Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jordanred markası ve hizmetleri hakkında bilgilendirme

Merhaba değerli dostlar, jordanred müşteri memnuniyeti hakkında birkaç kelam etmek istiyorum.
Jordanred taytlarından her zaman memnun kalmışımdır.
Lacivert Bisiklet Taytı nı kullanıyorum. Son zamanlarda takip ettiğim Potter Racing Fit Bisiklet Forması Bursa GF da bir yarıştı üzerinde görünce dedim alayım. 3 al 2 öde kampanyası ile abim ve kendime aldım. Kalitesini ve üzerimde duruşunu gerçekten çok beğendim. İlk formam aliexpress üzerinden aldığım lacivert renkli bir formaydı. Tayt, forma, eldiven, çorap falan hepsini turdan sonra makineye atar 20 derece 15 dk yıkatır asardım. Bunu da böyle yaptım. Bir baktım forma renk almış. Valla nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Aslında kendi hatam ama sıcaklık düşük olduğu için bir şey olmaz diye düşündüm. Etikette 30 derecede yıkama öneriyorlar. Ben yine de firmaya yazdım. Detaylı bir şekilde görselleri ekledim. Onlar da sağolsun müşteri memnuniyeti için bana önceki siparişimde ki bedende bir ürün gönderdiler. Açıkçası bunu yapmak zorunda değillerdi. Memnuniyetimi dile getirmek istedim. Teşekkür ederim.

j1.jpgj2.jpg

Scudo
@RmzBurak bu firmanın tek garezi banaymış sanırım :)

Valla üzüldüm size de. Ben taytından çok memnunum. İlk forma alışverişim olmuştu. Gerçi taytları renk saldı ama olsun renkli ve beyaz aynı yerde yıkama riskini düşünmeden aldım. Firma da bizim taytımız renk vermiş diyerek sorunumu çözdü. Yine de teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
ben de geçen pedli tayt aldım gerçekten kalite olarak baya memnunum

Valla üzüldüm size de. Ben taytından çok memnunum. İlk forma alışverişim olmuştu. Gerçi taytları renk saldı ama olsun renkli ve beyaz aynı yerde yıkama riskini düşünmeden aldım. Firma da bizim taytımız renk vermiş diyerek sorunumu çözdü. Yine de teşekkür ederim.

Ben üzülmedim boşverin :) thh ile 6 ay sonra ücret iadesi aldım. aliexpresten daha iyisini daha ucuza aldım. diğer kıyafetler ile normal yıkanıyor sorun olmuyor. renkler vs ilk gün gibi.

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Ben üzülmedim boşverin :) thh ile 6 ay sonra ücret iadesi aldım. aliexpresten daha iyisini daha ucuza aldım. diğer kıyafetler ile normal yıkanıyor sorun olmuyor. renkler vs ilk gün gibi.

forma alınır ama tayt konusunda güvenemiyorum

• Beğen
Tepkiler: makaram
Turuncu Arimesh pedli boxerdan getirin lütfen. TMF Airmesh pedlisinden aldım. Turuncu ile daglar var arasında. Turuncu airmesh ped istiyoruzzzz. Duy bizi jordanred.

Bu arada turuncu airmesh pedli taytları şiddetle tavsiye ediyorum. 13 saat bisiklet sürebildim o tayt ile.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederiz yakında Airmesh pedli boxerları üreteceğiz.
Turuncu Arimesh pedli boxerdan getirin lütfen. TMF Airmesh pedlisinden aldım. Turuncu ile daglar var arasında. Turuncu airmesh ped istiyoruzzzz. Duy bizi jordanred.

Bu arada turuncu airmesh pedli taytları şiddetle tavsiye ediyorum. 13 saat bisiklet sürebildim o tayt ile.

Tekrar merhaba

Airmesh pedli boxer ürünümüz yeniden stoğa girmiştir.
Linkten temin edebilirsiniz.

Siyah Bisikletçi Boxer'ı (İç çamaşırı) - Airmesh Pedli

Son düzenleme:
Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederiz yakında Airmesh pedli boxerları üreteceğiz.

Tekrar merhaba

Airmesh pedli boxer ürünümüz yeniden stoğa girmiştir.
Linkten temin edebilirsiniz.

Siyah Bisikletçi Boxer'ı (İç çamaşırı) - Airmesh Pedli

Selamlar. Enduro - Dh tipi bisikletlerle sürüş yapıyorum. Dolayısıyla saatlerce oturup pedal çevirme durumum olmuyor. Hem 4 saate kadar olan sürüşler için hem de 8 saat ve üzeri sürüşler için boxxer seçeneklerinizin olduğunu gördüm. İki boxxer arasında bisiklet üstünde olmadığım zamanlarda rahatlık ya da ter - nem konusunda fark var mıdır? Aralıksız pedal çevirme sürem 2 saati geçmez genelde.

Selamlar. Enduro - Dh tipi bisikletlerle sürüş yapıyorum. Dolayısıyla saatlerce oturup pedal çevirme durumum olmuyor. Hem 4 saate kadar olan sürüşler için hem de 8 saat ve üzeri sürüşler için boxxer seçeneklerinizin olduğunu gördüm. İki boxxer arasında bisiklet üstünde olmadığım zamanlarda rahatlık ya da ter - nem konusunda fark var mıdır? Aralıksız pedal çevirme sürem 2 saati geçmez genelde.
Merhaba,

Her iki ped de farklı antrenman tiplerine yönelik olarak üretilmiştir ve benzer kalitededir. Jel ped, içindeki jel katman sayesinde ekstra konfor sunar, ancak bu katman hava geçirgenliğini sınırladığından, daha kısa süreli sürüşler için idealdir. Airmesh ise, zigzag karbon lifleri sayesinde nefes alabilirlik sağlar ve 8+ saat süren uzun antrenmanlarda bile konforlu kullanım sunar. Ancak, Jel ped kadar yumuşak bir konfor sağlamaz.

Nefes alma açısından Airmesh , konfor açısından Jel tavsiye edyoruz. Seçim sizin :)

Geri