Devilsbutcher
Daimi Üye
- Tepki
- 393
- İsim
- Tuncay
- Bisiklet
- Carraro
Gayet memnunum. Kaç yıl oldu ve gayet iyi.Merhaba mesajını hortlatıyorum kusura bakma. Aliexpress taytından memnun musun ?
Gayet memnunum. Kaç yıl oldu ve gayet iyi.Merhaba mesajını hortlatıyorum kusura bakma. Aliexpress taytından memnun musun ?
Ben Jordanred firmasından soğudum maalesef. Mart ayında ayında çekiliş yaptılar ve hayatımda kuradan bir şey çıktığını görmeyen ben ilk defa %25 indirim koduna hak kazandım. Sevindim tabi kısa kollu bisiklet forması almak istedim, 130 TL'ye formaya niyetlendim kodu aldığım gün fakat ödeme kısmında geçerli olmuyordu. Dedim herhalde 1-2 güne aktifleşir. 1-2 güne ise olan şey almak istediğim kısa kollu bisiklet formalarının 180 TL oluşuydu...
Haklı haksızdan, hatalı hatasızdan ziyade ben başka bir şey anlatmaya çalışıyorum. İnsanlara indirim çeki verdikten sonra ürünlere zam yapmak etik değil bana göre. Çekiliş öncesinde yapsalardı keşke, ya da belirtselerdi şu tarihten sonra fiyatlar artacak diye... çok zor şeyler değil bunlar
Orjinal Rapha'nın aliexpress üzerinden satışı yok, doğal olarak aliexpress üzerinden satılanlar Çin malı kopya ürünler, bu nedenle çokta kaliteli birşey beklentisine girilmemeli.Fiyat ve renk çeşitliliği derseniz Jordanred, ancak kalite olarak Sora'nın formalarını tercih ederim. Bakalım bu sezonda nasıl bir çalışma yapacak Sora , şuan stok çalışması yapmaktadırlar. Aliexpres ten forma alamak isteyenlere tavsiyem Ralpha marka formaları. Dün bu sitede bir forma satışı yapan bir site reklamı görmüştüm, fiyat olarak gayet uygundu. Kalite konusunda bir fikrim yok.
Evet bir harf fazla yazmışım bende, uyarı için teşekkürler.@Semih Cavdar Ralpha zaten "Rapha"nın taklidi. Burada bir hatanız var.
Jordanred formalarına gelecek olursak; geçen sene Sora formalarından memnun kalmasaydım baş vuracağım ilk yerdi, tasarımları güzel, albenisi de var. Fakat Sora hem tasarım hem kalitede kendini geliştirince, gerçekten güzel hamleler yapınca henüz deneme fırsatı olmadı. Herhalde bu gidişle de olamayacak.
Ben normali kullanmadim. Airmesh li olani 6 ay kadar kullandim, su siralar cok nadiren mecbur kalirsam kullaniyorum(askisiz oldugu icin). Benim airmesh ile ilgili sikintim dolgu malzemesinin kendisinin biraz sert olusu. Belki baskalarina rahat gelebilir ama bana ikinci bir sele gibi geldi, pek sevemedim.Arkadaşlar jordanred'ın sitesinde taytlarda airmesh ve jelli olarak seçenek sunulmuş airmesh teknolojisi olan pedlerde daha uzun sürüşlere imkan vereceğini belirtmişler. Ben normalde direkt jelli olan pedlerden alacaktım ama Airmeshi orada görünce yeni öğrenmiş oldum. Arada 30 tl gibi bir fark ile Jelli Pede göre 4 saat daha fazla sürüş konforu veriyor, bu taytlardan kullanan var mı hangisini önerirsiniz?
Bedende bir sorun yok. Ben de olculerime gore tavsiye edileni almıştım, gayet rahat.@Bıyıkov anladım hocam airmeshin amacı da sanırım daha fazla nefes alması ve sertliğin sebebide uzun sürüşte çabuk sönmemesi galiba, peki beden olarak rahat ettiniz mi bana hem L hem XL bedeni uyuyor alırsam XL olanını seçeceğim(sitede büyük olanı önermişler) özel üretim olacağından iade olmuyor malesef.