kaldım. Kullandığım racing kalıbı vücudu saran dar ve esnek bir kalıp. Regular ve mesh daha bol ve esnek olmayan bir kalıp diye okudum. Avantaj/dezavantaj olarak fikirleriniz nedir? Tur bisikleti kullanıyorum. Bir de sizce kısa kol mu uzun kol mu? Ben kısa kollu formaya sahibim ama yazın mecburen kolluk takıyorum yoksa güneş yakıyor. Uzun kollu almak daha mı mantıklı bilemedim.

Son düzenleme:
@Seyda Ünlü Merhaba mesh fit forma performans odaklı dar kesim bir formadır.

Dar Kesim & File Kumaş
Racing fit modellerdeki gibi performans odaklı bir üründür. Sırt ve yan bölümlerde kullanılan file kumaş sıcak havalarda, çok hızlı şekilde ter tahliyesi yapabilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Geri