Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jordanred markası ve hizmetleri hakkında bilgilendirme

Scudo
Ortalama kaç günde cevp veriliyor ? 24 saat oldu henüz geri dönüş yapan olmadı bana.

@Bigpatron Merhaba hafta sonu çalışmadığımız için mesaiye başladığımız zaman maillere cevap veriyoruz

Merhaba,

Bu mesaj bur elestiri yazisi olacak, faydali ve gelistirici olmasi acisindan yaziyorum. Elimde bulunan formalarla karsilastirma sansim oldugundan dolayi gozlemledigim farklari yazacagim. Jordanred den daha once de forma almistim o zaman da gozlemlerim ayniydi, bir sans daha vereyim dedim ama yine ayni eksiklikler ile karsilastim. Bastan belirtmem gerekir ki bunlar sahsi goruslerimdir, herhangi bir standarda dayanmamaktadir. Oncelikle forma kumasi kalin, sora, poc, rapha ile karsilastirinca gercekten kalin. Yagmurda su ceker gibi bir his olusuyor. (Yagmurda denemedim, tahmin ediyorum) Kullanilan lastikler kaydirmazlar derken forma ustunuzde bayagi bir agirlasiyor. Kollar bisiklet formasina gore kisa yapilmis, buna tercih meselesi denilebilir. Beni en rahatsiz eden husus ise kollarin ve belin buzgulu yapilmasi.
763bba1b71522b2fccfa7238ef49eb1e.jpg

Bisiklet formasi buzgulu olmaz, hem cirkin hem de vucuda oturmasini engelliyor. Icine kaydirmaz koyuyorsun disina lastige ne gerek var diye samimi bir yorum yapayim. Beldeki buzgu cok gozukmesede bisikletci kolunda buzgunun gozukmemesi mumkun degil. Bir diger husus tum formanin ayni kumastan yapilmasi. Diger markalar kol altinda sirt bolgesinde daha farkli havadar kumaslar kullanarak terin disari atilmasini kolaylastiriyor. Bu formada bunu goremedim. Tasarimlar guzel, cesitli, farkli fakat kalite vasatin ustune cikamiyor. Eger jordanred gelismek istiyor ise alsin farkli markalarin formalarini ar-ge calismasi yapsin. Umarim kirici olamamisimdir ama elestirmeden de bir yerlere gelinmiyor.

Cepten yazmak zor. Imla hatalari varsa affola.

Eksiklik olarak saydığınız şeylerin birebir aynısı standart Kipeo formalarında da var. Koldan belden büzgülü ve aynı kalın kumaş. İkinciye aldığınızda yine aynı tasarımın gelmesi, bu firmada da standart modelin bu olduğunu düşündürdü. Ancak standart harici modeller de var bildiğim kadarıyla?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Doruk TÜTEK Yaklaşık 20 gün önce özel sipariş olarak verdiğim 2 forma ve 2 adet asklı tayt elime bugün geçti. Genel olarak kumaş, kesim ve tasarım olarak gayet hoş ve güzel durmakta. Siparişimde özellikle formaların normal kesim olmasını belirtmiştim ancak sanırım race fit olarak tasarlanmış zira denediğimde vucüduma body gibi yapışıyor formalar hatta her 2 forma L beden olmasina rağmen ayni ölçüde bile değiller. Bir tanesi resmen iç organlarımı dışarı çıkartacak gibi vücudumu sarmakta. Bu tasarımlar normal kesimse race fit modelini düşünmek bile istemiyorum. Sizce baskıda bir beden yada model hatası olmuş olabilir mi ?

@Fırat İler Merhabalar Fırat Bey,

Öncelikle yorum ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bu sabah ürün iadesi ile ilgili gönderdiğiniz maili gördük, kargonuzu bekliyoruz.
Ürünü beğenmemiş olmanızın nedenini çok iyi anlıyoruz ancak burada atladığınız şöyle bir konu var.

Bildiğiniz gibi Jordanred olarak spor kişiye özel spor giyimi yapıyoruz. Ancak satın almış olduğunuz ürün sizin istek ve ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanan bir ürün değil. Aldığınız Regular Fit forma, mağazamızdaki hazır ürünler bölümünde satılan ve Türkiye'nin hemen her şehrinde şehir ve doğa turu yapan bisiklet gruplarına mensup müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine uygun olarak hazırlanmış bir üründür. Bu özelliklere kumaş kalınlığı da dahildir. Daha düşük gramajlı ürünlerde kumaşın yapısı gereği tiftiflenme sorunu yaşandığını biliyorsunuz. Bisiklet grubu olarak doğa gezileri yapan kişiler yeri geldiğinde formasını ağaca asarak kurutmak istiyor. Ve bu gramajın altındaki ürünler bu tip kullanımda çok hızlı deforme olacağından tercih edilmiyor. Formalarına sevgiyle ve nazik yaklaşan müşterilerimizde var ve kendi ihtiyaçları doğrultusunda aynı kalıbı daha hafif kumaştan üretebiliyoruz.

Size önerim profesyonel ve triatlon milli takımımızda yarışan sporcular ile birlikte arge ve kalıp çalışmasını yaptığımız Racing Fit ürünlerimizden denemeniz. Bu ürün sporcularımızın seçtiği elastan özelliği olan bambaşka bir kumaştan ve vucudu tamamen saran çok dar bir kalıptır. Aerodinamik olarak avantaj sağlaması için hazırlanmıştır ve kollarında lastik yoktur.. Yine memnun olmazsanız sizin ihtiyaçlarınıza uygun bambaşka bir ürün de yapılabilir, kişiye özel spor giyimi markasının anlamı bizce budur.

Sizin durumunuz ile benzer bir şekilde, Regular Fit beklentisi ile sipariş verip Racing Fit satın alan müşterilerimiz hemen her seferinde formanın imalat hatası olduğunu, kendisine çok küçük geldiğini ya da vucuda yapışmaması gerektiğini söyleyerek değişim talep ediyor. Aslında sadece tercih ve ihtiyaç ile alakalı konular.

@vetohan Bir kaç farklı kumaş numunesi getirdik. Bu kumaşlar su geçirmez ve havalandırma özelliği olan gramajı yüksek kumaşlar. Bunları ürüne dönüştürüp, bir süre spora uygunluk anlamında test edeceğiz. Bir soru işareti kalmadığında satışlar başlayabilir. Henüz net bir tarih yok.

@asilbalaban Triatlon Federasyonu sitesinde sponsorluk anlaşmanızı gördüm ama sitenizde trisuit ile ilgili bir şey göremedim. Trisuit satışınız yok mudur acaba?

Merhaba,
Sipariş verdiğim tasarım formam elime ulaştı.
Süreç hızlı ilerliyor bunu öncelikle belirtmek gerek. Hızlı bir şekilde elime ulaştı.
Formanın renk ve baskı kalitesi güzel. Renkler canlı.
Bel kaydırmaz lastiği güzel.
Bana forma kumaşı biraz kalın geldi. Denemek için giydiğimde sanki artı bir sıcak bastı. Yazlık dönem için biraz daha ince, şeffaf bir doku kullanılabilir mümkünse.
Bir de beden tablosuna göre L yaptırdım ve forma racing tipinde belirtilmişti ama gerek kol kısımlarında gerek de sırt kısımlarında bolluk kaldı. Tişört gibi oldu racing formadan çok. Bir forma daha yaptırırsam M deneyeceğim. Beden büyük geldiği için mi böyle oldu yoksa kesimden mi kaynaklı merak ediyorum.

Dosyalar

• E9D9F3AB-6ED3-45BD-9951-41D22AAF4050.jpeg
    E9D9F3AB-6ED3-45BD-9951-41D22AAF4050.jpeg
    138,8 KB · Okunma: 346
  • AB131322-EDF5-4124-AA01-EDCB95020757.jpeg
    AB131322-EDF5-4124-AA01-EDCB95020757.jpeg
    45,3 KB · Okunma: 342
  • 80FFAFB2-0763-4273-9C98-C0BED69E7BBE.jpeg
    80FFAFB2-0763-4273-9C98-C0BED69E7BBE.jpeg
    94,1 KB · Okunma: 341
  • Beğen
Tepkiler: sLck
@Koray Gürel kilo ve boy kaç ben de L beden düşünüyordum ama artık vazgeçtim fotonuza bakınca. ben 179 cm 90 kiloyum biraz omuz var bir de göbek

1,88 78kg
Beden tablosundaki göğüs ölçüsüne göre seçim yaptım ben.

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Merhaba.

Jordanred'i instagramda takip ediyorum. Burada görünce çok sevindim. Nasipse ilk fırsatta güzel bir forma alacağım sizden. :)

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
İlk alışveriş yaptığım günden beri söylerim. Ankara bisiklet olarak sürekli alışveriş yaptığımız bir firma. Hem grup olarak hem de bireysel olarak yaptığımız ve yaptığım tüm alışverişler için; Gerek sipariş safhası, gerek tasarım ve üretim safhası, gerek ulaştırma safhası ve en en en önemlisi satış sonrası destek safhası ile 4/4'lük firma.

Malzemeyi herkes basar keser biçer. Önemli olan bu satırları yazdırabilmek. Keyifle yazıyorum ve tavsiye ediyorum sizi.

Yolunuz açık başarınız bol olsun.

:harika::harika::harika:

@dtcf31
Regular fit yaptıracaksan XL beden sipariş ver, racefit yaptıracaksan L beden zaten sana olmaz. Nereden mi biliyorum? Regular fit L beden yaptırdım ve çok dar oldu resmen iç organlarım dışarı çıkacak gibi sardı vücudu. Kilom 83 gerisini sen düşün.

Kalite, kesim hizmet olarak çok iyiler kesinlikle tavsiye ederim.

Dün ulaştı elime bu sabah deneme imkanım oldu biraz kalın gibi geldi sadece onun haricinde şık ve rahat duruyor.

Boy : 186
Kilo : 83

XL beden aldım tam oldu.20180904_071357.jpg 20180904_071351.jpg

@asilbalaban ile bayram önü görüşüp Pelokon grubu için tasarımlar tamamlayıp siparişimizi geçmiştik. Forma tasarım aşamasını dün bitirebildik. Basım aşamasına geçildi. Ürünler elime geçince fotoğrafını burada paylaşacağım. İlgileri için çok teşekkür ederim.

Biz de Bursa Tur Komitesi olarak tasarım aşamasındayız kışlık uzun kollu forma ve uzun askılı tayt yaptırıyoruz reflektörlü olacak modelimiz sonucu merakla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri