Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Merhaba arkadaşlar yazlık bisiklet forması Alıcam sizce hangi renk olmalı yazlık bisiklet forması fikir verebilirsiniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Andrenidae
Scudo
Arkadaşlar merhaba forumda ve bisiklette yeniyim yönlendirirseniz sevinirim, jordanred den askılı kısa tayt ve bisiklet forması almayı düşünüyorum. kilo 92 boy 72 kalıp olarak ne önerirsiniz hangi beden almalıyım. Teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba forumda ve bisiklette yeniyim yönlendirirseniz sevinirim, jordanred den askılı kısa tayt ve bisiklet forması almayı düşünüyorum. kilo 92 boy 72 kalıp olarak ne önerirsiniz hangi beden almalıyım. Teşekkürler...
Firmaya yazın onlar size yardımcı olurlar, hem sitesinde ürün beden seçim rehberi yer aliyor, tabloya bakarak da fikir sahibi olabilirsiniz.

• Beğen
Regular fit, Racing fit ? Hangi kesimi alacaksınız? Racing fit vücuda daha çok yapışıyor. Benim 2 set Large beden Regular fit takımın var bu firmadan. Aldığım zamanlarda 86 kilo civarı falandım üzerime racing fit gibi olmuştu 🤣 Kilonuzu göz önüne alır ve regular fit sipariş vereceğinizi farzedersek üst forma için XL beden aşağısını sipariş vermenizi tavsiye etmem. Yinede en doğru cevabı alabilmek için @amasseia arkadaşımızın belirttiği gibi firma ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır.

• Beğen
Jordanred'den aldığım taytlı boxer ve baselayer geldi. Cidden çok kaliteliler resmen bayıldım. Daha önce hiç alışveriş yapmamıştım ama Sora'dan sonra ikinci tercihim olacak büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: tasdelen
Jordanred'den aldığım taytlı boxer ve baselayer geldi. Cidden çok kaliteliler resmen bayıldım. Daha önce hiç alışveriş yapmamıştım ama Sora'dan sonra ikinci tercihim olacak büyük ihtimalle.
Boxerin pedi nasıl acaba?

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Boxerin pedi nasıl acaba?
Merhaba boxerı 1 gündür deniyorum ve çok rahat. İş kıyafetimin altına giydim yaklaşık 30 kmdir sürüyorum hiç bir ağrı hissetmedim. Sora'nın armadillosuna çok yakın bir performansı var.

• Beğen
Tepkiler: tasdelen
Airmesh tayt kullanıyorum jel değil ama bir çeşit sünger gibi turuncu renkte bir şey ama konforu çok iyi tavsiye ederim.
yıkama temizlik konusunda rahat mı? kaç derecede yıkanabiliyor ?

yıkama temizlik konusunda rahat mı? kaç derecede yıkanabiliyor ?
Airmesh jordanred taytımı her sürüş sonrası makinede 30 derecede 1400 devirde yumuşatıcısız kısa programda yıkarım. 1.5 senede 100den fazla kez yıkanmıştır, yıkamaya bağlı hiç bir sorun yaşamadım. Ancak konudan hariç sıkıntım pedin yamuk dikilmiş olması. Kullandıktan sonra farkettiğim için iade yapamadım.

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Airmesh jordanred taytımı her sürüş sonrası makinede 30 derecede 1400 devirde yumuşatıcısız kısa programda yıkarım. 1.5 senede 100den fazla kez yıkanmıştır, yıkamaya bağlı hiç bir sorun yaşamadım. Ancak konudan hariç sıkıntım pedin yamuk dikilmiş olması. Kullandıktan sonra farkettiğim için iade yapamadım.
Pedin uzun kullanımda rahatlığı nasıl?

Selamlar,

Bu hafta jordanredde indirimde olan kışlık formalardan mavi olanını sipariş etmiştim. Dün elime ulaştı fakat formanın işçiliği sanki güzel değildi. Kalitesi hakkında yorum yapamıyorum çünkü küçük bedeni söylediğimden giyip sürüşlerde deneyimleme fırsatım olmadı :). Deneyimleyip paylaşmak isteyen olursa merakla bekliyorum. Ona göre ya bir büyük bedeni ile değiştireceğim ya da tamamen iade edeceğim.

İyi Forumlar..

Selamlar,

Bu hafta jordanredde indirimde olan kışlık formalardan mavi olanını sipariş etmiştim. Dün elime ulaştı fakat formanın işçiliği sanki güzel değildi. Kalitesi hakkında yorum yapamıyorum çünkü küçük bedeni söylediğimden giyip sürüşlerde deneyimleme fırsatım olmadı :). Deneyimleyip paylaşmak isteyen olursa merakla bekliyorum. Ona göre ya bir büyük bedeni ile değiştireceğim ya da tamamen iade edeceğim.

İyi Forumlar..
İyi akşamlar hocam bende kırmızı olanından sipariş ettim bugün tırmanış yaptım ve inişte giyip deneme fırsatım oldu,bence ücretine göre kaliteli bir ürün gönül isterki çok paralar vermeden daha üst segment ürünleri giyelim ama kesinlikle iş görür bence.

Beden konusuna gelecek olursak ben S beden sipariş verdim ama keşke M verseydim dedim çünkü dar kalıp geliyor ürün ve bir beden büyük sipariş vermeniz daha sağlıklı olur.

Sora'nın son sürümü de iyi görünüyor...Şuan stok yok.

Arkadaşlar marka farketmiyor bisiklet kıyafetlerimi şu ana kadar hem elde hem de makinede yıkadım ancak her seferinde az da olsa ip çıkma durumu oluyor sonra ip dokununca daha çok geliyor ve güzelim formaları berbat ediyor. Ayrıyeten ufacık bir yere takılsın, cırtcırta değsin formadan gene ip çıkıyor. Ne yapabilirim bu sorun yüzünden yıkarken canım sıkılıyor. Elde sabunla yıksam da oluyor aynı sorun ve sabun olunca makine kadar temiz olmuyor. Makinede ise yıkarken korkuyorum arada ip atıyor lütfen bi çözümü olan yok mu ? Formalar zaten dünyanın parası.

Arkadaşlar marka farketmiyor bisiklet kıyafetlerimi şu ana kadar hem elde hem de makinede yıkadım ancak her seferinde az da olsa ip çıkma durumu oluyor sonra ip dokununca daha çok geliyor ve güzelim formaları berbat ediyor. Ayrıyeten ufacık bir yere takılsın, cırtcırta değsin formadan gene ip çıkıyor. Ne yapabilirim bu sorun yüzünden yıkarken canım sıkılıyor. Elde sabunla yıksam da oluyor aynı sorun ve sabun olunca makine kadar temiz olmuyor. Makinede ise yıkarken korkuyorum arada ip atıyor lütfen bi çözümü olan yok mu ? Formalar zaten dünyanın parası.

termal ürünlerde iç yapısından dolayı doğal olarak tiftiklenme oluyor. kazaklarda olduğu gibi ara sıra traşlayıp kullanabilirsiniz.

Yeni sezon ürün çeşitliliği baya güzel olmuş ama bu fiyatlarla Sora ile kapışamazlar, sora'dan ucuz , diğerlerinden kaliteli diye JR tercih ediyordum ben mesela.

Şu forma da çok iyi bir ticari zeka ürünü olmuş, o açıdan tebeik ederimScreenshot_20220529-013321_Instagram.jpg

Geri